בס"ד באמ"סה בס"ד הס"ני יש עץ עעעעעעעעעעעעעענק (בגובה של המבנה וקפצתי ממנו אהההה איזה כיף אני רוצה להביא את טל, נדב, מעיין ואותך לרעננה ניסע בפארקים אני יראה לך ג'אקאספוטים ומלא דברים אז תגיד לכולם
אני ושרון זה שאני מגיב לו עשינו משהו פשוט אבל קורע הלכנו כזה וכל פעם שבאה מכונית עשינו כאילו אנחנו דופקים גלבה באמצע הכביש, אז כזה אחד נופל ולא מצליח לקו ובינתיים המכונית צופרת ואז השני בא לעזור לאחד לקום, אבל הוא לא מצליח... חחח אז איזה חמש דקות אתה תוקע תמכונית ואז הם שואלים כזסה אם אתה צריך עזרה או שהם אומרים שזה לא מזוכן וכל זה, חחח
אבל מה שכן.. פעם נחתתי מגובה של 8 מטר בערך (וזה אמיתי לא בציניות) כשהתחלתי לגלוש קייט אז פעם אחת לקחת את המצנח לחוף.. ולא היה לי כח להכנס למים.. אז סתם קפצתי בחוף כל קפיצה ככה 4 3 מטר.. והנחיתות ממש בלי בעיה כי זה עם מצנח קיצר פעם אחת אני בא מכין לי איזה קפיצה (צריך להעביר את המצנח לצד אחד של הרוח ואז לרוץ לצד הנגדי וכשהחוט נמתח אז טסים לאוויר) ואיך שאני בא לקפוץ באה מכת רוח ואני טס לתיזינכוסכוס בחיים ובעיקרון לא מומלץ לקפוץ בכלל על החוף.. למזלי היתה לי נחיתה טובה ורק כמעט שברתי את הקרסול.. נקעתי אותו משו קשה שהלכתי אחרי זה שבוע שבועיים עם קב במקום רגל קיצר תחשוב ש8 מטר עם מצנח נחיתה מעולה וכמעט שברתי את הקרסול.. אין מצב שקפצת יותר מ4 מטר
אבל אני לא טוב בקפיצות מגובה, אני אוהב יותר את הקטע של לעצבן אנשים, להכאיב לעצמי, לעשות דברים מגעילים, ואם זה משהו בקפיצה, אז אני קופץ לשיחים, אבל מבחינת הג'קאס שליאני לא קופץ הרבה, השיא שלי זה רק 4 מ'......