שרשור מפגש!!!

RoCKeR121

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שרשור מפגש!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כידוע חופש סוכות מתקרב אלינו לטובה וכל החרא הזה ואנחנו חייבים לעשות כבר מפגש!!! התאריכים האפשריים הם: 1. יום שישי 28.9 זה יום קצר אבל זה בטח יתאים לחיילים שפה. ליום זה הקישו
2. יום ראשון 30.9 חול המועד אז כל התחבורה הציבורית כרגיל. ליום זה הקישו
3. יום שני 1.10 כנ"ל. ליום זה הקישו
4. יום שלישי 2.10 אותו כנ"ל. ליום זה הקישו
5.יום רביעי 3.10 זה ערב חג ויש תחבורה די מוגבלת אבל זה אולי יתאים למי שחייל. הקישו| !| 6.יום שישי 5.10 לי ספציפית זה לא יום טוב כי זה היומולדת של אמא שלי ובגדול זה יום קצר אבל אם בא לכם לדפוק אותי ולעשות את המפגש דווקא אז הקישו
המפגש יערך בשעה 10:00 בבוקר בעזריאלי ליד הקולנוע אם לא תבואו אני אשלח עליכם את אבקי ועמר שהם כידוע לוחמים חסונים גם חדשים יכולים לבוא!!!!!!!!! טוב זהו צום קל וחתימה טובה ולכל הכופרים(כמוני) נכון שזה היה ממש כיף לאכול מול חברים שלכם שצמים?

Guybrush Marley

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo97.gif../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif

או במלים אחרות, כל יום שהוא לא שלישי או שישי. ומי צריך תחבורה ציבורית, אני יכול להגיע לבד
אם יהיה בשלישי או שישי אז אני גם אבוא, אבל אצטרך ללכת מוקדם. גיל, כל הכבוד
, ואני מקווה שזה יצא לפועל. ואם נודיע גם לוותיקים שכבר לא בפורום זה בכלל יהיה נחמד. עפתי ללמוד לפסיכומטרי

La Gamba

New member
../images/Emo195.gif../images/Emo222.gif

אני מקווה שאני אוכל להגיע למרות שאני נפקד 90% מהזמן, יש לי כמה תמונות לחלק לאנשים שהיו במפגש פורים לפני שנתיים....

TinkerBellll

New member
מה לגבי אייקון?

אף אחד לא מתכוון ללכת? ככה יש מצב גם לפגוש רומחיסטים מקהילות אחרות (וכמה שיותר רומחיסטים-יותר טוב).

TinkerBellll

New member
אז לאייקון זה קצת מאוחר אבל...

לעולמות אפשר לדאוג שתהיה הרצאה. אנחנו רק צריכים למצוא מרצה. מישהו מכם חושב שהוא מסוגל?

למעלה