-רביעי

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-רביעי

ישנתי טוב :)
אני עדיין עייף

devilz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

די מתייחסת לאתמול
הזמנתי כרטיס טיסה לבלארוס
התקבלתי לאחלה של תפקיד במודיעין...
לא הכי מרוצה מהתפקיד הנ"ל
ומקדימים לי תגיוס ליולי-אוגוסט

דללה

New member

- פרשתי מהניהול של פורום לימודים ושיעורי בית
והאירוח היה מוצלח בהחלט
- השכנים שלי משפצים מעליי ואני יכולה להישבע שהם עושים לי דווקא על כל הימים שכל העולם ואחותו היו פה

Karin917

New member
..../images/Emo203.gif

-אני תכף חוזרת לישון [ישנתי מ12 עד עכשיו], הצלחנו לארגן משהו בל"ג בעומר שכולם מסכימים עליו, שבוע הבא אמור להיות כיף [אבל אני לא מפתחת יותר מדי ציפיות..], קיבלתי סמס מחברה שממש התגעגעתי אליה כי היא כבר לא באה לבי"ס
-היו לנו תיגבורים במתמטיקה והייתי רק בשעתיים [שבהן דיברתי עם חברה והיא כל הזמן צעקה עלינו] ואחרי זה היינו צריכים לחזור לעוד 3-4 שעות אבל..אני פה
,יש לי מלא דברים לעשות, אותה החברה שכתבתי עליה למעלה עברה דירה לפני 2-3 שבועות לאיזה ישוב אחר ו..אוף. זה ממש מוזר לי.. אנחנו חברות מאז כיתה א' [לא חברות הכי טובות,אבל בכל זאת חברות] והיא תמיד הייתה שכנה שלי ועכשיו כשאני ארצה לראות אותה אני לא אוכל פשוט ללכת כמה מטרים

Liraz 6q

New member
../images/Emo117.gif

בערב הופעה של משינה עם כל היפות שלי
העיפו אותי מביצפר כי הייתי בלי תלבושת!!! מה נראה להם אני בת 5?!?! יש לי מחר מתכונת חוזרת במנהל.. נקווה שיהיהטובב..

דללה

New member
באמת מתייחסים לזה אצלכם??

אצלנו השלימו עם העובדה שזה לא יקרה אף פעם

Liraz 6q

New member
האמת.. שאם היה לי כח

הייתי נשארת גם עם חזיה בבית ספר.. כבר בתחילת שנה הבהרתי לה שאני ממש לא הולכת לקנות חולצות ביצפר והיא יכולה לקפוץ לי.. אבל הייתי כלכך עייפה אחרי הופעה של מוש כל הלילה.. אז ניצלתי את העיניין וחתכתי הביתה.. חח

EDTH

New member

: גיטרה וחברים שלי =]
: לימודים...

H i L a L u S

New member
להלהלהלה

-הרופא שיניים החדש שלי שווה..מי היה מאמין שאני יהיה שמחה שיש לי לעשות סתימה שבוע הבא:)))
-הנשף המזדיין הזה,לא מוצאת שמלה,וכבר אין לי כוח לחפש.

למעלה