-שבת הייתי אתמול עם אנשים שאני אוהב לא מרגיש טוב
I Itay Simons New member 5/5/07 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שבת הייתי אתמול עם אנשים שאני אוהב לא מרגיש טוב
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שבת הייתי אתמול עם אנשים שאני אוהב לא מרגיש טוב
י ילדונת תכולת עיניים New member 5/5/07 #2 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif - מצאתי משחק ממש חמוד של מריו. אבל הוא דמו... -
פ פנינה 21 New member 5/5/07 #3 ../images/Emo175.gif יש לי כאב ראש-עוד מעט בורחת לסבתא להירגע קצת ישנתי 12 שעות איזה כיף
W white angels New member 5/5/07 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif ל"ג בעומר היום מבואסת עכשיו משו רצח..
ד דללה New member 5/5/07 #5 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif - נועה ישנה פה ואתמול היה כיף! - אני עייפה
K Karin917 New member 5/5/07 #6 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo203.gif -ל"ג בעומר! אמור להיות כיף , הקפאתי את המנוי בחדר כושר ואמא לא תוכל להגיד לי שאני סתם מבזבזת אותו, מחר אפשר לישון עד הצהריים -אני לא מרגישה כ"כ טוב ויש לי המון דברים לעשות,עוד שבוע בגרות בע"פ בערבית [אני בדיכאון בגלל זה עוד מאתמול!]
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo203.gif -ל"ג בעומר! אמור להיות כיף , הקפאתי את המנוי בחדר כושר ואמא לא תוכל להגיד לי שאני סתם מבזבזת אותו, מחר אפשר לישון עד הצהריים -אני לא מרגישה כ"כ טוב ויש לי המון דברים לעשות,עוד שבוע בגרות בע"פ בערבית [אני בדיכאון בגלל זה עוד מאתמול!]