מפגש חברי הפורום

motib4

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמפגש חברי הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חבר´ה, בפורומים שונים ב-
, כבר התקיימו מפגשים בין חברי הפורום. חשבתי שיהיה נחמד (מאוד) אם נערוך מפגש משלנו עם עוד מעריצי התאומות בארץ. מפגש מאוחד לאוהבי התאומות. עוד רעיון שעלה לי בראש, הוא שנצלם את עצמנו במצלמות וידאו ונאמר ברכות (באנגלית כמובן) לתאומות, ונשלח להן את הקלטת. מה דעתכם
אני יודע שהנושא עלה כבר בפורום שהיה בתחילת דרכו וכבר אז זה נשמע רעיון טוב. האמת היא שהעדפתי לחכות עם זה כי עדיין לא הייתה קהילה מוגדרת וקבועה כאן. עכשיו יש (והיא נוצרה מהר מאוד, אני חייב לציין
), ונראה לי שזה העיתוי המתאים למפגש. אין ספק שאם הוא יצליח, נקיים עוד כמוהו. כמו כן- אם הוא באמת ייצא לפועל זה יהיה בערך בעוד חודש ולא מוקדם יותר. אחרי אישורם של כל מי שרוצה לבוא. אז לסיום. מי שבעד שיקיש
ויכתוב את דעתו בנושא, ומי שנגד שיקיש
ושיציין למה. אשמח לשמוע רעיונות נוספים, הערות, הארות וכל מה שקשור לנושא. בברכה-

../images/Emo45.gif

ממ.. רעיון מ-צ-ו-י-י-ן, ואני העלתי את זה בפעם הראשונה בפורום הזה, לכן אני חושבת שזה רעיון טוב
. אבל שאתה אומר בחודש הזה זאת אומרת יולי או אוגוסט? כי עכשיו זה כבר סוף יוני.... בקיצור אם זה באוגוסט אז אני לא יכולה, כי אני יהיה בניו-יורק, ואני יהיה שם ובאטלנטה עד ה-27 באוגוסט (כמעט כל החודש)... ואם זה יהיה לפני, אז סבבה!!

../images/Emo45.gif אני בעד!

אבל- אני נוסעת ב17 ליולי וחוזרת ב21 באוגוסט.... זה אומר שאו עושים את זה בסוף אוגוסט או ממש עכשיו, ביולי... ואני מתחננת שלא תעשו את זה בלעדי.... מעכשיו כל מי שמביע את דעתו שיכתוב גם איפה הוא גר.... אני בת"א

HoNeY14

New member
../images/Emo45.gif אבל...../images/Emo118.gif

אני טסה לסאמר סקול ב24.7 וחוזרת ב-13.8 אז תעשו את זה עכשיו כי לפי דעתי כל התוכניות של האנשושים פה בפורום הם לא לעכשיו אז בואו נתארגן מהר! אני גרה בהרצליה ומעדיפה שהמפגש יהיה בסביבה

רגע

ברור שגם אני בעד אבל עד ה-16 ביולי אני לא יכולה זת´ומרת אני יכולה מ 17 ביולי בדיוק ברעות נוסעת אולי ניפגש לקראת תחילת שנת הלימודים עוד בחופש אבל אני גרועה בלדבר אנגליתתתתת חחחחחחח
טוב אני יכנס לפה מחר ונדבר איזה פאידחות יההי להפגש חחחחח סתם עיזבו מחשבות שלי אבל אני מתה שניפגש כולנו
U ואני גם מת"א:)

Hugs a Kisses

New member
אני בעד

אין לי כח לחפש את האייקון, בגלל שזה רעיון נחמד וטוב... אבל את האמת זה עדיין תחילת הפורום אני בעד, אבל אולי כדאי לחכות עוד קצת זמן, להתבגשות אמיתית, הפורום לא כל כך מגובש עדיין, אין בו שרשורי עופטופיק שזה בעצם מראה על גיבוש, אז לפי דעתי לחכות עוד קצת אבל בכלליות רעיון מעולה!

rahelm

New member
אני בעד!!!!!!!!!!!!!../images/Emo45.gif

רק תודיעו מתי כי זה חופש ואני בטוחה שכולם יסתובבו ולא ממש יהיה זמן אז תודיעו מתי וכל אחד יפנה לעצמו מקום ליום הזה!!!!!!!!

אולסנית

New member
שלילי ../images/Emo31.gif

שאני אגיע? מה-פתאום... יש לי סילית! סתאאאאאאם. ברור שאני אבוא...

motib4

New member
הודעה תתקבל במסר לכל אחד שמוזמן...

אבל אל תצפה לאחד.

למוטי:)

אני בשמחה יבוא אבל לדעתי יהיה בלאגן עם איפה שניפגש יש כאלו שגרים יותר רחוק ממה שאנחנו חושבים ועם כל המצב עכשיו בארץ מקווה שהילך טוב. רק תידע שאני יכולה מ 17 ביולי הביעה שרעות לא יכולה מ17 ביולי עד המשהו באוגסט אז הכי טוב שניפגש שבוע בערך לפני חזרה ללימודים

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אך יש פה אבל...

אני אהיה בחו"ל מ7.7 עד 21.8 נראה לי עדיף בסוף אוגוסט, לא? ככה כולם פנוים...

על דאגה

מי שלא יודע לדבר טוב אנגלית לפחות שיגיד אפי ברזדאי ואי לב יו ואיתן נשיקה
גם זה טוב! :) אבל השאלה מי יביא את זה
ומי ישלח לתאומות
אולי נישלח את זה גם לגיא פינס שיראה את זה וגם נצטלם כולנו ונגיד ביחד

ל:)כ:)ו:)ל:)ם:)../images/Emo70.gif../images/Emo91.gif

http://www.geocities.com/olsen128/mkapictures.htm יש כאן מלא דברים אני ממליצה להכנס.ותיגדו לי דעתכם.

עוד משהו... לכל מי שרוצה

עכשיו ראיתי בעיתון שיש ביום ראשון גם צער גידול בנות הרפתקאות מריי קיט ואשלי ואז טובות השתיים זה מתחיל בעשרה לעשררררררר ..:)

Sparkley Judy

New member
זה לא רעיון טוב מוטי

בעיקרון, לעשות מיפגש כזה יכול להיות ממש כיף אבל לא בחופש הגדול. אני נוסעת ל-6 שבועות לקנדה ואני חוזרת ב-11 באוגוסט. כל אחד פה נוסע בתאריכים שונים ואי אפשר לקבוע תאריך שאחד יכול ואחד לא כי זה יהיה מבאס. אולי אחרי החופש הגדול? ממש איזה שבוע אחרי או משהו. או שבכלל נחכה ל-2003 לסרט שיצא בקולנוע ואז כולנו נלך לבכורה או משהו כזה. מה אתה חושב?

למעלה