Questions :

R o n 2 5 6

New member
ipl 08-הסרה

התקנתי את הפאץ' והצטערתי לראות שהוא מאט לי את המשחק עד מצב שלא כיף לשחק. הרצתי גם את קובץ התיקון ששמו בפיפא איי אל אבל זה לא עזר. איך אפשר למחוק את ה-ipl? תודה למי שיעזור :)

General19

New member
שמירה והפעלה.

שלום, דרך איזו אפשרות בתפריט ניתן להמשיך סבב משחקים שנשמר בפעם קודמת.? משום מה זה כל פעם מתחיל מחדש. דוגמא: Barcly's cup.

86Dman86

New member
2 שחקנים - 2 מקלדות

שלום רב, זה אפשרי בכלל? יש לי נייד...חברתי לו מקלדת אלחוטית וחבר שלי חבר עוד מקלדת ברוב המשחקים עד עכשיו שניסינו זה לא היה אפשרי NFS ו NBA פשוט אין את האופציה ב FIFA 08 זה אפשרי? ואם כן, איך...?

Reznik

New member
פיפא 2008.

אנחנו משחקים בגרסה של הCo op ולפעמים אנחנו מקבלים משימות של להשלים 4 Crosses מה הם רוצים במשימה הזו? ניסינו להרים לרחבה, למסור מצד לצד. ולא הצלחנו. מישהו פה יודע?

Drenthe

New member
היי רון ../images/Emo13.gif

תנסה שני דברים: 1. תמחק את הפיפא ותעדכן מחדש - כי אין אפשרות להיפתר מהפאטצ'ים בפיפא ללא Reinstall ( שים לב שכאן שום דבר בהגדרות הפיפא לא ישתנה, כל הליגות ישמרו, האופציות שפתחתה וכאלה...). 2. האפשרות השנייה שעליך לבצע במקרה ואפשרות 1 לא עובדת ושהIPL למרות המחיקה נשאר במשחק: למחוק את תיקיית הפיפא מהמחשב וכל הנלווה אליה, ואז ולעדכן מחדש את הפיפא - הרע כאן הוא שאתה מתחיל מנקודת אפס; כל מה שהיה כבר לא יהיה יותר, ככה קרה לי ולהרבה חברים.

Drenthe

New member
אולי אתה מתכוון Load?

משם אפשר להיכנס לכל הטורנירים שנשמרו .

Reznik

New member
אני פשוט רכשתי 2 שלטים שמתאימים לPC

רק צריך לוודא שהסוג שקונים נתמך בFIFA כי אני קניתי שלטים שלא נתמכים, ואין לי אפשרות בשלט לבצע תרגילים כמו בשימוש במקש הShift 150 שקל באופיס דיפו.

Drenthe

New member
אתה יכול להרחיב? הכוונה תכתוב את כל הבקשה

ואז נוכל לעזור.

Drenthe

New member
בקטנה זה הגבהות ../images/Emo26.gif

אם לא עבד לך בהגבהות לרחבה, תנסה להגביה מה שנקרא "הגבהת עומק": אם אתה רואה את החלוץ שלך על הקוו של ההגנה ואתה במצב דומיננטי; תנסה להרים לו בלחצן "A" - לחיצה קטנה. אם גם לא עובד, תנסה בהגבהות מהקרן. כאן הם לא מציינים את הפעולה הספיציפית, לכן אתה צריך לנסות.

Reznik

New member
ניסינו כבר את ההגבהות, אבל זה לא הראה לנו

שהמשימות מתבצעות. טוב, נמשיך לנסות, אם אין לכם רעיונות אחרים. תודה.

Drenthe

New member
כמו שציינתי

המשפט מבחינת שפת דיי ברור, אך הפעולה הספיציפית עצמה, לא מצויינת בצורה ברורה כפי שמצויינות משימות אחרות. לכן מה שנשאר לך זה לנסות,בעיקר לנסות.

Drenthe

New member
בד"כ הפיפא מתאפשר עם מקלדת וג'וייסטיק

בעניין שתי המקלדות, אם זה לא עבד בNBA וNFS שמיוצרים אגב על ידי אותו חברה - EA Games; סביר להניח שלא יעבוד גם בפיפא.

ranko24

New member
מקלדת בפיפא 08

שלום לכולם רציתי לדעת אם אפשר לשחק בפיפיא עם שתי מקלדות ניסתי ולא הצלחתי כי המקלדות משתלטות אחת על השניה . תודה מראש

Drenthe

New member
היי ראנקו

כמו שעניתי לשואל אחר: בעניין שתי המקלדות, אם זה לא עבד בNBA וNFS שמיוצרים אגב על ידי אותו חברה - EA Games; סביר להניח שלא יעבוד גם בפיפא.

green apes4

New member
חחחח אכן...

אתה מדבר פה עם משהו שכבר כמעט היה מיואש מה-ipl סופית...

למעלה