שירשור הפרק -5- מסע בזמן

דקל69

New member
דנה נהנתה מרעיון הפרדת הדיירים. היא לא

היססה ואף חייכה עם כל שם שציינה בידיעה שאחרים לא יחגגו איתה. כנראה שדנה חשובה להפקה כי היא יכולה ליצור קרעים בהפקה. ולפי הפרק ברור שליאם הולכת לעוף - לא מראים אותה בכלל, סוף סוף הגיע הזמן שתעוף. למרות שאני אשמח אם אמיר יעוף קודם.

Tapudy

New member
את שוכחת משהו

יש גם פרק בשבת ולפי דעתי אחוז עצום מההצבעות קורות בו ממש לפני ההדחה. ליאם תגלה היום שהיא מועמדת להדחה ועד יום שבת יהיו בלאגנים ויהיו להם מלא קטעים להראות אותה.

דקל69

New member
אין כבר מה לעשות איתה. כמעט כל הדיירים לא

מתקשרים איתה והיא גם לא רבה. החרם נעשה בחוסר התייחסות אליה ולא בנידויה ככה שאין גם איך למכור אותה "כמסכנה". יש אפשרות שגם דנה מועמדת אז היא תעוף, למרות שיש לה צוות יח"צ בחוץ (לדנה).

מיק101

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifדנה חצופה ושקרנית

איכססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

Tapudy

New member
משהו כמו 16 שעות משימה

ומכל זה 10 דקות בשידור. ככה זה בטלוויזיה...

GIOVANINI

New member
כמה זמן עבר מתחילת התוכנית חודש וחצי???

מישהו יודע??? כי לפי הבכי והדרמה לאחר הדחת סיון דרור נראה שכולם שם יחד כבר חודש וחצי ולא 10 ימים, איזה הדרמה ובכי אפשר לחשוב. ומה יהיה עם נופר כל פרק נראה אותה בוכה וצווחת משטויות???

igor p1

New member
דנה גרמה לזה שהיא מועמדת להדחה

יגאל ועמיר יהיו עוד פיצוצים

נוי710

New member
כן אני בטוחה שליאם דנה יגאל ועמיר

יעמדו להדחה ובטח שבוע הבא יראו את ליאם ל-5 שניות והיא תודח לשמחת ליהי ועתי הצבועים

tg151

Well-known member
בצער רב אני מודיע על יואב מאור כזוכה

של האח הגדול 3. מוציאים אותו כמסכן,מנודה. לא סובל את זה, הוא עושה הצגה כי רואים איך הוא עם כל הקטעים שלו לפני האח הגדול והכל. הכל הצגה בעיניי

jaycom

New member
../images/Emo45.gif

5000 חברים בפייסבוק + חברת פרסום שעומדת מאחוריו + עריכה שמעוררת רחמים לקהל = מינימום גמר

shai zzz

New member
בדף הפייסבוק שלו יש איזה 40 אלף

החברים שלו עובדים שעות נוספות כדי לקדם אותו

יש עוד זמן להכריז על זוכה................

בינתיים אנחנו רק רוצים להדיח כמה שיותר כמה שמהר חחחחחחחחחחחחח

למעלה