NEVER

../images/Emo41.gifNEVER../images/Emo41.gif

-כן, אני מודעת לזה ששיחקנו את זה פה, אבל זו דרך שונה ויותר כיפית [לטעמי] לשחק.- לכל אחת יש עשרה אייקונים, כל אחת בחרה את האייקון שלה. בכל סבב מישהי (לפי תור, ישנה רשימת משתתפות והיא מסודרת לפי סדר התורות) אומרת דבר שאף פעם לא עשתה. (כמובן, לא חוזרים על הדברים שכבר אמרו...) אם עשית את זה, את מורידה לעצמך אייקון. אז, נניח שהיו לך עשרה אייקונים, עכשיו יש לך תשעה. אם לא עשית את זה, את לא מורידה לעצמך אייקון. נניח שהיו לך עשרה אייקונים, נשארו עשרה אייקונים. ככה עד שלמישהי נגמרים כל האמוטיקונים, ואז זה כבר שלב בפני עצמו, נסביר אותו בהמשך, כשיגיע. אם מישהי רוצה להשתתף, היא עדיין יכולה להצטרף בכל שלב. הנקודות יירדו לה בדיוק כמו לכולם, בשביל זה יש את סעיף ה"מה היה". רק אם מישהי לא מגיבה שני סבבים ברצף יורדת לה נקודה והיא יורדת לסוף הרשימה. אם היא לא הגיבה פעם אחת, היא רק יורדת לסוף הרשימה. כל יומיים [בערך] שרשור חדש נפתח. הנה שרשור לדוגמא: http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=3126&msgid=24504033 רוצים להרשם? :) רק תרשמו את שמכם, את האייקון שאתם בוחרים ודרך ליצור אתכם קשר. מקווה שיילך :) שיר

litaf1

New member
זה כמו המשחק NEVER שתמיד משחקים בטיולים

חחחח (בצעירותינו לפחות...) נגיד יש לך 10 סמיילים. כל אחד אומר בתורו משהו שהוא בחיים לא עשה או שלא היה לו... אם את עשית את זה, יורד לך סמיילי אחד..

אני רוצה! ../images/Emo13.gif

שמי בישראל הוא ליזה
, ואני בוחרת את
. אפשר ליצור אתי קשר במסנ: [email protected] [תוסיפו חופשי, רק תודיעו לי שאתם מפה
]

אה, מי את?../images/Emo122.gif

תגידי שלום, שאדע מי זאת.
הרבה אנשים הוסיפו אותי, כנראה מכאן.. ואין לי מושג מי הם, ולא נעים לשאול.

litaf1

New member
אני רוצה אתתתתת .. תופיםם...!! >>

אממ קוראים לי ליטף חח ואת יכולה ליצור איתי קשר דרך ההודעות בתפוז..

litaf1

New member
חח יש לי אייסי

מס' יענטו.. אבל אין לי את התוכנה במחשב הזה.. חח קבלי מסן: [email protected] רק תגידי לי שזאת את ואת הכינוי שאני אדע..

moruush

New member
אני מור ../images/Emo90.gif

את יכולה ליצור איתי קשר דךר המסרים [: ואמממ.. אני בוחרת את

gorck

New member
אני בן!!! ואני רוצה הסמל שלי הוא: ../images/Emo38.gif

וליצור קשר או במסרים או באייסיקיו169449949

למעלה