Lin The Venus Girl
New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gifooohhh MY GOD!!!../images/Emo104.gif
טוב אז ככה.. סיכום קצרצר של ההופעה המהממת, המדהימה והמושקעת של הילדים <ולא ילדי הפורום>
אלא, כלא 6 . וואי נשימה עמוקה. חחח אני עדיין באקסטזה, אפילו שאני בבית שלי, ברוגע שלי, עם הפיג'מה שלי. טוב. מועדון התיאטרון. כמו שכולנו יכולנו לשער, ההופעה התחילה באיחור אופנתי קל של כשעה ורבע...חיח דהיינו, בערך ב23:20 ככה... ניראה לי אולי אפילו יותר מאוחר. מילאתי את חובתי לפורום, ולעצמי.. ופוצצתי את המצלמה שלי בתמונות.. מכל הזוויות, מכל הסוגים והאופציות. ניסיתי לתפוס את רגעי השבירה של איתמר כשהוא שר את לא יכול ושקוף, ואת ההתרגשות והפורקן שחש עמית כשאמסטף האדירים עלו על הבמה ונתנו את הביצוע של הלייף לנגמר מבפנים.. דנידין, סאבלימינל, שחר אבן-צור, רון שלום (תאופיק התותחחחח), מורן גמליאל, רויאל, אמסטף וכו' היו רק חלק מהפתעות הערב. הקהל לא נח לרגע. היה המון רעש! הלהקה החיה נתנה בראש! זה היה פשוט בן זונה של דבר. אחרת לגמרי מאשר עם דיג'יי. אני מבטיחה לצרף תמונות של הכל. יש לי תיעוד. הקטע הכי מרגש מבחינתי היה כשהאמהות של כולם עלו לבמה, ונתנו זרי פרחים לבנים שלהם, ואמא של עמית דיברה וקולה רעד, איחלה להם הצלחה, ושיימכרו תקליט זהבבבבבבבב (בעזרת השם!!!!!!!), חיבוקים ונשיקות. אני אצרף לכם כמה תמונות, ככה טעימה קטנה מהדבר האמיתי מה שנקרא.. מחר, או אולי אפילו היום <אם יהיה לי כח>, אשב על הגלריה, ואפוצץ אותה בכ-100 תמונות מתוך ה-346 תמונות מצולמות שיש לי שלהם.. טוב נו עם קצת סלקציה ומחיקה של תמונות בלויות, נסגור על..הממ 330...
לסיכום... אני באמת באמת מרגישה צורך להגיד את זה.. ותקראו לזה איך שבא לכם. באמת. אבל זה מהלב שלי. אני נורא נורא גאה במה שהכלא השיגו בקריירה.. ואני מאמינה שהדרך עוד יותר למעלה, תלך כבר יותר חלק. ניתן לראות הבדל של שמים וארץ בין הופעות שלהם עם "דיבור חדש" לבין ההופעות שלהם של "חופשי להתשחרר". הילדים התבגרו, הטקסטים השתנו, הרבה יותר רגש, כנות, הרבה אמוציות והבעת דעות מוצקות, נגיעה באספקטים חדשים של מוזיקה, צ'אנס עם סימפולים... וזה פשוט מדהים בעיניי. תודה רבה לכלא על ההופעה המהממת, אני באופן אישי נהנתי מאוד.. וכך גם חברה שלי שהיתה איתי. היה ממממממש פיצוץ! אין לי מילים אחרות לתאר. יישר כח!
טפו טפו טפו.
~לין~
טוב אז ככה.. סיכום קצרצר של ההופעה המהממת, המדהימה והמושקעת של הילדים <ולא ילדי הפורום>