Proof of Purchase 2X03

ראיתם

את הפרק של היום של מלאך שחור??? וווווואייייייי איזה חתיך אלק
ולוגן בכלל
אבל לא יפה איך שאלק בגד בהם ככה ובמקס, והיא עוד אחרי זה עזרה לו!!! מסכן לוגן... איך הוא מת כבר לנשק את מקס... אני מתה שיתנשקו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

כן!!

גאד אלק!!
!! למרות שהוא היה די מניאק שהוא רצה לקחת את הברקוד מהבחור החמוד הזה אבל אז הם הראו שהוא לא הרג אותו ואפילו השאיר אותו בחדר מיון! איזה מאמי.. אבל עדיין לא יפה שהוא ניסה להרוג את מקס.. אבל לא היתה לו ברירה.. הוא הלך למות.. ומה קרה לליידקר? מי רדף אחריו? ואפשר ציטוטים מהפרק??

kyle chandler

New member
באמת תגידו, מה עם../images/Emo168.gif

ג'ון סאבאג', ראיתי שכבר לא כתוב "ג'ון סאבאג'" בקליפ פתיחה ובעונה הראשונה היה כתוב, יעני שבעונה השניה הוא פחות, וגם לפי מה שאמרו לי פה הוא גמר היום את תפקידו? זה נכון?

ברודי

New member
אני ראיתי שהיה כתוב...

לא בכתוביות הראשיות אבל היה כתוב- הופעת אורח- ג'ון סאבאג'.
וזה בהחלט ההופעה האחרונה שלו היום שככה אפשר להבין למה הוציאו אותו מהכתוביות

aj23

New member
אלק חביבי

בחור מוזר אלק - אין לו רגשות בכלל ליצורים המוזרים ממנטיקור, מבחינתו הם סתם טעויות מעבדה, לא אנשים רגילים כמוהו(או חיילים מהונדסים גנטית כמוהו). אך, את הילד הוא לא יכל להרוג, גם את מקס לא. אם לג'ושוע היה ברקוד הוא בטוח היה מת. אלק רצה להרוויח קצת כסף מההאבקות ואז יהייה לו סיכוי לחיים חדשים. רק מה, במקום שיוריד פרופיל שם הבמה שלו הוא "מונטי-קורה". טמבל! עם שם כזה והיכולות שהוא מציג בזירה לא פלא שאחרי ארבע קרבות עלו עליו. הקרב האחרון שלו הוא הרוויח 5 אלפים דולר, לא ידוע כמה הוא הרוויח בשאר הקרבות. למקס היה 5 אלפים דולר לשלם על החצי השני של העבודה. איך זה שחסר לו בדיוק 5 אלפים דולר?! הקרבות הקודמות הוא השתתף בחינם? אז הוא שילם לטכנאי החלאה ממנטיקור ומקס היתה צריכה להשלים את החצי השני.

karms20

New member
LOL

אלק שונא את היצורים במרתף - הנומילים - בדיוק כמו שמקס וחבריה שנאו אותם. בעצם בדיוק כמו שתאומו הנפלא בן שנא אותם ופחד מהם. רק שמקס יצאה לעולם הגדול ושם יש המון אנשים ויצורים שונים ומשונים ואתה לומד להסתדר עם כולם, לעומת זאת אלק רק הסתובב עם אנשים מסוגו או דומים לו, הוא לא רגיל לזה שצריך להסתדר עם אנשים שכל-כך שונים ממך. אבל אלק הוא בחור שמסתגל מהר למציאות משתנה.

aj23

New member
אני לא בטוח שהם נקראים נומילים

בפרק עם בן דיברו על הנומילים אבל לא הבנתי שהכוונה זה לג'ושוע ולדומיו. חשבתי סתם חיילים מהונדסי גנטית שאיבדו את הראש ואז נעשו מאד אלימים. בכל מקרה,
אלק היה הולך להתנקשויות בחוץ ולכן די הכיר את האנשים השונים בחוץ. באחד הפרקים אפילו הראו שהיה לו קשר לאחת מהאנשים בחוץ.

karms20

New member
הנומילים זה אנשים כמו ג'ושוע

הם בפירוש מדברים על זה, והם מתכוונים לאנשים שגרים במרתף שנראים כמו מפלצות, וג'ושוע וחבריו זה האנשים שגרים במרתף. ג'ושוע הוא הנומילי. ואם תשים לב לאלק אין בעיה להרוד כאלה.
ונכון ב-TBA אלק אכן בחוץ וגם מתאהב בבחורה, אבל המשימות שלו הן לא משימות של שנים והוא לא נאלץ להתערבב עם אנשים להרבה זמן אלא רק לצורך המשימה וזהו. זה לא כמו לחיות בחוץ ולדעת שאתה חייב להסתדר עם האנשים האלה כי אתה צריך אותם (גם נפשית). כשזה משימה זה משהו מנותק. גם עם המשימות - אלק לא היה מספיק זמן בחוץ.

felipes girl

New member
איזה פרק יפה../images/Emo66.gif

אלק חמוד..למרות שהוא הרג את הכלבה (או מה שזה לא היה) וניסה להרוג את הילד ומקס הוא היה חמוד..הוא השאיר את הילד במיון.. למה מקס הייתה צריכה לשלם על הטיפול בו
הוא הרי התחרה..מה עם כל הכסף
מה יהיה עם הוירוס בסוף
איך הם יפתרו את זה ומתי
איזה מסכן לוגן..איך הוא הסתכל עליה כשהיא הכניסה את הכף לאוכל ואז הלכה..

נחמד אבל מיואשת......./images/Emo98.gif

פרק נחמד אבל אני מיואשת
עד שסוף סוף מקס יוצאת ממנטיקור עם שיער ארוך שדרך אגב יותר יפה ממה שהיה בעונה ה-
1 טוב לא משנה חחחחח
בקיצור עד שהיא יוצאת משם וחוזרת ללוגן אז מסתבר שיש לה ווירוס מוזר שלא נותן לה להיות עם לוגן
ואז כשיש מישהו שיכול למצוא תרופה אז הוא בורח והיא משלמת את הכסף שלוגן בשביל אלק....
אוףףףףף דייי כבר!!!!!
חחחחחחחח וזה רק ההתחלה מי יודע אולי אני אגיע לייאוש מוחלט בעוד שבוע שבועיים.....
--צחוק של ייאוש

יו כן איזה כוסון אלק יווווווווווווו

דרך אגב איזה חחמודה מקס שהיא עוזרת לכולם במיוחד לכלב המיוחד הזה לג'ושוע הוא כזה נחמד!! ולוגן ומקס אולי איבדו תקוות בגלל אלק? :(? מי יודע מענין מה יהיה בהמשך

ברודי

New member
דבר שאני לא מבינה...../images/Emo58.gif

איך זה יכול להיות שליידקר מצא כרטיס עובד של רנפרו שמוביל אותו לקבר של האנשים מהכת כשברור לחלוטין שרנפרו היא מהח'ברה הטובים כי היא שלחה את מקס לסנדמן שהיה טוב ופרש מהכת. אז איך הגיע אליה הכרטיס אם היא נגד הכת? ובשביל מה בכלל הכת צריכה כרטיס עובד לבניין שבו מסתתרים השלדים של ראשוני הכת?! ז"א זה לא אמור להיות מקום סודי?! ולמה לעזאזל יש שמה שומר? מאיפה להם שמישהו יבוא?! מה הוא נמצא שמה כבר עשרות שנים 24 שעות ביממה?! לא מובן לי כ"כ. אגב ראיתם הפרק שמקס נזכרת בסנדמן ושהוא אמר לה שהיא המיוחדת שלו? שכחתי מזה לגמרי. ז"א לא חשבתי על זה בכלל, שסנדמן ידע מההתחלה מה שהם רק עכשיו גילו על הד.נ.א שלה. זה גם הגיוני כי בסוף מופיעים עליה הכתובות על הגוף שהוא שם אצלה מההתחלה. מה שמוביל לשאלה, למה הוא לא לקח אותה איתו ברגע שהוא עזב? הרי היא זאת שתציל את האנושות אז כאילו.. הלו, תשמור עליה?

aj23

New member
לי נראה ש....../images/Emo58.gif

בפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה חשבתי שרנפרו היא חלק מהכת. הקטע עם הכרטיס עובד מאד מוזר - מה גם שיש בניין שרשום עליו RCF אז מה הקטע? למה הם לא הסתירו אותו או משהו, למה לא רשום בחוץ שם אחר- בכל זאת זה כת סודית אלפי שנים. דוקא השומר מאד ברור לי- יש במקום את העתיקות של הכת ולכן צריל לשמור להם על המקום. אבל למה לא הביאו אחד מהכת בשביל שישמור על המקום? ליידקר נתן לו אגרוף קטן והשומר נפל. איך זה שמקס לא גדלה להיות סנובית רצינית או משהו? ליידקר חשב שהיא מיוחדת, ושמר עליה אז במרפאה. סנדמן קרא לה "הקטנה המיוחדת שלי". אחרי כל זה היה אמור להיות לה הרגשה שהיא מעל כולם.

dark max

New member
אם תדפדפו אחורה

אתם תיראו שאני שאלתי את השאלה הזאת ממזמן ובמשך הזמן עלתה למוחי השערה. השלדים לא הכי קשורים לכת כאילו תחשבו על זה שלדים חשופים לא יכולים לשרוד אני חושבת שהכת שמה שלדים מזוייפים כדי לאמת את האגדה ולכן הם לא שמרו על המקום.יכול להיות שהם עשו את השלדים המעובתים והטביעו את הסמל של הכת שלהם לבילבול.רנפרו פגשה שם את סנדמן או את מי שהיא התקשרה אליו והכרטיס היה אצלה בתיק כי היא רצתה ללכת לשם אחרי שמנטיקור נהרסה או משהו כזה. אולי אני אמשיך אחר כך וזכרו זו רק תאוריה

למעלה