It's time to say good-bye

../images/Emo41.gif It's time to say good-bye ../images/Emo41.gif

טוב, אפ'עם לא הייתי כ"כ טוב בפרידות וכאלה... אבל אולי בעצם זה לא כ"כ פרידה, אבל שיהיה. נכנסתי לפורום הזה לפני יותר מ3 שנים, בהסתכלות הבזקית כל פעם, כאילו אני חושש שתקפוץ עליי מפלצת אם אקרא פה יותר מדי. הפורום בזמנו היה עוד בניהולו של בייבייבוי (זה גם הזמן להגיד שלום, שאלי
), ואז הוחלפו המנהלים לסבבב ולאביטנו. ועדיין - הפורום תמיד היה מזמין, חם ואוהב לכל גולש שנכנס להתייעץ, לקרוא, לשמוע וכו'... לאט לאט התחלתי להכיר את החבר'ה, ופתאום הם הפכו להיות חלק ממש נכבד מחיי. ואני שמח על כך!
הכרתי פה אנשים שכ"כ עזרו לי לעצב את אישיותי כיום, אני לא יודע איפה הייתי בלעדיהם. תסלחו לי אם לא אתחיל להקריא בשמות אחד-אחד, כי אני לא רוצה לשכוח מישהו ח"ו בצד - אז תודה לכולם!!! תדעו שאני מאד מאד מעריך אתכם! מעומק הלב. ולמה אני עוזב? האמת שזוהי לא כ"כ עזיבה, אבל זו התחלה של דרך חדשה - אני מתגייס.
אחרי סבלנות של שנתיים לתחקיר הבטחוני ומיונים לתפקיד מסווג, התקבלתי - ויום ראשון בעז"ה אקבל מדים! :) רוב הזמן לא אהיה זמין מול המחשב, אבל תמיד יש את האינטרנט בפלאפון כדי להיכנס למסנג'ר או לפייסבוק להגיד שלום. וגם בעז"ה אבוא לבקר פה בסופ"שים, אבל זה לא יהיה בתדירות גבוהה כמו שעשיתי עד עכשיו. אז אני מאד מקווה שתמשיכו לעשות חיל ולעזור לאחרים בדרך הקשה של הנטיה בצל הדת. תדעו להעריך אחד את השני/ה (בשבילך, זדפייר... מעטות הבנות שהיו כאן
), למרות חילוקי הדעות. ולא משנה כמה מלחמות אירגוניות או ויכוחים אישיים יהיו לכם - תזכרו תמיד שאתם נמצאים באותו הצד של המתרס... כולם בני-אדם ומסוגלים לטעות... החוכמה היא לדבר ברוגע וגם להקשיב לצד השני. http://www.youtube.com/watch?v=4MHNDfCczHE למי שמעוניין, אשמח להתקשקש רגע לפני הגיוס במסנג'ר או בפייסבוק. שילחו מסר ו... הפרוצדורה ידועה.
i'll be back
... אביאל.

שונא פרידות...

שיהיה גיוס קל,שתצליח להתאקלם בקלות ותעשה את המיטב שאתה יכול וראוי לו....

avitano

New member
גיוס נעים ומהנה, בהצלחה בהמשך, נתגעגע :]

מקווה להמשיך לראות אותך כאן ולשמוע ממך במסנג'ר, פייסבוק, טלפון... כל דבר אם אתה צריך עזרה בצבא בכל דבר, תדבר איתי אוהב ומתגעגע אופיר

Nחמן

New member
אביאל החמוד והמתוק!

אכן רשום אצלי ביומני... בשבוע הבא לא אוכל לפגוש אותך באחד מאירועי חנוכה של "חברה טובה". כמדומני, שאתה ותיק ממני בפורום, וגם רוחך שרתה פה היטב במשך 3 השנים הללו. גם אני אתגעגע אליך, למרות שכל כתיבתי בפורום לפעמים היא "חטא", אך אני מתנחם בכך, שבחטא זה אני משרת כמעט את אותה מטרה, שלשמה אני עובד כמעט 24 שעות ביממה. לא יספיקו המילים כדי לתאר את הימים הטובים כאן אתך. גם חברך והשותף להאדמה שלך במשך כשנה - מרי לנ3ח חסר לנו כאן ועכשיו אתה עוזב... הפורום בלעדיכם אינו אותו פורום, כאשר אתם נוכחים בו. אף על פי כן אתה יוצא לשליחות חשובה ושלמה המלך כבר אמר: "לכל עת", אז לא נותר לי אלא לאחל לך, שתצליח בתפקידך, וש... אולי עוד יצמח ממך מנהיג לאומה... אבל גם אם תצא משם "גבר" - אדם חושב ושקול, הרי יהיה זה שכרנו. בקשר לפייסבוק אודה ולא אבוש: טרם השכלתי להשתמש בו בצורה יעילה. בינתיים אני רק מצליח להגיב להודעות. אני כאן עבורך תמיד וגם הפורום ישמח לשמוע ממך בשורות טובות מדי פעם. אברך אותך בברכה יהודית: לך לשלום וכל אשר תעשה, תצליח! אוהב מאוד
Nחמן

בהצלחה!!! ../images/Emo13.gif

גיוס נעים... אני מקווה שיהיה לך שירות משמעותי, מעניין ומהנה, ושלא תעלם לגמרי מהפורום...
להתראות!

אביאל היקר, בשעה טובה ומוצלחת...

/tapuzforum/images/Emo24.gifלידיד נפשנו שעומד להיות /tapuzforum/images/Emo195.gif בעז``ה ביום ראשון. מאחל אחי הצעיר והמתוק שתצליח להיות אחל`ה חייל ותהיה דוגמא ומופת לאחרים וה ישמור עליך מכל משמר.

למעלה