ooohhh MY GOD!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo45.gifooohhh MY GOD!!!../images/Emo104.gif

טוב אז ככה.. סיכום קצרצר של ההופעה המהממת, המדהימה והמושקעת של הילדים <ולא ילדי הפורום>:) אלא, כלא 6 . וואי נשימה עמוקה. חחח אני עדיין באקסטזה, אפילו שאני בבית שלי, ברוגע שלי, עם הפיג'מה שלי. טוב. מועדון התיאטרון. כמו שכולנו יכולנו לשער, ההופעה התחילה באיחור אופנתי קל של כשעה ורבע...חיח דהיינו, בערך ב23:20 ככה... ניראה לי אולי אפילו יותר מאוחר. מילאתי את חובתי לפורום, ולעצמי.. ופוצצתי את המצלמה שלי בתמונות.. מכל הזוויות, מכל הסוגים והאופציות. ניסיתי לתפוס את רגעי השבירה של איתמר כשהוא שר את לא יכול ושקוף, ואת ההתרגשות והפורקן שחש עמית כשאמסטף האדירים עלו על הבמה ונתנו את הביצוע של הלייף לנגמר מבפנים.. דנידין, סאבלימינל, שחר אבן-צור, רון שלום (תאופיק התותחחחח), מורן גמליאל, רויאל, אמסטף וכו' היו רק חלק מהפתעות הערב. הקהל לא נח לרגע. היה המון רעש! הלהקה החיה נתנה בראש! זה היה פשוט בן זונה של דבר. אחרת לגמרי מאשר עם דיג'יי. אני מבטיחה לצרף תמונות של הכל. יש לי תיעוד. הקטע הכי מרגש מבחינתי היה כשהאמהות של כולם עלו לבמה, ונתנו זרי פרחים לבנים שלהם, ואמא של עמית דיברה וקולה רעד, איחלה להם הצלחה, ושיימכרו תקליט זהבבבבבבבב (בעזרת השם!!!!!!!), חיבוקים ונשיקות. אני אצרף לכם כמה תמונות, ככה טעימה קטנה מהדבר האמיתי מה שנקרא.. מחר, או אולי אפילו היום <אם יהיה לי כח>, אשב על הגלריה, ואפוצץ אותה בכ-100 תמונות מתוך ה-346 תמונות מצולמות שיש לי שלהם.. טוב נו עם קצת סלקציה ומחיקה של תמונות בלויות, נסגור על..הממ 330...:) לסיכום... אני באמת באמת מרגישה צורך להגיד את זה.. ותקראו לזה איך שבא לכם. באמת. אבל זה מהלב שלי. אני נורא נורא גאה במה שהכלא השיגו בקריירה.. ואני מאמינה שהדרך עוד יותר למעלה, תלך כבר יותר חלק. ניתן לראות הבדל של שמים וארץ בין הופעות שלהם עם "דיבור חדש" לבין ההופעות שלהם של "חופשי להתשחרר". הילדים התבגרו, הטקסטים השתנו, הרבה יותר רגש, כנות, הרבה אמוציות והבעת דעות מוצקות, נגיעה באספקטים חדשים של מוזיקה, צ'אנס עם סימפולים... וזה פשוט מדהים בעיניי. תודה רבה לכלא על ההופעה המהממת, אני באופן אישי נהנתי מאוד.. וכך גם חברה שלי שהיתה איתי. היה ממממממש פיצוץ! אין לי מילים אחרות לתאר. יישר כח!
טפו טפו טפו.
~לין~

ק ר ח

New member
ירמי קפלן היה?

איתמר,אמיר ועמית-מצטער שלא יצא לי להגיע-דווקא מאד רציתי אבל הייתה לי הזדמנות לעבוד ואני בתקופה לא הכי טובה מבחינה כלכלית, אני בטוח שנתתם בראש אחים שלי ואני מקווה שיהיו עוד הופעות בקרוב, תעדכנו,אני אגיע,שוב מצטער!

ק ר ח

New member
עכשיו דיברתי עם אחי והבנתי שהיה ייצ

וג של משפחת קרח!

kombinaizer

New member
היה פשוט מטורף וכייף כל שניה.

בדיוק אני צריך לזוז לשיעור אבל כשאני אחזור, יהיה פה פירוט על ה-כ-ל וגם לי יש איזה 30 תמונות (צילמנו מאה אבל יש הרבה למחוק) + כמה קבצי קול + 2-3 סרטונים. :)

kombinaizer

New member
../images/Emo41.gif ה-ה-ו-פ-ע-ה ../images/Emo41.gif

אוקיי, אז ברגע שעידו
מאמסטפ עלה לבמה הבנתי כבר מה הולך לקרות, מתחיל. מתחילים עם פצצת זמן עם גיטרות עצבניות בפזמון, אהבתי. ממשיכים לשירים מהאלבום השני (כולל אהבה שבפזמון ומזמינים את דנידין שהופיע ממש יפה ויצא אחלה גבר
. רוי עולה לבמה ושר את הבתים שלו באקוסטי של "קול אחד" ומדי פעם מכניסים קטעים מ"מכאן עד הסוף" הקהל דיי נרדם בגלל שזה היה אקוסטי אבל היתה אחלה אווירה על הבמה ויצא חיבור טוב מאוד. חבל שהוא לא נשאר לעוד שיר. לאחר מכן בא נדמה לי אין מסיבה (לא אהבתי מה שהלך בפזמון, אבל האינסטרו של הגיטרות בבתים היה יפה), ואז שחר אבן צור, שממש שיחק אותה עםקורא לך
ההופעה ממשיכה בין ההופעה איתמר ועמית מחליפים בגדים וכל מיני. ירמי קפלן עולה ושרים כל יום מחדש. ואז היה קטע ממש מצחיק כשקובי עלה, חחחח ואז הפרסי הלך להביא לנו דיסקים של כל יום מחדש ועשה קצת ביזנס , ועשו את אל תהיה תינוק עם נגיעות של אין מחיר ואפילו הוא הצליח להכניס את טורו בסוף
לאחר מכן, גם חילקו לנו קעקועים ופירסינג, איפה לעשות עגיל
אמממ.... ממשיכים בהופעה ואז אמסטפ!!!!!!!!!!! וואי איזה חזק היה נגמר מבפנים
אחד הקטעים, כמה אנרגיות יש להם ועמית שר ממש טוב. ממשיכים לרון שלום ועשו את אתה קוצוני וכל אל בנא'ת משום מה הקהל דיי נרדם בשירים האלה, לפחות לי לא היה משו בשירים האלו. לאחר מכן מורן גמליאל וכלא עולים וגומרים תהופעה עם קופנגאן. אחלה הופעה ממש היה כייף, מורן כפרעלייך

אאאאאאאאאאאווווווווררררררררר

ממצף מותק? תקשיב, אנ'לא מכירה כל כך את הממשק החדש הזה של תפוז.. איך עושים תגייה חדשה עם הכותרת לתמונות של אתמול? כי התמונות שהכנסתי נכנסו ממש בטעות..להופעה של הג'י ספוט... אז.. האם אץתה יכול לסדר את זה ווקשע? <אכניס עוד תמונות:) בתמורה> תנקססססססס ~לין~

TmOnY

New member
לגבי רויאל

הקהל לא נירדם אבל הקטע בשיר אהבה אהבתי אם הלבבות בכל מקום מגניב וגם שסאב נכנס היה סבבה בקיצר הופעה ממש טובה אחלה

מורן 1986

New member
../images/Emo41.gifהיה מהמםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

כל כך
נהנתי
לא
יכלתי בסוף ללכת למסיבה
בג'י אבל בקטנה
יו איך אהבתי
את הקטע הזה שכל הזמן
נפלו דפים כאלה מלמעלה
זה היה כזה יפהההההה
איך שהם
עשו את "כל יום מחדש"
היה פשוט מושלםםםםםםםם
איזה חמודות
האמהות
שלהם!!! הביאו להם פרחים
ומתנותתתת
כל כך נהנתי
חחח
ואיך איתמר
הלך להשתין
באמצע ... הרג אותי
מצחוק .......... חולה עליך אור

S h A y K i

New member
יאא שמחה שכולכם נהנתם ../images/Emo9.gif

באסה שלא יכלתי לבוא...ממש רציתי... איתמר עמית ואמיר אם אתם רואים את זה..אז סורי
יודעת שהיה חשוב לכם אבל ממש לא הסתדר לי..גם הייתי חולה מתה אתמול (יש לי דלקת בגרון
) אמממ ולמי שיש תמונות שיעלה בקשהה..

TmOnY

New member
ההופעה

יו איזה הופעה מי שלא היה כמו פיספסף בגדול אה ואור זה אמיר

וואי נשמע שהיה מממממש טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

חזרתייי עכשיו מהכנרתת... הייתי מיום רביעיי.. כך שלא יכולתי לבוא :\ אבל שמעתי שהם יחממו את פיפטי סנט ומסתבר ששם אני כן אהיה! חחחח ^_^ הקיייצר מקווה שכולכם נהנת ומקווה שלהופעה הבאה אני אגיע ;) שבוע נפלאאאאאאאא לכולם

היה טוב וטוב שהיה :)

יש לי עדיין את כל הקונפטי הזה שהעיפו עלינו בתיק, מסתבר שזה פשוט מצא את דרכו לשם

למעלה