SG-1 - 9X2 - Avalon Part II

shelNom

New member
הממ

זאת פעם ראשונה שאני שמח שהמונדיאל לא משודר בערוץ 1!(מה היה קורה אם הפרק השלישי היה נדחה בשביל טרנידד-שבדיה? הינו מתאפקים עוד שבוע?) אני לא אוהב את הפתיח הוא יותר מדיי ממוחשב 3D שכזה. למה כל כך הרבה שינוים בבת אחת? גם הקצב מהיר מדיי(בנו על זה שכל צופה מד"ב קרא לפחות ספר אחד ארתוריאני) גם ההחלפת דמויות. אני הייתי משאיר בפתיח את הצילומים של הסטארגייט הותיקים שלפחות נרגיש שזאת אותה סדרה :). מה שהיה קצת מוזר(וקצת קשור לסוף הפרק הקודם) זה שואלה אמרה שהיא מפחדת ממקומות סגורים ובכל זאת לא מיהרה לכבות את האש שאיכלה את החמצן. לדעתי זה הכי הגיוני לעשות ולתת לחושבים לחשוב. טוב ממש עשו אותה אימפולסיבית דעתנית ומוחצנת. בלי ג'ק המונד וסאם זה בנתיים לא זה. טיאלק נשאר טיאלק. ודניאל כרגיל לא יכול למות(אם היא תישרף עם הצמיד הגיוני היה שהוא ימות). האיש שבא להחיות את ואלה קצת הזכיר לי את ה"נוסע" ממסע בין כוכבים זה שעזר לאנטרפרייז להגיע לוורף-10 והם באמת הגיעו לקצה העולם ולQ. האם הוא קרא להם "בני האוריי"? אני צריך לעשות rewind ולבדוק. טוויסט מענין עם המתקן הזה, אבל 3 פרקי דניאל? זה לא מספיק צריך מנהיגות אמיתית ולא פחדנית כמו שמיטשל התודה לסאם שבלעדיה הוא יכשל או שלנדרי יתעסק עם מיקום של שולחנות והפסד שח-מט.

למעלה