כוכב נולד

../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif כוכב נולד../images/Emo79.gif

כל מה שקשור לכוכב נולד לכאן שיהיה בהצלחה לכולם

יראו , זה לא פורום כוכב נולד פה

מה שקשור לבניםפ פותחים הודעה מה שלא הולך לאופ לא משנה מה

../images/Emo126.gifהיא אמרה לי שהאוף מלא אז אמרתי שעדיף

לפתוח הודעה חדשה , זה גם מעניין חצי פורום פה .. , וגם ברישמי פתחו על זה פורום שלם , חע . D;

אזמה זו לא סיבה לפתוח :/

אני לא מאמינה שהעיפו את נדב:/ רוב הביצועים שראיתי לא היו רוקנרול..או איך שלא קראו לערב הזה:/

../images/Emo141.gifדניאללל../images/Emo99.gif

איזה חתיך הוא היוםםםםם איזה כיף שהוא עבררר כפרעליווווווו
וואי תצצביעו לו מלא היום בסוף הערב חח כפרעליוו איזה מאמי=]]

../images/Emo126.gifתשימו לי קישור להצבעה באתר של קשת ,,

אני רוצה להצביע גם משם . :) תשימו לפני שייגמר הזמן עד לסוף ההצבעה , D; אם לא - לא משנה . P =

../images/Emo141.gifיאאא מה יש לי../images/Emo12.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחחח

מרובב הלחץץץ שחכתי לשיםםם תקישורררר
סורי חחח לא נורא מצאת יא סורי אמאלה חחחחחחחחחחחח

יששששש

מרים עפהה יאיאיאייא D ;;;; לךא הבנתי מילה מימה שהיא שרה , אוחח איזה באסה שנדב עף :( התחלתי לאהוב אותתו בזמן האחרון \ ;; השופטים אומרים שהוא שר טוב ולא נותנים לו חסינות , ואז מתפלאים שהוא עף |;;; אוחחח

אהמ אהמ ....

יש יש חן עלה כפרעליו ! תאמת אני מודה כל תוכנית רק רואה את חן ומעבירה חח ! היום ראיתי הכל אם אחותי ושמתי לב לדניאל ואיי הוא ממש ממש חתיך ושהוא מחייך הוא כזה מזכיר לי את אדם למרות שהיה מת קטן לידו חח והיום דווקא מרים שרה יפה איככ מה מעודה הזה עלה אני לא מבינה :]]

כל הכבוד לדניאל !!!!!

הצליח לחרב את השיר הכי יפה של איפה הילד. וואו. זהו נגמר מבחינתי כוכב נולד. אם אחד כמו נדב הודח, זה רק מראה כמה שהתכנית הזאת ממוסחרת, ובכלל לא מתייחסים לשירה, אלא רק למראה חיצוני. נדב לא מושלללללללללללללללללםםםםםםםםםםםםםם כמו דניאל, אז לא מצביעים לו.

../images/Emo126.gifאת צודקת ,,

גם את דורון בטח יעיפו , בגלל המראה החיצוני והוא שר יפפה ! אבל אין מה לעשות . \: את לא צריכה להתעצבן , אז צחקתי על זה שהוא עף ... , היו הרבה טובים שעפו . אבל כוכב נולד גם הביא זמרים טובים כמו הראל [
] , נינט , שירי ... ,

../images/Emo25.gifננככווןן...הראאללושששש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אבל זאת התכנית... עכשיו זה שלב, שככוולםםםםם, אבל כולם טובים.. אין מה לעשותת אלב יחסית לנדב.. הרבה יותר מעריצות אוהבת את חן ודניאל... ככה אני רואה
אני אוהבת את חן [לידע אישי
] אבל ברור שמעיפים מישהי טוב, כי כולם טובים... אבל אם הוא טוב, הוא יצליח, כי חשיפה ראשונה הוא כבר קיבל.. ובשבל כזה כבר וזכרים אותו..זה לא שלבים ראשונים .

למעלה