Into the wild

../images/Emo41.gif Into the wild ../images/Emo202.gif ../images/Emo41.gif

אני לא מאמינה שאין סמיילי כזה של מצלמה. הו וול.. רציתי לכתוב כאן על מה שהודעתי ביום קידום ביום שלישי.. ובכן, כיוון שעוד חודש וחצי, אני, מורן וסתיו נציגותיכן מישראל
טסות לנו לאנגליה, רצינו לעשות להם (שוב) משהו נחמד. זה מה שאנחנו רוצים: וול, שכל אחת תצלם 4-5 תמונות של העיר שבה היא גרה, תוציאו את הצד האומנותי שלכן, תהיו יצירתיות, כמו ש30 יצירתיים.. תצלמו תמונות של מקומות שהם יפים לדעתם, מסמלים את העיר שאתן גרות בה, תמונות מזוויות מגניבות כאילו באמת תחשבו על זה בצורה הכי יצרתית שיש ובסוף דצמבר, אני אקח מכן את התמונות (באמצעות האי מייל- אתן יודעות מצלמה דיגיטלית זה אחלה של דבר) ואני אערוך אותם לספר שניתן להם. בספר יהיה בכל עמוד את התמונות שלכן, השם של העיר שאתן גרות בה ואז נרשום איזה אנשים גרים שם מהפורום שלהם, לא משהו אישי מידיי, רק שמות.. כדי שהם יראו כאילו נקודת מבט קצת אישית לתוך המדינה שלנו והסביבה שלנו. בסוף אולי ננסח מכתב יפה מכולנו ו... שכמובן נצרף את העצומה. ולגבי העצומה, כל אחת שמסיימת דף, שתשלח לי מספר בבקשה, את הדפים יש להעביר לי בדואר זה לא עולה לכן כסף אלא אם כן אין לכן בול ומעטפה בבית, אני בטוחה שאפשר לסדר את זה. הכל על מנת שנוכל להכניס את הכל לספר הזה. get to work girls (אוי כן, ואם זה יעזור לך שאנון צלם מקצועי אז תחשבו "מה שאנון יחשוב על זה?" בזמן שאתן מצלמות חח)
שני

Keren W

New member
../images/Emo127.gif

טוב אז ככה.... מחר אני וחברה הולכות להחתים בבצפר כל מיני ילדים שאוהבים את 30 וגם חברים שיסכימו לחתום בכיף שלהם :) ואחר כך אנחנו נחתים ביישוב עצמו+נצלם תמונות. אז ברגע שיהיו לי מספיק חתימות אני אשלח לך אני אנסה למשוך עד הרגעים האחרונים בשביל להשיג הרבה חתימות,ואת התמונות אני כבר אשלח במהלך החודש וחצי. אבל יש לי שאלה סתם בשביל הסקרנות כמה סך הכל חתימות יש לנו כולל העצומה באינטרנט?

AlmogiToMars

New member
אממ.. [=

אני חושבת שזה לא מספיקק ובגלל זה יש עוד עצומה אני פתחתי לא יודעת אם זה עוזר אבל חתמו שם כמעט 400 ילדים אז הנה כנסי לקישור ותוסיפי גם את החתימות האלו למרות שיש כאלו שחתמו 30 פעם חחח
http://www.atzuma.co.il/petition/almog1iluz/1/1000/

לאלאלאלאלאלא

אבל אנחנו לא סיימנו להחתים בבקשה אל תפתחי עוד אחת זה רק יבלבל

אופס חח חשבתי שאמרת שפתחת עכשיו

אל תתיחסי . אני לא יודעת אם אפשרל צרף אותם כי אין לי את המיילים שלהם

אוי זה ממש מעודד

כי אם יש משהו שעוזר לי לעשות משהו כמו שצריך זה ההרגשה שבוחנים אותי. בחינות מלחיצות אותי

Keren W

New member
את לא מבינה עד כמה...

זה נורא עוזר שיש מישהו נוסף איתך חוצמזה שחברה שלי היא כזו שלא מתביישת מאף אחד וזה עוזר מאוד!

A Broken Myth

New member
../images/Emo127.gif

אווו, זה נשמע ממש מגניב. אבל באמת שאין מה לצלם בחור שאני גרה בו

גם אני גרה בחור. איפה את גרה?

במודיעין לא? תגידי לי מה צוחקת עליי?! יש לכם שם פול מקומות לצלם.. כל המדרגות בניינים האלה שיש לכם שמה, זה מדהים

A Broken Myth

New member
אבל,

אני גרה ברעות. [זה ליד, ומודיעין ענננקיייייייתתתתתתתתתתתתתתת אני לא אצליח להגיע למקומות האלהO:] באמת שאין מה לצלם כאן. כאילו, אני יכולה לנסות, לא מבטיחה כלום

Broken sound

New member
חח אוקי..לא כתבתי פה כ"כ הרבה זמן

אבל אהבתי את הרעיון הזה פול. נעה נצלם ביחד אחותי.><" את מודיעין ורעות.=] נעשה משהו בן זונה. נחמד לחזור למעט.

Broken sound

New member
ממ.היו לי די ממזמן חודשיים בלי אינטרנט

חזרתי.ואז כבר לא מצאתי את עצמי. כ"כ הרבה חדשים ודברים חדשים בפורום. לא נורא. אני מקווה להשתלב שוב או משהו.

SHAHARnavon

New member
../images/Emo127.gif

מחר אני הולכת לב"ס אני יחתים אנשים.... ו...אני גרה באמת בחור...ברחובות אבל אני ישתדל להיות יצירתית חחח...[מה שבד"כ אני לא..]

MCbusted

New member
נשמע מגניב..

אני אנסה לצלם חיחיח תגידי זה בטוח שתתנו להם את כל הדברים האלו?אני ממש פוחדת שזה לא יקרה! כאילו אתן תישארו לחתימות בסוף או משו??

למעלה