../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסיפור קצר!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
במסגרת מגמת תאטרון עלינו להעלות הפקה. (כיתה יב') על מנת להתכונן להפקה, הטילה עלינו המורה להתחלק לכמה הפקות נסיוניות.... בהפקה הקטנה שלי, בחרתי להיות אחראית על מוזיקה (בהפקה המקורית אני בימאית
) בכל אופן, ההצגה עוסקה ביחסים בין יהודים וערבים על רקע רומנטי. ובאיזה שיר בחרתי? "חבר ערבי" כמובן
הבאתי את האלבום של העוגיות לשיעור, לאחר דמיון מודרך ועוד מספר פעילויות בקשה ממני המורה להשמיע את השיר לכיתה... לפני כן, בחרתי לשים את "סימפטי" וכל הכיתה (כולל המורה) רקדו לצליליו! היה זה מחזה מרנין! לאחר מכן הקראתי את המילים של "חבר ערבי" והשמעתי את השיר. כולם צחקו והמורה שאלה מי זו הלהקה המיוחדת הזאת, "דפנה והעוגיות!" כולם צעקו יחדיו.... חנה (המורה):"אהההה!!! דפנה והעוגיות!! שמעתי את הדיסק שלהם מזמן!"
תגלית מרעישה
זהו... רק רציתי לשתף..
במסגרת מגמת תאטרון עלינו להעלות הפקה. (כיתה יב') על מנת להתכונן להפקה, הטילה עלינו המורה להתחלק לכמה הפקות נסיוניות.... בהפקה הקטנה שלי, בחרתי להיות אחראית על מוזיקה (בהפקה המקורית אני בימאית