iTunes 4.7 החדש

weird dust

New member
יצא אי טונז חדש כפי שכבר נכתב

יצא אי טונז חדש, גירסה 4.7 הדברים החדשים: תמיכה טובה יותר באי פוד, מצטער שאין לי אז לא בדקתי מה זה עושה כי האי פוד לא מחובר. יש אפשרות להכניס את האי טונז לרשימת סמלים ליד השעון. והשאר? אותו דבר בסך הכל. יש שינוי באיפה שהתמונה: עכשיו כתוב שיש לגרור לשם תמונה

weird dust

New member
../images/Emo32.gif לבעלי האי פוד בנינו

שמתם לב שיצאה גירסה חדשה גם לתוכנת האי פוד שלכם? אני לא יכול להמליץ לעדכן אבל מי שחושב שזה חשוב מוזמן לעדכן מכאן

Subway0

New member
פתרון לבעית השירים הכפולים באייפוד!

חברה תעדכנו תעדכנו לגרסה 4.7 (אוייי מתי כבר גרסה 5 תצא!!!
) יש שמה אופציה למציאת שירים כפולים וכך במקום לשבור את הראש שעות על גבי שעות, מופיעים בשניה רשימת כל השירים הכפולים והיא רשימה גלובלית כלומר תמצאו את השירים הכפולים בכל הסירפיות שלכם וגם באייפוד!! זה עובד נהדר וזה חוסך מקום!!! =)

איך משדרגים?

האם זה יעשה בעיות אם אני פשוט אוריד את הגירסה החדשה? לי יש כרגע על הפי סי איטיונז 4.6 וכשביקשתי מהתוכנה לבדוק אם יש עדכונים, היא לוקחת זמן לברר באינטרנט וכותבת לי בתשובה שהיא הגירסה האחרונה.... יש לכם מושג אם כדאי לשדרג בכל זאת ואם כן איך עושים את זה בלי לבלבל את הכל?

Asaf Mendel

New member
אם המרת שיר מסוים לAAC

ויש לך אותו כבר או שיש לך שיר מסוים ואז הורדת תאת הדיסק לספריה ויש לך מצב שיש לך פעמיים אותו תשיר זה מוצא לך אותם

weird dust

New member
לי אישית אין אי פוד

אז אני לא יכול להמליץ לעדכן כי אני לא עשיתי את זה. כל מה שאני ממליץ זה משהו מנסיון ובעיקון אין סיבה שלא יעדכנו.

Asaf Mendel

New member
הורדתי והתקנתי

זה עובד חלק ואין חשש שתימחק לכם הרשימה וזה זה פשוט מעדכן ומוסיף אופציות תוכאלה לא שיפור ענק אבל יש שיפור

הבעייה שלי היא

שהקובץ שיורד לי הוא קובץ עם סיומת dmg כשאני מקלקלק אותו (כמובן כשה iTunes סגור) הוא שואל דרך איזה תוכנה להפעיל את הקובץ - זה לא נראה לי כמו הדרך הנכונה לעשות Setup לתוכנה וזאת לא הדרך בא התקנתי את העדכון האחרון (זה של אוגוסט) לפי מיטב הבנתי מה שהיה צריך לרדת זה קובץ בשם setup.exe או exe.*

אתה הורדת קובץ של מקיטוש

לא החלונות כנראה לא סימנת נכון איזו מערכת הפעלה יש לך

אנדרסן

New member
תודה אלרונד

אני לא מבין איך יכולתי לעשות כזאת טעות טפשית. אפשר לטעון לאי שפיות זמנית???

למעלה