משחק חדש

את לא מתביישת??? ../images/Emo188.gif

איך??? איך את מעזה להציע, שאפשר לשנות את מילות השירים של נינט???? ים של דמעות בשתי עיניי ליבי זועק שובה אליי ים של דמעות בשתי עיניי ליבי זועק שובה אליי ארוכים הלילות מיום שעזבת האביב כמו הסתיו כל כך אפור ובלב זכרונות מן הסתם כבר שכחת ותפילה, תפילה כנה שתחזור מה שומם הוא חדרי מיום שעזבת השעון שעל הקיר ליבו נדם ובודד בפינה הכיסא שאהבת בלעדיך העולם כה מיותר ים של דמעות בשתי עיניי ליבי זועק שובה אליי קולי שובר את הדממה התשמע התשמע עוד אשוב ילדתי אתה כה הבטחת רק חכי ושלי הישארי עם הזמן רק מכתב יחידי לי שלחת הדפים דהו מזמן גם שיערי ים של דמעות בשתי עיניי ליבי זועק שובה אליי קולי שובר את הדממה התשמע התשמע ים של דמעות בשתי עיניי ליבי זועק שובה אליי ים של דמעות בשתי עיניי ליבי זועק שובה אליי ליבי זועק שובה אליי ליבי זועק שובה אליי ים של דמעות בשתי עיניי לבי זועק שובה אליי קולי שובר את הדממה התשמע התשמע ים של דמעות בשתי עיניי אהההה?????

ולמילים התקופתיות

ים של זוועות בשתי עיני ליבי זועק נו כבר די ים של זוועות בשתי עיני ליבי זועק נו כבר די נמאס מיום ליום שזה כך......

את לא יודעת מי זו נינט??? ../images/Emo12.gif

האמת היא , שעד השירשור הזה גם אני לא ידעתי... אז.. חיפשתי בגוגל, והנה : נינט !

colourful

New member
טוב, נו....

ים הזבל נערם אחול בלוע וממעל עכביש הולך על חוט, אין כאן מסר ולא זעזוע (שלא תהיה לכם פשוט טעות).

../images/Emo123.gif

כן זהו. כן זהו. זה גן הכלבים. היו גם כאלה אי אז בימים. היו היו כאן פעם כלבים, וחרא ליכלך את הכל. העיר תל אביב של אותם הימים היתה חרא מרוח בחול. ויש לפעמים נאספו הכלבים, היה צורך לשלוח חתול, שידאג לסדר את השיט בדרכים. או לקרוא ל..... לא בא לי כלום לראש...

../images/Emo88.gif../images/Emo54.gif

כן זהו כן זהו סוף עידן החתולים הגיע הרגע דרור לעכברים! היו היו כאן פעם זנבות שפמונים מסביב וגירגור והנה הגיע עידן השחרור שמנו כאן סוף לשינרור

למעלה