MCWEEKEND

m o r 1 0 2

New member
גוסט ריידר סרט מעולה../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

XDDD ספרי לי על ג'יימס
כאפתי במיודXDDD אבל כפרעליו
חחח,הצחקת אותי היום עם הסיפוריםXDD אוחח,מתה כבר לראות אותך!@#$%^&

../images/Emo39.gif מקויקנד :)

שיר השבוע של מקפליי black or white nothing rottf memory lane pov corrupted
שיר השבוע לא של מקפליי busted -3am paramore -decode led zeppelin -stairway to heaven fall out boy- i don't care simple plan -no love simple plan -when i'm gone simple plan -untitled simple plan -shut up
אומן/ית/להקת השבוע mcfly
סימפל ספלאן
אלבום השבוע האמ , אין D:
קליפ השבוע |fall out boy- i don't care
תוכנית הטלוויזיה של השבוע כמעט מלאכים
עקרות בית נואשות זואי 101 ארתור בוב ספוג סקראבס
סרט השבוע סיפורו המופלא של בנג'מין באטן
עיצבן השבוע מחזור
העציב השבוע 66 בתמתמטיקה =\\\\\
שימח השבוע 91 בערבית
93 בלשון
מכתב מהמנהלת על 7 מכתבי מחמאה !! :) קבלת שבת בבצפר DDD: , יאו זה כזה קורעע >< אכלתי היום בבצפר מלאמלא עוגות
ציטוט השבוע אני ונועה ~ אני: נוווווועה יאו אני לא יודעת מה לעשות ! נועה : מה , שוב מקפליי בבית שלך טוחנים פיצות ורואים סקראבס ? חחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו סיפור ארוך ! # DDDD: .
מתנגן בראש/בפלייליסט "you'll miss me when I'm gone.."
המלצת השבוע אל תראו דמדומים , זה ממכר ! D:
התמונה הכי חמה אצל ביטון :) , אהבתי D:

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifיא יש סמיילי חביתה../images/Emo70.gifלא ידעתי../images/Emo3.gif

חחח איזה מאגניב....
אה זה בעצם ביצת עין..... טוב לא חשוב זה עדיין מאגניב חחחחח
XDDDDDDDDDDDDDD יואו ממש התלהבתי מזה

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifNow I’m in second place

to get a second chance.
שיר השבוע של מקפליי
שוב לא שמעתי ~מתפדחת~
שיר השבוע לא של מקפליי
A Fine Frenzy - Almost Lover ACDC - Back In Black Metro Station - Shake It Faber Drive – Again Faber Drive - It Ends Faber Drive – Obvious Faber Drive - Second Chance Faber Drive - Sleepless Nights Faber Drive - Tongue Tied Faber Drive - When I'm With You Kanye West - Diamonds From Sierra Leone Kanye West - Love Lockdown Survivor - Eye Of The Tiger Survivor - The Search Is Over The All American Rejects - I Wanna The All American Rejects - Fallin Apart The All American Rejects - Gives You Hell The Killers – Human The Killers - Read My Mind Kevin Rudolf Ft. Lil Wayne - Let It Rock
אומן/ית/להקת השבוע
Faber Drive
סרט השבוע
Paul Bart: Mall Cop, Wanted, Eagle Eye.
עיצבן השבוע
אח שלי.
העציב השבוע
הית' לדג'ר
שימח השבוע
סמייל :)
מתנגן בראש/בפלייליסט
Kanye West - Love Lockdown
המלצת השבוע
תקראו טווילייט, תראו על טבעי, ותאהבו את ג'ארדD:
התמונה הכי חמה

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifמאיפה התמונה../images/Emo35.gif זה מאיזה תוכנית

או משהו לא?!

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifכנראה מאיזה ראיון, אין לי מושג...

לקחתי את זה מהפייסבוקXD

avivoOsh2

New member
וואו שנים שלא הייתי פה../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של מקפליי: I'll Be OK שיר השבוע לא של מקפליי: Mayday Parade - Miserable At Best
Owl City - I'll Meet You There
U2 - Sometimes You Can't Make It On Your Own
כתר| Kings Of Leon - Sex On Fire
Kings Of Leon - Use Somebody Keane - Everybody's Changing Iglu & Hartly - In This City Barry White - What Am I Gonna Do With You
Air - Cherry Blossom Girl
The Follow Through - So High
Take That - Back For Good אומן/ית/להקת השבוע: Kings Of Leon, Mayday Parade,U2 אלבום השבוע: - קליפ השבוע: Kings Of Leon - Sex On Fire
http://www.youtube.com/watch?v=HHhhcKxflMY Take That - how deep is your love
http://www.youtube.com/watch?v=cjuRVFMkf0I&feature=related תוכנית הטלוויזיה של השבוע: האי דרייק וג'וש נמלטים כמעט מלאכים*-* סרט השבוע: לא ראיתי כבר חודש מפנטזת על המסע המופלא של בנג'מין באטן עם בראד פיט): עיצבן השבוע: כלום. העציב השבוע: כלום. שימח השבוע: קיבלנו תעודות פאקיייייייינג 85 אין אני גאון. וראיתי כמה אנשים חמדמדים שרציתי לראות:) ציטוט השבוע: אינלי כוח להיזכר חחח מתנגן בראש/בפלייליסט: Take That - Back For Good התמונה הכי חמה:
ס'חמודים הם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifhow deep is your love../images/Emo6.gif

באמת לאן נעלמת אביבוש?DD:
התגעגעתי
יואו גמני מתה לראות את הסיפור המופלא של בנג'מין באטן כבר.. אני רק מקווה לא להתאכזב, תמיד כשאני בציפיות לסרט זה מה שקורה ><" ומי בתמונה?

just orr

New member
../images/Emo141.gif סופשבועעע D:

שיר השבוע של מקפליי: לא זוכרת משו מסוים
שיר השבוע לא של מקפליי: The All-American Rejects- Gives You Hell
The All-American Rejects- I Wanna Muse- Supermassive Black Hole לא יכולתי לעשות עם זה כלום- מגמת מוזיקה השולטת
אומן/ית/להקת השבוע: AAR
נירוונה
אלבום השבוע: The All-American Rejects- When The World Comes Down
קליפ השבוע: --
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: נמלטים, על טבעי, האנטומיה של גריי, דם אמיתי
סרט השבוע: על גופתה המתה
עיצבן השבוע: הציון במתמטיקה הסיקסק והאנפה האפורה שלא ראינו בירקון, אבל אח"כ ראינו אותם ב'נחל' הזה שבכביש בין עזריאלי לאוניברסיטה!
העציב השבוע: ^
שימח השבוע: הייתי היום בביוטופ ושוב ספרנו עלים, אבל היה נחמד חחח אח"כ אני ואורטל נשארנו בת"א והיה עוד יותר נחמד
אתמול קיבלנו תעודות ואמא שלי הייתה בבצפר והעבירה סדנה בשיאצו D: חזרנו 3 [!] פעמים שביעית השבוע וראיתי מלא טלוויזיה ווהווווווו
ציטוט השבוע: ילדה: "חיה בדקת את הדו"ח של הכרוב?" מורה: "של הכרוב? לא זכור לי שכרוב הגיש לי דו"ח..." --- יובל: "איזה אווז יש לך?" תומר: "אווז בת" אמילי: "אווזה?" --- בן דוד שלי לקח לי את הברביות כדי לתת לילדות שלו~ "עכשיו אור לא תישן בלילה." --- Ken: “I was sure your hair was lighter” Harel: “I was tan and sexy.” Ken: “Now you’re just sexy” --- אני: "כי הבנות בכיתה שלך קצת אהבלות" עמית: "לא, ככה זה בנות בכיתה ו'..." *מקבלכאפה* "אח! חוץ ממך!"
מתנגן בראש/בפלייליסט: דור דניאל - מקום לצידך
המלצת השבוע: יש טעם להמליץ על זה? טובנו, שוקולדים של מקס ברנר=
התמונה הכי חמה: יו נזכרתי איך התלהבתי מהתמונה הזאת פעם.
[
]

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט של קן והראלXDDDD

והברביות אבל כבר אמרתי לי. XDD אני שונאת אותך ממש על מקס ברנר. שבוע שעבר בן&ג'ריז, עכשיו זה? מותי!
סתםסתם לאב יו לוטס333333> ודאגי
אני מתגעגעת אליו חחחחחחחח שיעשו משהו!

just orr

New member
חחחחחחח אבל שבוע שעבר לא אכלתי בן&ג'ריז.

זאת הייתה רק תמונה XDDDDDD חחחח תכלס שיעשו משהו >< 333333>

Charley XD

New member
חחח אמרתי כבר שאני אוהבת את קן ? XD

ציפורים בנות זונות !!! והיה מוי כיף איתך ^^ ואם השמלה XDDDDDDDDDDDDD חחח נירוונה ... משעשע
ראית ? הכל בגלל שאני באה ...

למעלה