קבל קלי מצויירת אני רוצה אממ.. קלי עם חולצה ירוקה
G Good 2b Me New member 11/2/07 #41 קבל קלי מצויירת../images/Emo3.gif../images/Emo188.gif אני רוצה אממ.. קלי עם חולצה ירוקה
Shiri from the block Active member 11/2/07 #1 יואוווו!!../images/Emo113.gif מבלי שמגדילים את זה, היא נראית מזה קופי של בריטני בהופעה שהיא עשתה עם השיר וואט יו סי../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif!! או גם של בייבי בDWAD!../images/Emo12.gif
יואוווו!!../images/Emo113.gif מבלי שמגדילים את זה, היא נראית מזה קופי של בריטני בהופעה שהיא עשתה עם השיר וואט יו סי../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif!! או גם של בייבי בDWAD!../images/Emo12.gif
A a k c New member 11/2/07 #44 ../images/Emo109.gifהנה../images/Emo26.gif אני רוצה תמונה של קלי עם קוקיות
O otollo New member 11/2/07 #45 ../images/Emo174.gifהנה אני רוצה תמונה של קלי מהקליפ של ברייקאוואי מהגרסה של אירופה .
I ICדרוש New member 11/2/07 #46 ../images/Emo80.gifas you wish../images/Emo3.gif. מה, רציתי תשובה שנונה . אני רוצה תמונה של קלי שנראה כאילו היא מצלמת אותנו. הא .
../images/Emo80.gifas you wish../images/Emo3.gif. מה, רציתי תשובה שנונה . אני רוצה תמונה של קלי שנראה כאילו היא מצלמת אותנו. הא .