מישהו יודע מאיפה החולצה המושלמת של שלי גפני (רק מי שבאמת יודע ולא חושב ....) תודה מראש מוואהה
C ck היחיד New member 18/7/04 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מישהו יודע מאיפה החולצה המושלמת של שלי גפני (רק מי שבאמת יודע ולא חושב ....) תודה מראש מוואהה
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מישהו יודע מאיפה החולצה המושלמת של שלי גפני (רק מי שבאמת יודע ולא חושב ....) תודה מראש מוואהה
פ פ י צ ו צ י ה New member 19/7/04 #6 יפה החולצה ../images/Emo140.gif אבל אני לא יודעת איפה קונים אותה
C ck היחיד New member 19/7/04 #7 אני לא בן1!!!וזה לא נראה לי מרזילי ואני גם לא לובשת בגדים מכאלה חנויות(כאילו אני ממש לא אוהבת ) אבל תודה 1!!!..... מישהו יודע????
אני לא בן1!!!וזה לא נראה לי מרזילי ואני גם לא לובשת בגדים מכאלה חנויות(כאילו אני ממש לא אוהבת ) אבל תודה 1!!!..... מישהו יודע????
פ פרה שרוטה New member 20/7/04 #8 מנצלת!-->מה דעתכן על החולצה? שקניתי בשוק ראש העין. החולצה היא של דיסני..אפילו תווית של דיסני יש! =] אגב,על החולצה זאת טינקרבל =]
מנצלת!-->מה דעתכן על החולצה? שקניתי בשוק ראש העין. החולצה היא של דיסני..אפילו תווית של דיסני יש! =] אגב,על החולצה זאת טינקרבל =]
C ck היחיד New member 20/7/04 #9 נסורי בלי נ"ש... זה דחוף!!1 אבל החו לצה שלך ממש יפה חבל שהיא מהשוק (אני מתקרבת למקומות כאלה!!1 חח)
פ פרה שרוטה New member 20/7/04 #13 למה לא לנצל?הרי ענו לך.. גם פה וגם בפורום אופנה. ולמה חבל שהיא מהשוק? בשוק יש דברים איכותיים ברמה.
פ פ י צ ו צ י ה New member 20/7/04 #11 חולצה יפה ../images/Emo9.gif תתחדשי ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif