NEW
NEW

S T R Y K E R

New member
../images/Emo41.gif NEW ../images/Emo41.gif NEW../images/Emo41.gif

שלום לכולם, שמח להצטרף לקהילה שלכם, מקווה שיהיה מעניין ונעים אשמח אם תתנו לי כמה טיפים.. בטוח שלכל אחד ואחת מכם יש איזה שהוא טיפ קטן.... תודה וביי

טיפים.

אם האשה\חברה תשאל אם הצאט יותר חשוב ממנה תשקר,מותר לשקר במצבים כאלה כדי שלא תפגע. אם אתה מרגיש שאתה מת לישון וגם רוצה להשאר בצאט תשאר בצאט, אף אחד באמת לא מת מעייפות,זה סתם שטויות. רצוי להעביר את המחשב כמה שיותר קרוב לשירותים וכן לדאוג שתמיד יהיה אוכל ליד המחשב. וזהו, זה כייף להיות שומר רק אל תהיה מהמכורים...זה לא בריא.

פסייקו

New member
שכחת

להגיד לו שתמיד חשוב שיהיה איזה כוס רדבול וודקה בקירבת מקום.

bar35111

New member
מידי פעם תראה נוכחות.. במיוחד ב..:-

בחדר שלי .. ותתפשט ככה שיהיה מה לשטוף את העיניים..... מצב מצב הסחורה? שמורה טוב????????????????????

ברוך המצטרף סטרייקר...../images/Emo150.gif

באת עם מצנח ?? צניחה חופשית . זה הקורס לחודש הבא ... שיהיה בהצלחה ... "מזל טוב"בערבית זה "מברוק" .. אשמח לתת כמה טיפים .... 1-אל תאמין לאף אחד, תאמין רק לעצמך וליכולת שלך לשנות דברים לטובה ולא ההפך.. 2- אל תקבל טיפים מאנשים כמוני , כי זה עלול להזיק לפעמים
3-תסתמך רק על מה שאתה רואה בכללי, ולא מה שאחרים מספרים לך . הכל שטויות. 4-תוכל להעזר בשומרים שיש להם הרשאות חסימה וכד' , אל תשכח לעשות צילום מסך לפני, זה נחוץ אפילו אם מדובר בשעת אמת.."לפעמים זה לא מחייב" 5-לעולם, אל תתווכח עם גולשים..כי אין ויכוח צודק...וזה גורם לאי נעימות, וכאב לב, ומחלות למיניהם. (כל התשובות נכונות). 6-לעולם אל תנסה להוריד מההערכה העצמית של גולש.. כי הוא יכול להפוך נגדך..ויעשה לך מהפכה בחדר..תנסה ההפך מזה..( אךךך זה קשה לפעמים) 7- מה 7 ?? אין 7 . עזוב אותי כרגע ...אין לי זמן בשבילך

S T R Y K E R

New member
אחלה בוס יש לי

לא אאכזב. צילמתי את הטיפים שלך הם יהיו מול עיניי את צודק בסעיף 7 תודה שוב.. יא ואדדדדדדדד עזזזזזזזזזזאאאאאאאא גרמת לי עכשיו לשכוח מכל הטיפים האחרים.. הלך עלי הרדבול והוודקה

יש לך בוסית במקרה חחחח

בטח היית עיוור חחחחחחחחחחח.. אךךךךךך היה לך ראיון ???

למעלה