4

xfwind

New member
../images/Emo3.gif

סידרתי אותך. נגמר לי הביטוח. מחר יהיה עוד אבוקדו (וחיוב בעוד חודש)

אMור

New member
מנצל"ש בקשר לביטוח ../images/Emo26.gif

מחר אקבל סוף סוף את האופנוע בחזרה לאחר כחודש שהייה במוסך. מה שכן, שכחתי להקפיא את הביטוח במהלך השבועות הללו. האם ניתן לבצע את ההקפאה רטרואקטיבית? {כמובן שאביא את אישורי התאונה (משטרה), אישפוז (בי"ח) ואישור מהמוסך על כך שהאופנוע היה "מאושפז" כחודש ימים...}

TomaC

New member
לדעתי על כך

שאם היה אפשר להקפיא רטרואקטיבי אז אני הייתי מקפיא את הביטוח שלי רטרואקטיבי בשנה וחצי האחרונות

Pumi

New member
נסיון

אתה עושה ביטוח מול הפול. הם לא באמת מתחשבים בך, אלא אם כן אתה עושה ביטוח דרך תמוז למשל או ביטוח ישיר והם באמת נחמדים ומנסים לשכנע את האחראי בפול שיעשה את הדחיה, או יחסיר לך כסף (מה שיקרה בעיקר בחלום שלך). בכל מקרה לא כל חברות הביטוח מוכנות בכלל להסתכל עליך. שכחת להקפיא? בעיה שלך. פעם הבאה תזכור. זה כסף, והקפאה אחורה זה כמו להחזיר לך כסף. מתי ראית חברת ביטוח או פול שמסכימים להחזיר כסף מרצונם החופשי?

M O R M

New member
ביטוח - הקפאה רטרואקטיבית.

בעיקרון התשובה שניתנה לך בהחלט נכונה אבל... לפעמים זה קצת תלוי בסוכן וברצונו לשמור על הלקוח מרוצה. מקרה שהיה כך עם ביטוח ישיר. הקפאתי את הביטוח לחודש (קיבלתי מתנה ביטוח קיים על האופנוע יחד עם האופנוע.) הסוכן בביטוח ישיר אישרו רטרואקטיבית את הקפאת הביטוח מהיום שהכנסתי את הבנדיט 1200 לסוכנות מוטוטסט למכירה בכפוף לאישור ממוטוסט שהאופנוע מבוטח על ידם בביטוח סחר.(לתאריך הרטרואקטיבי...) התוצאה רווח של חודש נוסף רטרואקטיבית שקיבלתי כהחזר מהביטוח....

למעלה