Israeli Survivor: Panama

amitooshacham

New member
הנרשמים עד עכשיו:

1. Eskorbuto 2. g.o 3. gah 4. axnholic 5. LOVEtheMcMAHONS 6. Gal6 7. danazi 8. מתן14 9. cRUeL YeMEni GobLin 10. ofofofof

amitooshacham

New member
הנרשמים - רשימה מעודכנת:

1. Eskorbuto 2. g.o 3. gah 4. axnholic 5. LOVEtheMcMAHONS 6. Gal6 7. danazi 8. מתן14 9. cRUeL YeMEni GobLin 10. ofofofof 11. gamegir 12. אייל הצלם 13. היל לשלטון

g.o

New member
אתהרואה

הלך דווקא מהר. אז אני אוכל להתגייס בשלום.

amitooshacham

New member
הנרשמים - רשימה יותר מעודכנת:

1. Eskorbuto - ג'סיקה 2. g.o - מורן 3. gah - טל 4. axnholic - שחר 5. LOVEtheMcMAHONS - רון 6. Gal6 - גל 7. danazi - דנה 8. מתן14 - מתן 9. cRUeL YeMEni GobLin - ליאור 10. ofofofof - אופיר 11. gamegir - גומא 12. אייל הצלם - אייל 13. היל לשלטון - דניאל 14. eliaz26 - אליעז 15. jt7785 - דורון 16. גיל - נרשם דרך אימייל משום שהוא לא רשום בתפוז. ההרשמה עדיין נמשכת עד מחר! אפילו שיש 16 שחקנים, רשומים חדשים עדיין יכולים להיבחר!

MM22

New member
מישהו יכול להסביר לי

מה בדיוק קורה לאחר ההרשמה , ומהם חוקי המשחק ? תודה .

amitooshacham

New member
הישרדות: פנמה - חוקים../images/Emo41.gif

משום מה אני לא יכול לשרשר, זה כותב לי "חלה טעות, נסו מאוחר יותר".. אז לכל אלה שביקשו את החוקים למשחק, הנה תקציר שלהם: במשחק הישרדות: פנמה, ישתתפו 16 שורדים, שיתחלקו לשני שבטים. בכל שבט יהיו 8 שורדים. השבטים יתחרו אחד עם השני בתחרויות חסינות, והשבט המפסיד בכל תחרות, הולך למועצת הדין. במועצת הדין כל שורד בשבט המפסיד מצביע לאחד מהשורדים האחרים בשבט. השורד שקיבל את הכי הרבה קולות, יוצא מהמשחק. אחרי ש-6 שורדים יוצאים מהמשחק, ורק 10 שורדים נשארים, שני השבטים מתאחדים לשבט אחד. לאחר האיחוד, כל משימות החסינות הופכות לאישיות, וכל שורד הזוכה בחסינות, לא יוכל לעוף באותה מועצת דין. השורד השני שעף אחרי האיחוד, וכל השורדים שעפים אחריו, הם חלק מחבר המושבעים. כאשר נשארים רק שני שורדים במשחק, שבעת השורדים בחבר המושבעים יקבעו מי מבין השניים ינצח. השורד שקיבל הכי הרבה קולות מחבר המושבעים, מוכתר למנצח הגדול של הישרדות: פנמה!

jt7785

New member
זה רק אני או שפשוט

רשמת את החוקים של השרדות? כאילו, אני רק יכול לנחש כי אני לא שאלתי אותך, אבל נראה לי שאנשים התכוונו לשאול איך זה בדיוק יתנהל? ואם לא, אז אני שואל עכשיו

למעלה