יישר כוח! נתגעגע אלייך שלא תהיי...
S STAJ New member 18/7/05 #17 כפרה עליך!!!!!!!!!!!!!! תודה תודה תודה תודה תודה תודה חסכת שעות של תסכול
O One Falling Star New member 18/7/05 #19 חחח סבבה../images/Emo9.gif לא ידעת אם אני אמשיך את התרגום של השאר.. אני אחכה רגע ואראה אם יש לי כח וזמן
חחח סבבה../images/Emo9.gif לא ידעת אם אני אמשיך את התרגום של השאר.. אני אחכה רגע ואראה אם יש לי כח וזמן
¶ ¶ music girl New member 18/7/05 #27 כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo28.gif תודה על התירגום
O One Falling Star New member 18/7/05 #28 תודה../images/Emo9.gif חח היה מעייף..../images/Emo6.gif נממ אני לא אוכל אבל לתרגם נראה לי כרגע.. אז או שמישהו יתרגם.. או מקסימום פעם אחרת אני אעשה סיכום חדשות יחד עם סיכום השבוע או משו חח:->
תודה../images/Emo9.gif חח היה מעייף..../images/Emo6.gif נממ אני לא אוכל אבל לתרגם נראה לי כרגע.. אז או שמישהו יתרגם.. או מקסימום פעם אחרת אני אעשה סיכום חדשות יחד עם סיכום השבוע או משו חח:->
N NAJ New member 19/7/05 #30 עוד אחת התמונות היפות שלה מהמגזינים אין מה להגיד עליה!!!!!!!!!!!!! היא פשוט מהממת אין עליהההההההההההההההה שמישהו יגיד אם יש מישהו שיותר יפה ממנה בעולם הזהההההההההההההההההההה
עוד אחת התמונות היפות שלה מהמגזינים אין מה להגיד עליה!!!!!!!!!!!!! היא פשוט מהממת אין עליהההההההההההההההה שמישהו יגיד אם יש מישהו שיותר יפה ממנה בעולם הזהההההההההההההההההההה