My Life Would Suck Without You

WundeRKind

New member
../images/Emo41.gifMy Life Would Suck Without You../images/Emo41.gif

חיכינו חיכינו והנה זה קורה, להורדה: http://www.yousendit.com/download/WnBUNnFJWlQzMWtLSkE9PQ ספרו מה דעתכם על השיר, קרוב למה שציפתם או לא, שיר קאמבק מתאים מספיק או לא...? גורם לכם לכסוס ציפורניים לקראת האלבום או להוריד פוסטרים מהקיר...?
והאם הוא יצליח???

WundeRKind

New member
Honestly?

my life would suck without you
השיר הוא ממש כמו שחשבתי שיהיה, ממש שילוב של העצבים של SYBG והאנרגיות של BTHE, השיר אמנם מרכב משניהם, אבל לא עולה על הרמה של אף אחד מהם, ולמרות זאת, אני חושב שזה אחלה שיר. אני אישית אוהב יותר את Never Again.. אבל גם זה סבבה. סה"כ אני חושב שקלי סיפקה את הסחורה שהעולם רצה ממנה, ובהחלט האלבום הולך להיות מאוד מעניין. בעיקר אחרי ששמעתי את הראיון מאתמול שהיא אומרת שיש שיר שנקרא why משו.. שהוא בסגנון פאנק של שנות ה-70.. יש למה לחכות לדעתי..

HadarMahluf

New member
קודם כול..

וואיי,התלהבות,סוף סווף אממ..נראה לי שהיא יכלה לחזור עם שיר יותר מוצלח,אבל גם זה בסדר[: אני אהבתי הקצב בבתים מזכיר לי את קייטי פרי קצת|: הלוואי והוא יצליח הסוף יפה,האנרגיות:) לגבי מה שאתה אמרת- כן,אתה צודק,רואים שרצו להרכיב את שיר הפריצה החוזרת שלה משני להיטים מצליחים, אבל כן,ממש לא עולה על הרמה.. על איזה ראיון דיברת?:|

WundeRKind

New member
הלו...

קלי עשתה את הסגנון הזה הרבה לפני קייטי.. והיו גם הרבה לפני קלי...אבל קייטי לא אחת מהם

Because Of May

New member
הקטע הוא שזה לא מזכיר אפילו את הסגנון של קלי.

+
אפשר לשמוע פה קצת מסיינס, קצת מ-DWYT או HIF אפילו, אבל השילוב של כולם ביחד יוצר משהו מאוד לא-קלי, יותר מידיי מסחרי. ולדעתי, זה מאוד מזכיר את הוט אנד קולד של קייטי
.

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifמחקו את הקישור ../images/Emo7.gif

אוף עכשיו צריך לחכות עד שיהיה קישור אחר
או שזה טוב כי עכשיו הייתי שומע את זה בלי סוף במקום ללמוד לתנ"ך XD

MyDecember1

New member
|תוכי\או הסתדרתי כבר אבל תודה ../images/Emo9.gif

חחחח אתה נמצא בכל פורום אפשרי נכון?

ההצצה היתה מגרה יותר, אבל

אני יכול לדמיין את הסינגל הזה עולה משבוע לשבוע במצעד ארצות הברית. הדבר העיקרי שהייתי משנה הוא את השירה שלה בפזמון בפעם השנייה - אני לא אוהב את הירידה הזו שב-And honestly או את המליסמיות (הקצרה, אמנם) הזו שב-Without you.

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifאיזה כיף!

אני צריך עוד כמה שמיעות לקבל דעה מגובשת
כרגע ממש ממש אהבתי!

s k p

New member
סוף סוף!

וואו זה מאוד פופ
אני כבר יכולה לדמיין כבר יטחנו את השיר הזה! אני יכולה להבין איך השיר הזה דומה לSUBG במיוחד בהתחלה, מאוד אנרגטי ובכללי נחמד מאוד.
המילים לא משהו, אבל גם המילים של SUBG לא הכי מדהימות
הקול של קלי נשמע מעולה, אבל הכי אני רוצה זה לשמוע את השיר בלייב ושם קלי בכלל תשמע מעולה
סך הכול אחלה שיר, כול הכבוד קלי

Because Of May

New member
קשה לי מאוד להגיד את זה, אבל זה פשוט לא זה.

+
אחרי 4 שמיעות, יש לי דעה משלי. היתרונות? הוא אנרגטי, שומעים שהיא נהנתה להקליט אותו וההתחלה והבתים נחמדים. הו, והליריקס, כמובן. החסרונות? מאוד-לא-מקורי. כמו שהסכמתי מקודם, אני חושבת שזה חיקויי לקייטי פרי, אבל מוצלח פחות. כי הקול שלי קלי מתאים לפופ, אבל לא פופ-זרחני שכזה. זה יותר-מידיי-פופ, אפילו. קייטי מתאימה יותר לשיר הזה. אולי זה ניסיון של המפיקים, לעודד את קלי לחקות את קייטי (שמצליחה עם הסגנון שלה), וכך הסינגל יצליח. וכמוסן, אפשר לשמוע גם "איזכורים" לאבריל של דה בסט דאם ט'ינג. הפזמון צעקני מאוד, לפעמים אפילו צורם באוזן. אבל הבתים וההתחלה מחפים עליו. בסה"כ, 7.5-8, לא יותר. לא עולה על הרמה של הסינגלים האחרים, לדעתי. אפילו DWYT הרבה יותר יפה
.

HadarMahluf

New member
מסכימה איתך[;

ומקווה ששאר האלבום לא יהיה ככה.. אגב,למי שלא ראה,תמונה חדשה שהתפרסמה מהפוטושוט לאלבום- http://www.kellyimages.info/albums/userpics/10001/l18481194560_7394.jpg ויש הרבה תמונות מהאירוח ברדיו,תגידו אם תרצו שאני אעלה..[:

spelling

New member
האמת שדווקא אהבתי!

אחרי ברייקאווי קלי לא הצליחה לשחזר את ההצלחה שלה עם מיי דצמבר! וזה אלבום שבאופן אישי לא התחברתי..רק לנוור אגן וסובר.. ופה סופסוף שומעים אותה עם שיר קצבי! יש פה הרבה מאבריל אבל הטאץ' של קלי... אני חושב שזה שיר שאפשר לבנות לו קליפ מדהים ביותר!משהו עם גיטרות חשמליות תופים לייזרים ובלאגנים! וזאת תגובה די צפויה של רובכם לבקר את השיר בחוסר התלהבות..אל תשכחו כשלבריטני יצא גימי מור לא הרבה אהבו אותו..אבל מהר מאוד אין אחד שלא אהב אותו לדעתי גם לשיר הזה יהיה את אותו אפקט! לדעתי אתם צריכים טיפה להרגע ולקבל תשיר להנות ממנו ואז תתחילו לאהוב אותו הכי טוב! בכל זאת זה חדש וצריך ללמוד אותו!

למעלה