Looking4CoolName
New member
../images/Emo41.gif It's time to say good-bye ../images/Emo41.gif
טוב, אפ'עם לא הייתי כ"כ טוב בפרידות וכאלה... אבל אולי בעצם זה לא כ"כ פרידה, אבל שיהיה. נכנסתי לפורום הזה לפני יותר מ3 שנים, בהסתכלות הבזקית כל פעם, כאילו אני חושש שתקפוץ עליי מפלצת אם אקרא פה יותר מדי. הפורום בזמנו היה עוד בניהולו של בייבייבוי (זה גם הזמן להגיד שלום, שאלי
), ואז הוחלפו המנהלים לסבבב ולאביטנו. ועדיין - הפורום תמיד היה מזמין, חם ואוהב לכל גולש שנכנס להתייעץ, לקרוא, לשמוע וכו'... לאט לאט התחלתי להכיר את החבר'ה, ופתאום הם הפכו להיות חלק ממש נכבד מחיי. ואני שמח על כך!
הכרתי פה אנשים שכ"כ עזרו לי לעצב את אישיותי כיום, אני לא יודע איפה הייתי בלעדיהם. תסלחו לי אם לא אתחיל להקריא בשמות אחד-אחד, כי אני לא רוצה לשכוח מישהו ח"ו בצד - אז תודה לכולם!!! תדעו שאני מאד מאד מעריך אתכם! מעומק הלב. ולמה אני עוזב? האמת שזוהי לא כ"כ עזיבה, אבל זו התחלה של דרך חדשה - אני מתגייס.
אחרי סבלנות של שנתיים לתחקיר הבטחוני ומיונים לתפקיד מסווג, התקבלתי - ויום ראשון בעז"ה אקבל מדים!
רוב הזמן לא אהיה זמין מול המחשב, אבל תמיד יש את האינטרנט בפלאפון כדי להיכנס למסנג'ר או לפייסבוק להגיד שלום. וגם בעז"ה אבוא לבקר פה בסופ"שים, אבל זה לא יהיה בתדירות גבוהה כמו שעשיתי עד עכשיו. אז אני מאד מקווה שתמשיכו לעשות חיל ולעזור לאחרים בדרך הקשה של הנטיה בצל הדת. תדעו להעריך אחד את השני/ה (בשבילך, זדפייר... מעטות הבנות שהיו כאן
), למרות חילוקי הדעות. ולא משנה כמה מלחמות אירגוניות או ויכוחים אישיים יהיו לכם - תזכרו תמיד שאתם נמצאים באותו הצד של המתרס... כולם בני-אדם ומסוגלים לטעות... החוכמה היא לדבר ברוגע וגם להקשיב לצד השני. http://www.youtube.com/watch?v=4MHNDfCczHE למי שמעוניין, אשמח להתקשקש רגע לפני הגיוס במסנג'ר או בפייסבוק. שילחו מסר ו... הפרוצדורה ידועה.
i'll be back
... אביאל.
טוב, אפ'עם לא הייתי כ"כ טוב בפרידות וכאלה... אבל אולי בעצם זה לא כ"כ פרידה, אבל שיהיה. נכנסתי לפורום הזה לפני יותר מ3 שנים, בהסתכלות הבזקית כל פעם, כאילו אני חושש שתקפוץ עליי מפלצת אם אקרא פה יותר מדי. הפורום בזמנו היה עוד בניהולו של בייבייבוי (זה גם הזמן להגיד שלום, שאלי