מכשיר חדש להזרעה! מי שמע?

limordc

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמכשיר חדש להזרעה! מי שמע?

בעלי סיפר לי שהוא שמע ברדיו לפני חצי שעה על מן מכשיר חדש שמוחדר לרחם ומטפטף במשך 4 שעות את ה"חומר" לבפנים - ושזה הוכח כהרבה יותר יעיל מאשר סתם הזרעה, ושזה נוסע בבי"ח העמק בעפולה. מישהי שמעה? פרטים נוספים?

לי מ ו ר

New member
לא שמעתי

אבל בתור מטופלת של העמק עפולה (אמנם לא בהזרעו כבר מזמן), מאוד מעניין אותי לשמוע פרטים נוספים. כולל שמות הרופאים.

limordc

New member
הבנתי שאישהוא זה גם טוב ל-IVF

אבל בעלי סיפר לי בטלפון ולא הספקתי לתחקר אותו... משהו אחר - עוד מישהי נתקלת בהודעות הקופצות האלו שכרוצים לכתוב תגובה/הודעה "you are downloading the file: addmsg.asp frow www.tapuz.co.il would you like to openqsave the file.. זה מתסכל אותי כי זה כבר המון זמן ואני צריכה הרבה להתעקש כדי לכתוב הודעה/תגובה (בערך 5 דקות עד שאני מצליחה סוףסוף לכתוב משהו..)

נועם@בת

New member
תפני לפורום תמיכה טכנית

4 שעות???? יענו 4 שעות על הכסא בתנוחה גניקולוגית, או שזה עובד גם בהליכה כמו ויברטור
? נועם

לי מ ו ר

New member
אני אנסה לברר פרטים

ביום ראשון. ואולי בגלל זה החליטו באוצר לקצץ, מה גם טיפולי פוריות וגם ויברטור על חשבון משלם המיסים

פּוֹנְג

New member
מענייייין

האם זה אומר שאנחנו נצטרך לשכב ארבע שעות בתנוחה הידועה?
(בפעם האחרונה שלא יכולתי להביא את הבן זוג, הבאתי איתי ספר, ל 10 דקות המתנה של אחרי, עבור 4 שעות נצטרך DVD
)

צוקה1

New member
איזה כיף לצחוק במיוחד בפורום הזה

שהוא לא באשמתו, אשמתנו עצוב לא מעט- על כל כל החיוכים והצחוק שמור נא לי אלי הטוב.

הרופא שלי סיפר לי על זה...

זה ממש עוד לא יוצא לקהל הרחב, אבל אני חייבת לומר שכשהוא סיפר לי על זה התגובה המיידית שלי הייתה: "זה חולני
"...ואחרי שמלמלתי מתחת לאף בשקט לבעלי "זה חתיכת זיון ארוך...
" כולנו פרצנו בצחוק...

למעלה