מנהרת הזמן גירסאת העתיד
דברים טובים באים בזוגות, תמיד אומרים. אבל לא ככה זה בעולם ההיאבקות. בין אם זה פיטורים שתמיד באים בהמונים או מוות, שבא טיפין טיפין, כשאיכשהו לא מתים לנו אף פעם שני מתאבקים לשעבר באותו שבוע, עם ממוצע של מתאבק פעיל אחד לשנה , עולם ההיאבקות נהנה ממספרים משונים ביחד. נגיד - הגראנד דאדי אוף דם אול. ביג מאמא אנחנו יודעים שיש 2, אבל מה עם גראנד דאדי? כאלה יש כבר 31. רסלמניה 31, מנהרת הזמן מס' מי כבר סופר, ARE YOU READY?? האירוע מתחיל כשג'סטין טימברלייק, זמר בעברו ונשיא מדינת קליפורניה כיום, שר את אמריקה דה ביוטיפול. לפחות זה לא בריטני ספירס משנה שעברה! ג'ים רוס ופול לונדון איתנו בשידור. עדיין לא הצלחתי להבין למה שבוע אחד רוס עם לונדון ושבוע אחד הוא עם קנדריק. עדיין לא ברור גם הטרייד המוזר שהם עשו ב2010 כשהעבירו את JBL לטי אן איי תמורת דון ווסט. דבר ראשון מי שמע לעזאזל על טרייד של פרשנים? דבר שני, למה לעזאזל להביא את דון ווסט????לפחות JBL עושה עבודה טובה בטיאןאיי, וההודעה שלהם לפני חודש שהם עוברים לארבע וחצי שעות היתה ממש סבבה. קרב ראשון הוא קרב על איחוד החגורה האירופאית עם החגורה הדרום אמריקאית, צפון אמריקאית, החגורה האפריקאית והחגורה האוסטרלית, על מנת ליצור(שוב) חגורה בין יבשתית. כן, גם לי לא ברור מה העניין. כרגיל ברעיונות מגוחכים, יש לנו 3 מתאבקים שמחזיקים ב5 חגורות, כאשר קיין מחזיק בחגורות האמריקאיות, שיין מייקלס(הבן דוד של) מחזיק בחגורה האוסטרלית והאפריקאית וסנטינו מרלה בחגורה האירופאית. כן, גם אני זוכר שב2007 חשבו שהולכים לדחוף אותו למיין איבנט. הייתי נותן לינקים, אבל יש אנשים בפורום שזה התפקיד שלהם! מאז שלא נותנים למרלה לעשות את הסואסייד מונסולט הוא עושה רק צ'וקהולדס. מספיק עם ההגבלה הזאת! קרב חביב, שיין מייקלס היה צריך לפרוש מזמן, קיין עדיין בשיאו. במהלך הקרב דמייאן, האח הטוב של קיין שכשהוא מרים את הידיים למעלה בהפגנתיות יונים מתעופפות מגיע ומנסה לעזור לקיין. מוזר שדמיין אח של קיין אבל אף פעם לא מייחסים אותו לאנדרטייקר. בסוף שיין מייקלס עושה את הסופרקיק על מרלה ומאחד את התואר. וינס מקמן מודיע לג'ונתן קוצ'מן שממחר הוא הג'נרל מנג'ר של רו. טוב, זה היה די צפוי אחרי שאוסטין פוטר מלהיות הGM אחרי שהוא התפרץ על מישהי מהקהל שצעקה שהקונדמנד2 חרא של סרט. קוצ'מן ג'נרל מנג'ר בפעם ה6 > החזרה ה25 של אדג' ב4 שנים האחרונות. מדברים על אדג', מראים לנו את הפרומו לקרב שלו מול קובי מוסא. כן, כולנו הבנו שהוא יודע לעשות תאקל מטורף, אבל לפחות הוא מתאבק סוף סוף מול מישהו ולא מתקיף אנשים מהקהל. קרב מעפן, והיה כל כך ברור שהאוהד שנכנס היה וורק. בכל מקרה החניקה נראתה ממש ריאליסטית. קרב דיוות בין דיינה בארי לג'יזל מקלקאן. פסט פורוורד. מאז שכל הדיוות הצטלמו לפלייבוי, פנטהאוס ולסרטי פורנו עם חיות, כבר לא כיף לראות ביקיני קונטסט. וינס מקמן עם כל המשפחה. הוא, שיין, סטפני והורנסווגל. לא ראינו את כולם ביחד מאז רו איז לינדה ב2014. העובדה שהיא התחרפנה, הרגה את הבת של שיין, הבת של סטפני וטריפל התאבדה היתה פשוט טרגדיה בעולם ההיאבקות. מדברים על מוות, פעם זה היה נחמד הגימיק של מאט הארדי וויל נוט דיי. אבל מאז שבסמקדאון הפכו את זה למעין תחרות שבה כל הזמן יורים עליו והוא לא מת זה די מעפן. מאט הארדי נגד ריק פלייר : אתם חשבתם ב2014 שהוא פרש... חחח... קרב בין אלוף עולם של סמקדאון לשעבר לאלוף ארה"ב לשעבר. (הכוונה היא שפלייר הוא האלוף עולם. לא חשבתם שהארדי, נכון?) עוד קרב נחמד. אהבתי את המצאותו של ההארדי הנוסף עם מאט. מתי הם הביאו אותו? 2014? ועדיין לא בגד באח שלו? שיא חדש לWWE. בוגימן מתכונן לקרב שלו, הקהל בטירוף. קנדיס מישל ניגשת אליו. מאז שבגלל ההתחממות כל הבוטוקס של הנשים נמס, היא פשוט...ווועעע. לפידים בוערים. אנשים לבושים בשחור. גלימות. מוזיקה גותית. כן, זהו ההוא עם הסטריק! מורדכיי!!! כל כך היה חכם להחליף את הגימיק של קווין תורן חזרה. זה שהוא לוקח את המיקרופון ומקריא פסוקים כשהיריב שוכב זה פשוט גדול. בכל מקרה הוא בקרב נגד קודי רודס, כשהמפסיד חייב להמיר את דתו לדת של השני. לקחו את זה רחוק את הקטע שרודס הפך למוסלמי, אה? רף באמפ! לא ראינו רף באמפ כל כך טוב מאז סאנדיי בלאדי סאנדיי, האירוע הקודם שהיה שבוע שעבר. או לפחות כמו רטרביושן, האירוע מלפני שבועיים. היי... זה מוחמד חסן! לא ראינו אותו כבר שנים! הוא עוזר למורדכיי! מוחמד חסן הפך ליהודי מאמין! רסלקראפ 2015! השופט רואה את המתרחש אז הוא פשוט עוצם את העיניים. קטע גדול, פשלה אדירה, היישר לבוצ'מאניה 206. מצחיק שהיה כבר 205 בוצ'מאניות, ועדיין מצליחים לשים קטע של סאבו כל פעם מחדש! אהבתם עד עכשיו? רוצים לקרוא את ההמשך? גשו עכשיו לחנויות הספרים הקרובות לביתכם וקראו את עלילות המשך הקארד! לא מעוניינים ברכישה? לכו חפשו קראק של זה בגוגל, אנחנו נביא לכם את המיין איבנט כי אנחנו לא קרי לב, אבל אנחנו לא פראיירים! המיין איבנט : קאלי נגד הנרי נגד בוגימן. הייתי ממש מעדיף לראות את הבוגימן נגד המיז על אהבת בנות ארה"ב ברסלמניה במקום שהוא ישותף במיין איבנט. למרות שגם אני לא מבין מה הנרי עושה פה, והמצאותו פה מזכירה לי את מיסטריו ב2006, או לפחות את שלטון בנג'מין ב2010. מחיקת אליפויות העולם בשביל תואר אלוף היקום - וורסט אבר. ואם זה חגורת היקום וסינה לא אלוף למה גם הפאקינג חגורה הזאת מסתובבת?? (רוצים לדעת איפה סינה היה בקארד? בשביל 12.99 בלבד תוכלו לדעת!) אנחנו במיין איבנט של רסלמניה, והדבר הראשון שבוגימן עושה.. זה מנסה להעיף תולעים. לפחות חזרנו לתולעים אחרי שהקטע שהוא מעיף אשים לא תפס. ממש אכפת לי שלמתאבק נורא מגרד! הקרב היה די סבבה, בעיקר הסואיסייד פלאנצ'ה והקנדיין דסטרויר. ג' יפית במיין איבנט של רסלמניה 31 < הולק הוגאן במיין איבנט של 28 הקטע שקאלי ובוגימן נעלמים מתחת לזירה < הקטע שקובי מוסא נעלם עם ארבע אוהדים ויצא עם 4 גולגלות חשבתי שהפסיקו עם הבדיחה שהורנסווגל מגיע משום מקום אחרי שהוא זכה באליפות הקרוזרוויט, הזוגות, הבין יבשתי, האפריקאי והעולם של סמקדאון ככה. סיכום והמקומות ב... בוא נראה, האירוע היה ב2017... אז אני מאמין שב2045 או משהו כזה! תהנו!