harmless

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

אוקיי בקשר לפרק שהיה היום בסטאר-מאק ממש תותחית. היה ממש כיף לראות אותה לוקחת פיקוד! go kick ass marine . היה נחמד לראות את הארם דואג לה ואת איי ג'יי שמספר לו על המצב-הוא יודע כמה מאק חשובה לו. אהבתי את באד והארייט שבאו לחכות לחדשות בקשר למאק במשרד של הארם למרות מה שקרה בבית המשפט. וסינגר!!! וואו עד כמה כלבה היא יכולה להיות. הארם לא ידע איפה לקבור את עצמו מרוב מבוכה על מה שהיא עשתה להארייט. לדעתי הוא לא כעס עליה מספיק. כנראה שדייוויד וננסי ממש שחקנים טובים-כי זה נראה שממש אין בינהם כימיה. אם לא הייתי יודעת, בחיים לא הייתי מנחשת שהם נשואים! מחכה כבר לראות את הפרק ששודר אתמול בארה"ב-more kick ass mac!

shipper heart

New member
אני לא מוצאת את 916 בשומקום../images/Emo58.gif

הארם היה כזה מתוק...חחח הוא באמת לא כעס עליה מספיק...לדעתי הוא נורא התאפק...גרר סינגר הזאת יאללה חתיכת זונה שכמוה רעה כל כך ומגעילה ובלעכס חח...באד והארייט היו חמודים אבל בתכלס הם תמיד חמודים חחח...ואיי.ג'יי. היה כזה כזה...לוידעת לויכולה לתאר את זה הוא משמש כמין אבא כזה שדואג לכל ה"ילדים" שלו ויודע בדיוק מה עובר עליהם! כזה מלך!!! ומאק הייתה חמודה...איזה מסכנה היא הייתה בסוף אבל היא תיפקדה אדיר בפרק... גרר מי וונט פרסיין גולף! גרר.... חח תרי מה קורה?! Long time no see איך היה הפסיכומטרי?!

Nushi G

New member
היי.. עוד לא ראיתי היום, אבל גם לא

נראה לי שאני אספיק לפרק של סטאר, אז אכפת לכם לפרסם פירוט של מה שהיה היום סטאר? רק כדי שאני אבין ואכה את עצמי על זה שאני לא אראה את זה היום...

harmless

New member
הפסיכומטרי היה קשה קשה

נרשמתי כבר לבא בתור למקרה שלא הלך הפעם. אני חייבת להתקבל למשפטים! ותורידי את הפרק מאיפה שאמרתי לך-אני מורידה אותו עכשיו. semper fi!

shipper heart

New member
come on mac you're a marine!! what

happened to that gung ho semper fi kickass jarehead i used to know?! (harm-full engagement 208)lol חח... מקווה שהלך לך!!!

למעלה