Liar liar burn in hell

../images/Emo41.gifLiar liar burn in hell../images/Emo41.gif

אוקי, אל תהרגו אותי שפתחתי שרשור חדש, פשוט ראיתי במקום כולשהו מישהי שכתה בשיר השבוע את-'liar liar burn in hell' וחשבתי לעצמי 'הממ. אבל איך יש לה את השיר הזה?, הוא לא מהאלבום החדש?' ואז הבנתי, שכן! הוא מהאלבום החדש. וברגע שהבנתי זאת בקשתי ממנה שתשלח לי והיא נתנה לי קישור להורדה: [כן, אני יודעת שאני מבטאת את עצמי שבצורה די גרועה.] http://www5.evilshare.com/b4c1e6d8-4c21-102a-847b-00a0c993e9d6 קיצר, תורידו ותכתבו מה אתם חושבים

Let it Bleed

New member
אני חורשת עליו כבר יומייםXD../images/Emo217.gif

אבא שלי בטוח כל פעם מחדש שיש אמבולנסים בחוץ>< ואחותי כל פעם מתפוצצת מצחוק כשמגיע הסוףXD

O L g i T

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם אותי הסוף מצחיק... זה ככ מתאים לברט לעשות את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחח השיר חמוד...

hiloola1

New member
אמגג ../images/Emo99.gif

תודה על הקישור להורדה! (לא קשורה>.>)

Rose131

New member
שיר יפה, אבל חוששני שזה לא חוקי=\\

אסור לשים קישורים להורדות של שירים באופן פיראטי..

O L g i T

New member
מה כן חוקי בימינו?

חוץ מזה.. אם זכרוני אינו מטעה אותי זכורים לי כמה קישורי הורדות פה, או שאולי לא..בכל מקרה, זה לא שהיא גנבה איזה קטע משיר נדיר ופירסמה את זה לכל העולם. גם ככה עוד חודש-חודשיים כל תוכנות ההורדה יהיו מפוצצים בשיר זה אז מה הקטע

whatascene

New member
ממ..

אני לא יודעת איפה בדיוק עובר כאן הגבול, אבל אם זה קישור לשיר אחד אני לא אוריד את זה (לעומת זאת, שאף אחד, בבקשה, לא יעלה את הדיסק). ואני גם מקווה שאנשים כאן יקנו את הדיסק אם וכשיזדמן להם, וזהו.

O L g i T

New member
מה זה קשור לקניית דיסקים?

קניתי את 2 הדיסקים הראשונים שלהם אחרי שהורדתי את כל השירים שלהם. זה בכלל לא השפיע על ההחלטה שלי אם לקנות את הדיסקים או לא..

Luna Sphere

New member
אולי לא על שלך,

אבל בדר"כ אנשים מורידים אלבומים כדי לראות אם זה שווה את הכסף.

O L g i T

New member
נכון.

אבל פה מדובר בלהקה שאפילו אם האלבום לא ככ שווה עדיין קונים חח

../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif

איזה שיר טוב!!!!!!!!!!!!!! ברט בסוף קורע אותי כל פעם מחדש!!

למעלה