MADONNA TRIVIA- סיבוב 6

nerod 72

New member
../images/Emo41.gifMADONNA TRIVIA- סיבוב 6

אז אנחנו ממשיכים במדונה טריוויה המהנה שלנו... לזוכה יוגרל כפכף תפוז מפנק חחחחחחחחחחח סתם...(האמת שקבלתי את זה פעם
) בינתיים מצב הנקודות הוא מאוד צמוד: קרן, מושיקו, דין ואביחי- כל אחד נקודה! והנה סיכוי לכל אחד מכם לזכות בנקודה נוספת בשאלה הבאה:
בסרט "אוויטה" חץ ממדונה השתתפה בסרט עוד זמרת מפורסמת , מי היא ואיך היא מוכרת לכולם?

קרנוק

New member
תפוז עוד חייבים לי משטח עכבר של קונפשנז!!!

מתחרות עתיקה בפורום. שישלחו לי בתוספת משטח של הסטיקי כריבית
אנדריאה קור , סולנית הקורס, שנראית בסצינה הזו : http://www.youtube.com/watch?v=X8QkdaMORxg

nerod 72

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפשר לעניין אותך במשטח של הארד קנדי? חחחחח סתם
תשובה נכונה!! מצב הנקודות לעכשיו:
קרן-2 מושיקו-1 אבישי-1 דין-1

nerod 72

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gifסיבוב VII../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

בינתיים קרן מובילה , בואו נראה מי יפתור את השאלה הבא לפניכם רשימת עובדות על מדונה , כמה מהעובדות נכונות וכמה לא. אנא בחרו מה נכון ומה לא . ...!
מדונה צמחונית מגיל 15
מדונה הוכתרה למתלבשת הגרועה ביותר לשנת 99'
מדונה סובלה או לפחות סבלה בעבר מאינסומניה (נדודי שינה)
הסינגל "4 דקות" הוא הסינגל הכי נמכר של מדונה בארה"ב
ברברה סטרייסנד הפסידה למדונה בפרס קולנועי מסוים
למדונה יש פוביה מרעמים
מדונה קיבלה את הכבוד להכנס ל"היכל התהילה" באנגליה ב -2008
מדונה היא האמנית היחידה שהופיעה ב -3 מופעי הצדקה הגדולים בעולם: לייב אייד ב-85' , לייב 8 ב05' ולייב ארת' ב 07'
השיר "כמו בתולה" נכתב בכלל לגבר
השיר "יול סי" נכתב בכלל עבור מריה קארי
הסינגל "ווג" היה אמור לצאת בכלל כבי-סייד ...
אלבום האולפן שלה שמכר הכי פחות הוא "אמריקן לייף"...
אחד השירים אהובים על מדונה בכל הזמנים הוא "מיסינג" של "הכל פרט לנערה" בגרסת הרמיקס שלו
השיר היחידי של מדונה (ששוחרר על גבי סינגל או על אלבום) שאי אפשר לרכוש באיי טונזוא "אמריקן לייף"
הסרט הכי מצליח (שהכניס הכי הרבה כסף) בכיכובה של מדונה הוא "אוויטה"

nerod 72

New member
חבר'ה- להתעורר!!

הסיבוב ה 8 מחכה לכם והוא מתחיל להתעצבן!

Deanb

New member
תגובה

לא נכונים - מדונה הוכתרה למתלבשת הגרועה ביותר לשנת 99' - היא הגיעה למקום השלישי הסינגל "4 דקות" הוא הסינגל הכי נמכר של מדונה בארה"ב - like a prayer או like a virgin הכי נמכרים לא? השיר "כמו בתולה" נכתב בכלל לגבר - הוא לא נכתב במיוחד לאישה, אבל גם לא במיוחד לגבר... אלבום האולפן שלה שמכר הכי פחות הוא "אמריקן לייף" - נדמה לי שהארד קנדי מכר פחות לא? הסרט הכי מצליח (שהכניס הכי הרבה כסף) בכיכובה של מדונה הוא "אוויטה" - Madonna: Truth or Dare הדוקומנטרי השמיני בעולם מבחינת הצלחה מקווה שצדקתי

nerod 72

New member
../images/Emo128.gif

חלק צדקת חלק לא ...ולא ציינת כמה אחרים

טוב אני אנסה

- מתלבשת הכי גרועה - זכור לי דווקא שכן היה משהו כזה , אמנם ב 98 היא הייתה בפרסי האופנה וזכתה שם לתשבוחות , אז לא הגיוני . טוב התשובה היא לא נכון ! - מדונה לא צמחונית , היא הרגה עופות עם בעלה . - זכור לי שכן מדונה סבלה מנדודי שינה , בצעירותה , היא אמרה שהיא הייתה בטוחה שהשטן רודף אחריה שהיא ילדה קטנה אחרי מות אימה . משהו כזה - 4 דקות הסינגל הכי נמכר באר"הב . אמת ! - ברברה הפסידה למדונה בגלובוס הזהב . אמת ! - למדונה אין פוביה מרעמים - שקר . - נכון מדונה נכנסה להיכל התהילה ! - נכון מדונה הופיע בשלושת מופעי הצדקה הגדולים ! - כמו בתולה נכתב לגבר - לא חושב שזה נכון . לא נכון . - אתה תראה - נכתב עבור מריה קארי - לא נכון . אני חושב שהיה סיפור שהשיר MY ALL , של מריה היה אמור להינתן למדונה והיא סרבה - אני חושב שלגבי ווג זה נכון - היה אמור לצאת כבי סייד ! - אמריקן לייף - נכון האלבום הכי פחות מוכר של מדונה . - לגבי הכל פרט לנערה - זה לא נכון לפי מה שאני זוכר , לא זוכר מתי מדונה שיבחה את השיר הזה . - לגבי אמריקן לייף - זה לא נכון - לגבי אוויטה - בהחלט הסרט הכי רווחי של מדונה בכל הזמנים זהו זו ההשערה שלי .... :)

nerod 72

New member
../images/Emo128.gifמתקרר...

חצי חצי ... בואו נראה מי יגיע למירב התשובות הנכונות... תמשיכו לנסות!

טוב עוד נסיון חחחחחחח

1- מדונה צמחונית - לא נכון 2- מתלבשת הכי גרועה 99 - נכון 3- סבלה מהפרעות שינה - נכון 4- 4 דקות הסינגל הכי נמכר - נכון 5- ברברה הפסידה למדונה - נכון 6- פוביה מרעמים - לא נכון 7- היכל התהילה - נכון 8- מופע הצדקה - נכון 9- כמו בתולה - לא נכון 10- יול סי - לא נכון 11- ווג- נכון 12- אמריקן לייף - לא נכון 13- מיסינג - לא נכון 14- אמריקן לייף באיטונז - נכון 15- אוויטה - לא נכון .

ילא תשובה מדויקת :) מותר לי אתם לא משתתפים

1- מדונה צמחונית - לא נכון . 2- מתלבשת הכי גרועה - נכון 3- הפרעות שינה - נכון 4- 4 דקות - נכון 5- ברברה - נכון 6- פוביה מרעמים - נכון 7- היכל התהילה - נכון 8- צדקה - נכון 9- כמו בתולה - נכון 10- יול סי - נכון 11- ווג- לא נכון 12- אמריקן לייף - לא נכון 13- מיסינג - נכון 14- אמריקן לייף - נכון 15 אוויטה - נכון ! נו ועכשיו ?

nerod 72

New member
עלית באחד..קלעת ב -8....

חחחחח איפה אתם? אתם קוראים לעצמכם מעריצי מדונה?????

Deanb

New member
נו באמת! זה לא קל! ואני גם מעריץ שבעיקר

מתעניין בהופעות שלה ובמוסיקה ופחות בכל הרכילות והעניינים מסביב נטו מידע על סיבובי הופעות והשירים שלה מעניין אותי

למעלה