POP Education

+ בחורה חכמה

העדיפה לעבוד עם סטיוארט ולא RedOne המאוס. אני היחידה ששונאת את ILI של אנריקה? *מחכה לרגע שRedOne יעלם*

candyheart

New member
זה האלבום היחיד שלה ששמעתי במלואו

וגםפ זה פעם-פעמיים,אז אני לא זוכרת מה חשבתי עליו.אני צריכה באמת לשמוע אותו עוד כמה פעמים.

theone24

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gifזהו!

אני יודע, יצא ארוך, אבל אין דרך לסכם 3 עשורים של עשייה ענפה ולעשות שהכל יצא קצר בכמה שורות. מקווה שהחזקתם מעמד,נהנתם וכמובן,השכלתם.
אז יאללה, תגיבו!

תודה יוסי../images/Emo140.gif השקעה מהממת כהרגלך!

קיילי מאהובתיי על אף שלאחרונה משעממת. נהניתי לקרוא

theone24

New member
../images/Emo9.gifתודה.

גם אם לא קראת הכל (כי באמת זה יצא ארוך) אני שמח שמצאת א תהזמן להגיב.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo140.gif

היה מעניין ואוו לא ידעתי שהיא הוציאה כ"כ הרבה אלבומים.... ואת רוב השירים אני מכירה ( גם הישנים..) בלי לקשר לאלבום כלשהו... ) נהנתי קראתי השכלתי
ואין דבר כזה ארוך מדי בפופ אדיוקיישן

Bright Unicorn

New member
מה עוד אפשר להוסיף

יש בה משהו מאד מיוחד.. לא סתם היא החזיקה 3 עשורים ועדיין מאד מצליחה. הקו הנקי שלה מאד לטעמי... גם אם אני לא תמיד מחבב כל יציאה היא שומרת על רוח נקייה וסגנון אחיד לאורך כל הקריירה.... היא נראית מדהים בלשון המעטה, יודעת להתלבש, לספק קליפים עם חותמת אישית שהיא רק שלה... ובכלל אחת מהזמרות פופ שנשמעות בלייב יותר טוב מההקלטה. ההערכה שלי אליה ע-צומה long live Kylie! פינה נהדרת, ערוכה היטב. תודה

../images/Emo51.gif רבה

אני מכירה את רוב הסינגלים של קיילי ואוהבת את אלה שיצאו בתחילת העשור. אני מסכימה עם דר אמברלה היא באמת "נמצאת במקום שלא מעניין אותה לחדש ולעניין" ולצערי אני מרגישה ככה לגבי כמעט כל זמרת שגדלתי עליה (קיילי היא אחת מהן). לא יודעת אם זה בגלל הקריירה הארוכה, הגיל או אולי זה כבר לא "מלהיב" אותן כמו פעם אבל זה פשוט ככה אין הרגשה שהן עדיין רוצות לכבוש את העולם. אני ימשיך לקרוא מחר

theone24

New member
שמח שמצאת את הזמן להגיב.../images/Emo140.gif

כן, יש משהו במה ששניכם אומרים. אם כמה שאני חושב שהאלבום האחרון שלה מעולה, יש קצת הרגשה של שחיקה ועייפות החומר. לדעתי לעניין המחלה שלה יש הרבה משקל בעניין. קיילי של תחילת העשור באה עם גישה יותר קלילה לעומת קיילי של סוף שנות ה90, אבל ראו עליה שהיא באה נחושה להצליח אחרי כישלון יחסי של אלבומה אחרון בשנות ה90. היה לה את האש הזאת בעיניים,וזה עדיין שם, אבל בלהבה יותר נמוכה. הרבה מצפים ממנה להוציא משהו יותר אישי שידבר על התמודדות עם המחלה,אבל כנראה שהיא לא רוצה להתעסק בזה.

לפעמים

אני נכנסת כל כך מאוחר שאין לי כוח אפילו להגיב אבל אני תמיד קוראת גם אם זה באיחור של כמה ימים. יש לי עכשיו הרבה זמן להגיב (
) ולהתעדכן בכל מה שקרה בשבועיים האחרונים.

HanAn189

New member
וואו ללא ספק היא גדולה!../images/Emo47.gif

והשרשור הזה בהחלט מוכיח את זה [לא שיש צורך בהוכחה]
אני מודה שאני לא הכרתי כמעט בכלל את כל שנות ה-80 וה-90
ופשוט היה תענוג להשלים את הידע הזה. חברות תקליטים משתנות, סגנונות מוזיקה משתנים, מעריצים משתנים, הסרטן, והביקורות הנוקבות. השיר הכי אהוב עליי (ועל כולם
): Spinning Around - זה נקרא כיף! עוד מפורסמים אהובים עליי: Confide In Me
WOW Love At First Sight תודה גדולה יוסי

קיילי היא כמו מדונה אצלי

הן פרצו הרבה לפני שהתחלתי לשמוע שירים באנגלית ורק לפני כמה חודשים גיליתי שבעצם אני מכירה המון שירים שלהם (בעיקר של מדונה). מתי עושים POP Education למדונה?

למעלה