../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לעפרון המהודר החדש בקלמר
על היוולדו בטרם עט אך במיטב מחלצותיו ביום רביעי שעבר.
והחלמה מהירה לאימו העפרונית המהודרת שנדבקה בשפעת בבית החולים

מוגג

New member
רוב ששון ועלצונות

לאם הטריה ולגוזל הקט. רפואה שלמה ונחיתה מהירה בבית.

גנגי

New member
מזל טוב ורוב נחת מהצאצא!

שתזכי לגדל אותו בבריאות ובשמחה!

צימעס

New member
../images/Emo49.gif

רוב אושר לרך ולאמו. > הולכת לחפש חתימה לראות בכמה הקדים <

יואב עדיין בפגייה

במחלקת ה"פנסיונרים" -- המחלקה של הפגים הבריאים יותר, שנמצאים שם בעיקר להשגחה ודורשים ממש מעט טיפול. (את, צימעס, בטח מכירה את הז'רגון הזה. אני מסבירה למי שלא). האבסורד הוא שעם כל סיכוני הפגות, גם אחרי שיחליטו שהוא בריא לגמרי, הוא כנראה יחכה בפגייה עד שאני אחלים מהשפעת.

הם מעבירים מסר כפול

כשהתקשרתי לפגייה אתמול בצהרים ודיווחתי שאני עם שפעת, אמרה לי האחות שעדיף שלא אתקרב אפילו לפגייה. אבל ביום ששי, כשאני עוד הייתי מאושפזת לאחר הלידה, ובאתי לפגייה משתעלת לכל עבר, אף אחד לא הוציא אותי. ולהפך -- אני ביקשתי כיסוי לפה ולאף, והאחות אמרה לי "לא צריך. אם את מיניקה, אז את ממילא מעבירה לו את הנגיפים. אבל את מעבירה לו גם את הנוגדנים". הסבר יפה, ללא ספק. אבל אחרי שישבתי שם שעה וחצי וליטפתי אותו להנאתי, נזכרתי שאני גם אפידמיולוגית, ואז שאלתי את עצמי "רגע, אבל מה עם הפגים האחרים??" הם מקבלים ממני רק את הנגיפים, בלי הנוגדנים. הודעתי לעצמי שאני סכנה לבריאות הציבור, והלכתי משם.

איש אחת

New member
גם הבת שלי נולדה באותו שבוע

והועברה לפגיה, משום שבגיל הזה הריאות לא מאה אחוז בשלות. היא נראתה ענקית ליד הפגים ה"אמיתיים", ואני מתאר לעצמי שכך גם הרך הנולד החדש. הרבה מזל טוב ובריאות

למה הוא צריך פגייה

א. כי זה הנוהל למי שנולד בשבוע 34. וזה הגיוני -- לפחות שתהיה השגחה. ב. בלילה הראשון יואב "נאנח" בנשימה ונזקק לחמצן. העובדה שלא נזקק ליותר מזה קשורה אולי לזה שבמהלך האשפוזים הרבים שקדמו ללידה (עקב צירים מוקדמים), הוא קיבל כמות רצינית של תרופה להבשלת הריאות. ג. הייתה לו קצת צהבת ילודים.

והנה עוד תמונה

של "הפג חסר האונים". מנסה להסביר את עצמו. הצבע של הצילום הפלאפוני עדיין מעוות, אבל רואים את המגמה: עד שתחלוף לי השפעת, יואב כבר יידע ללכת.

למעלה