אני בעד! זה יהיה מאוד נחמד לעשות דבר כזה!!
ש שיוש החמודה New member 21/6/02 #23 ../images/Emo45.gifס22ה....... אני בעד... רק תארגנו את זה כבר........
T The Messiah New member 21/6/02 #24 ../images/Emo31.gif אני אישית מעדיף לשבת בבית... ולהאזין לערוץ השאנסונים בכבלים הדיגיטליים.
R RoiKi oLsEn New member 21/6/02 #25 אני יודע שאני חדש.. אבל.. גם הפורום די חדש, לא? בפורומים אחרים חיכו הרבה זמן.. למשל בפורום קטנטנות * * עוד אפילו לא עשו, וכמה זמן הוא כבר פתוח.. אממ.. חצי שנה/שנה? אבל.. אם יסכימו לי, ואני גם יהיה מוזמן.. אני יבוא!
אני יודע שאני חדש.. אבל.. גם הפורום די חדש, לא? בפורומים אחרים חיכו הרבה זמן.. למשל בפורום קטנטנות * * עוד אפילו לא עשו, וכמה זמן הוא כבר פתוח.. אממ.. חצי שנה/שנה? אבל.. אם יסכימו לי, ואני גם יהיה מוזמן.. אני יבוא!
S SweetGirlll New member 22/6/02 #26 ../images/Emo45.gif וגם אני חדשה... אבל יהיה נחמד להכיא אתכם במפגש
ה התאום השלישי New member 22/6/02 #27 גם אני חדש כאילו לא ממש חדש רושם מדי פעם ואני חולה על התאומות ונראה שיהיה סבבה ופשוט אין לי כוח להשים את הסימן
גם אני חדש כאילו לא ממש חדש רושם מדי פעם ואני חולה על התאומות ונראה שיהיה סבבה ופשוט אין לי כוח להשים את הסימן
A AngelDiva New member 22/6/02 #28 גם אני בעד וגם אני חדשה...../images/Emo45.gif לפי דעתי סבבה וגם אני טסה בין התאריכים 27 ליולי עד ל10 באוגוסט ואח"כ יש לי עוד מלא תוכניות עם חברים אז אני חושבת שהכי טוב זה בסוף אוגוסט... ואני גרה בירושלים עיר הפיצוץ!!!
גם אני בעד וגם אני חדשה...../images/Emo45.gif לפי דעתי סבבה וגם אני טסה בין התאריכים 27 ליולי עד ל10 באוגוסט ואח"כ יש לי עוד מלא תוכניות עם חברים אז אני חושבת שהכי טוב זה בסוף אוגוסט... ואני גרה בירושלים עיר הפיצוץ!!!
א אוצי שמוצי New member 22/6/02 #29 אני בעד ../images/Emo45.gif.. אבל קחו בחשבון ש.. ב- 5.7 אני טסה ל- 12 ימים !!
R Rotem Lisa New member 22/6/02 #30 עצה שלי? צריך לחכות, לפחות עד שנכיר.. אני לא רוצה להתערב, אבל בנתיים צריך לחכות..
L Little BaBy Sister New member 23/6/02 #31 אני בעד!!../images/Emo45.gif אולי נעשה את המפגש...כי זה יהיה ממש מרגש!!