7

45degrees

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif 7 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הגענו ל 7. אם נעבור את היום כמו שצריך - נצליח על אף דעות ספקניות למיניהן.

לי אישית זה ממש מפריע הספירה הזאת

כאילו, מתי נאפס את הספירה ונתחיל מחדש? על כל תאונה שמדווחת פה בפורום? או רק תאונה קטלנית? או אולי רק תאונות שמישהו יצא מהן נכה? או שרק אם הוא ממש איבד איבר גוף כלשהו? או שזה לפי הנזק לאופנוע? או שזה לפי כמה אנשים מכירים אותו בפורום? ואז יתחילו פה דיונים וחישוב אחוזי נכות כדי לראות אם התאונה מספיק נחשבת כדי להפסיק את הספירה ולהתחיל מחדש? אני מקווה שהמסר הובן, הרעיון בבסיסו נכון, כי צריך ליצור מודעות ואסור לעצום עיניים. אבל משהו בו נורא נורא צורם.

ליאורEN

New member
לא רוצה לקלקל את הספירה אבל

לפני יומיים היה לי דיבור צפוף עם כתם שמן קטן נעילת קדמי ובום פגיעה ברגל אין שבר אבל נורא כואב פגיעה לאופנוע מראה שבורה+תושבת שיושבת על משאבת הבלם,משקף שהתפרק לחלוטין. מסקנות: מיגון עוזר(מעיל,קסדה סגורה,כפפות)אם היו מגפיים הרגל היתה בסדר en אופנוע עמיד מאד ביטוח צד ג'-למי שאין שירוץ לעשות לי לא היה ואני הולך לשלם הרבה כסף, פגעתי בפורד פוקוס-חתימה מהאופנוע מהדלת עד הטמבון רנו קליאו-חור בדלת באדיבות הרגלית שמשום מה לא התקפלה בברכת קיץ נעים ורכיבה בטוחה לכולם ליאור

נתן.ל

New member
בנתיים אנחנו על שניים

אבל אפשר גם שלא להחשיב אותו, הוא על EN וזה לא ממש אופנוע

Hell ad

New member
זה לא נראה לך נורא טיפשי

לספור כמה ימים בלי תאונות? נראה לי מיותר לחלוטין... באמת... אה וניצלוש קטן - המחזיר שמן ברגלית הילוכים (ככה קוראים לו?) אז החלפה שלו ב30 או 40 (שכחתי כמה הוא אמר שעולה של טי אס) זה הגיוני? קצת מדיי? הרבה מדיי?

בנדיטון

New member
אם אתה ממש קמצן, תקנה ב17.90

את המחזיר עצמו ותחליף לבד. גם חוסך וגם תורם לידע. ונורא פשוט.

Shlomi TC

New member
עוד טיפ-אם אתה עושה לבד, תעשה נכון

ל HELL AD עבר "עשיר" עם ניסיון תיקונים איך נאמר... לא מי יודע מה מוצלחים
וברצינות, אם אינך יודע מה לעשות, אל תעשה ואם אתה כבר מנסה לעשות, לפחות תדע לעשות נכון או שיהיה מי שיסביר לך. אני אישית ניסיתי לנקות פלאג בעצמי ואני חייב להגיד לכם שמהסברים כלליים בפורום לא ידעתי מה לעשות בסופו של דבר חוץ מלהגיע אל הפלאג. לכן התצטיידתי באבא שלי שקצת ידע מה לעשות והצלחתי במשימה הקשה.

yarivos

New member
ניקית פלאג? שרפת עוד קלוריה ! ../images/Emo47.gif

אני יכול לומר לך דבר אחד, אם לא תנסה לא תדע. לא תמיד הידע מקדים את הנסיון, לפעמים זה הולך הפוך.

Shlomi TC

New member
גם זה ניתן לויכוח אבל...

אבל אני מעדיף שלאחר שאני שובר/הורס/מבעיר/מנפץ/מנתץ/מחבר/מדגדג (מחק את המיותר) זה יעלה לי כמה שפחות. ככה שגם הנחיות לניקוי הפלאג היו יכולות להועיל אחרת הייתי רק הורס אותו (שלא לדבר על זה שבכלל לא ידעתי איך הוא נראה).

Hell ad

New member
../images/Emo13.gif

עזוב שטויות, בשביל 20 שקל אני מעדיף לתת למוסך ולא לפרק חצי אופנוע אחרי שאני אדפוק שם משהו. אני אפילו לא יודע מה זה, איך זה נראה ומה זה עושה. ד"א, אני מחפש עכשיו קרבורטור מורחב (וויתרתי על חריטה ל70) מאיפה קנית את שלך?

בנדיטון

New member
זוהי שטות ל"שדרג"אך ורק עם קרבורטור

אם יש לך את הכסף, תשקיע אותו על קיט. פחות או יותר אותם הסכומים (1000 ש"ח) כשקיט ייתן לך הרבה יותר כח מאשר קרבורטור לבד.

Moo Moo

New member
בנדיטון, זה לא רק 1000 ש"ח.

נגיד והוא מחליט ללכת על חריטה ולא קיט מוכן, ונגיד שזה עולה 1000 ש"ח, הוא צריך בנוסף קרבורטור גדול יותר (לא ניראה לי שהמקורי של TS יספיק) וגם משתיק פתוח יותר. בקיצור, לא זול.

בנדיטון

New member
ניתן לשים קיט/לחרוט גם בלי לשנות

קרבורטור או להחליף אגזוז. זה לא טוב, אבל גם לא טרגי. ובכל זאת יהיה לו הרבה כח.

למעלה