SG-1 - Beachhead - 9X06

מ א ג ר ט

New member
אני עובדת על זה

בעקרון פעם הייתי היחידה במשפחה שממש התמכרה, אבל בשבת בבוקר אחותי התקשרה במיוחד להזכיר לי להקליט לה... גיל 3 זה קצת צעיר להיות מכור לסטארגייט, אבל אחרי שסיפרתי לו סיפור לפני השינה על החללית של ג'ון שפרד שעוזר לילדים, הוא לא הפסיק לכמה חודשים לדבר על ג'ון שפפפרד. ועכשיו אני חייבת ללמוד. עוד יומיים בגרות אחרונה לשנה זו!

subatoi

New member
הקונספציה שלך לא טובה.

גיל 3 זה ה-גיל למכר אותם לס"ג. אם לא בגיל הזה אימתי?
קינספיריט, תני לה רעיונות איך עושים את זה, על סמך הגן שלך

מ א ג ר ט

New member
הבעיה-

אם הוא היה הבן שלי, מילא. אבל מה ההורים שלו יחשבו? בחיים לא יתנו לי לשחק איתו יותר אם אני אתן לו לצפות בסדרה שהיא די אלימה בסופו של דבר, לא משנה כמה מוסריים הם מנסים להראות.

kinspirit

New member
ראית לאחרונה ערוץ הילדים?

לא נראה לי שתהיה בעיה עם האלימות של סטארגייט
וכמובן שיש שפע של פילקים לילדים שרק מחכים שישתמשו בהם...

סלמאק

New member
תאמיני או לא

אבל את אחותי הקטנה די הצלחתי למכר הייתי אומר. היום היא מזכירה לי להכין קלטת לסטארגייט בשבת. אם את רוצה טיפ למכר ילדה בת 9 (לפני שבוע היה לה יום הולדת 9), אז המקרה הזה הוא דוגמא טובה: קודם כל ישבתי איתה לראות את הסרט (אחרי הכל זה הבסיס) וטרחתי להסביר לה כל מה שלא הבינה. אח"כ סיפרתי לה על פרק שאני בטוח שהיא תאהב, פרק שאני יודע בוודאות שידבר אליה. ישבנו לראות את הפרק והיא ישבה בסוף הפרק מול המסך ופרצה בבכי! אני לא צוחק. כבר ניחשת איזה פרק זה היה? singularity מהעונה הראשונה. הפרק שבו מוצאים את קסנדרה על הכוכב ההוא ומגלים שהיא הולכת למות כי נירטי טמנה בה פצצת זמן. מאז אחותי רוצה רק לראות עוד פרקים. "מה קרה אח"כ? איזה עוד פרקים יש עם קסנדרה? ומה עם סם?"

gk581

New member
יפה...

אבל מעכשיו, כל פרק שהיא תראה ולא תבין "מה זה? לא הבנתי... תסביר לי" ולא חסרים כאלה בסדרה :)

סלמאק

New member
במיוחד לאור העובדה שיש לי את

הפרקים ללא תרגום, אבל שטויות, אני מתרגם לה סימולטנית

kinspirit

New member
../images/Emo5.gif

זה לא קצת אכזרי להראות לילדה בת 9 פרק שמטמינים פצצה בחזה של ילדה והיא כמעט מתה מזה? לי זה בטוח היה עושה טראומה.

סלמאק

New member
זה לא עשה לה טראומה, להיפך

היא מה זה ריחמה על קסנדרה. ובקטע של המעלית לבונקר, כשסם היתה צריכה לחזור כי היא לא יכלה להשאיר אותה, אחותי כזה אמרה שבא לב לבכות. והיא באמת התחילה לבכות אחרי שהיא חזרה אליה.

noobster

New member
טוב. לא בא לי לשרשר...

וקראתי חלק.. לא הכול... צי'ף זה נגד... הדרגה שפה שמו היא רנ"ג ומעל לזה... לא נראה לי שוולטר כזה גבוה.. או ותיק.. פרק טוב לדעתי... וחקתי על האנלוגיה לST:TNG עם החללית ושיגור... איפה הטבעות? ומה קרה לכותבים? הסתבכו עם העלילות של כול הסדרות מד"ב? פעם לכול סידרה היתה זהות.... טוב טוב אני יפסיק לקשקש כי אני הולך לאכול... נתראה ביום חמישי אני מקווה

מ א ג ר ט

New member
בקשה-

מישהו שבטוח שהוא יודע, שיתן לנו את רשימת הדרגות בצבא האמריקאי עם השוואה לארץ, כי זה סופר מבלבל...(או אם יש לכם קישור להסבר כזה)

noobster

New member
טוב חיפוש קצה העלה...

טוב דבר ראשון ויקי נותנת הסבר מעולה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%AA_%D7%A6%D7%94%22%D7%9C |סלינק בארץ: כולם מכירים.... אבל אם לא כנסו לאתר צהל IDF.IL או תשאלו כול חייל באמריקה: (משתנה טיפה בין חיל היבשה האאויר וכמובן הים) http://www.uscochq.com/image/rank.jpg ועוד ועוד... למי שבא ל דבר עוד על צבא - לא איתי... סתם צרי קשר אם בא לך

noobster

New member
אני חופר....

חפשו את המילה RANK בכול מקור ידע אפשרי....סתם בשביל לחפור פה....

למעלה