שירשור הפרק -5- מסע בזמן

LiRs Lullaby

New member
בוא'נה כל אחד שם מדיח את כל השאר

התפלאתי למה שמישהו בכלל ירצה להדיח את אלעד (!!) הוא כזה מותק.. ובוא'נה, סיון עלתה על הסיבה היחידה להעיף את אחת מהתאומות, לא משנה מי - הן שתיהן מקסימות אז למה אי אפשר פשוט להסתפק באחת. פרקטית ביותר

jaycom

New member
עמיר וסיוון העמידו את שירן ולא רינת

ועוד מישהו את שירן (ליעוז?) מעניין שדווקא אותה ולא את רינת, מישהו אמר מקריות או תיאום הדחות? סיוון אמרה אחת התאומות ואמרה "הפעם נלך על שירן", ממש מקריות..

תיאום הדחות מוחלט בין עמיר לסיון ../images/Emo88.gif

ראו שלעמיר היו סיבות להדחה ולסיון לא היו, היא פשוט המציאה סיבות כדי לצאת מזה טוב.

poli88

New member
אוי אלעד איזו טעות. שבוע אחד ממליץ על יגאל

שבוע אחר מדיח את יגאל? מה זה אומר עליו?

Chenzzzz

New member
כולם יודעים למה הוא המליץ עליו

הוא גם אמר שיש הרבה אנשים שיותר קרובים אליו, אבל בגלל שהוא מרגיש לא טוב עם זה שהוא אחראי להעמדה שלו אז הוא ימליץ עליו. הוא התלבט בקשר לזה הרבה. אי אפשר לשפוט אותו בנושא הזה לדעתי.

LiRs Lullaby

New member
שבפעם הראשונה

הוא לא אהב לקחת לו את החסינות מההדחה, ושבוע לאחר מכן משהו בו כנראה הפריע לו?

נדב 123

New member
ההעמדות:

יואב: עמיר, יורם יורם: יגאל, שירן עתי: יגאל, דנה דנה: לי-עוז, אלעד רינת: עמיר, לי-עוז לי-עוז: רינת, נופר נופר: ליאם, יורם יגאל: עמיר, סיון עמיר: יגאל, שירן שירן: עמיר, ליאם ג'קי: ליאם, יגאל ליאם: נופר, יגאל סיון: יגאל, שירן ליהיא: ליאם, יורם פרידה: יורם, ליאם אלעד: דנה, יגאל

Tapudy

New member
ההדחות עד כה

יואב - עמיר יורם יורם - יגאל שירן עתי - יגאל דנה דנה - ליעוז אלעד רינת - עמיר ליעוז ליעוז - רינת נופר נופר - ליאם יורם יגאל - עמיר סיוון עמיר - יגאל שירן שירן - עמיר ליאם ג'קי - ליאם יגאל ליאם - נופר יגאל סיוון - יגאל שירן (תיאום הדחות עם עמיר?!) ליהיא - ליאם יורם פרידה - יורם ליאם אליעד - דנה יגאל המועמדים להדחה: יגאל יורם ליאם ועמיר

poli88

New member
לא. סיוון פשטו עושה בדיוק מה שעמיר עושה

והיא ידעה מי הוא הכי לא סובל בבית.. פשוט פתטית הסיוון הזו.

Tapudy

New member
לא זוכר מי אבל מישהו אמר שהם יתאמו הדחות

פה בפורום ואמר לשים לב לזה. שמתי לב לזה ואכן הם בחרו בדיוק אותו הדבר. היא אמרה "אחת התאומות" ו"במקרה לחלוטין" זרקה את השם של שירן....

אני כבר לא יודעת במה זה גובל

אפילו בעניין ההדחות אין לה דעה משל עצמה. סיוון, אני מרחמת עליך, את כלום אחד גדול.

מונקו25

New member
יגאל....ארבע נקודות קריאה....חחחחחחח

יותר אידיוט מזה הוא לא יכול להיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

balbala5

New member
אם אתם רוצים שיהיה מעניין תדיחו את עמיר !!!

נראה מה סיון תעשה בלי חוט השידרה שלה.

למעלה