שתי שאלות...

רוני322

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשתי שאלות...

1. צמחי באך?מותר ? דיקור מותר? חברה שלי מטפלת רוצה להתחיל לעבוד עליי.. 2. בין ד"ר אדריאן אברהם בר"ש לבין ברקוביץ בגבעת שמואל...מי לוקח?

שווערצה

New member
מותר ומותר

גם דיקור וגם צמחי בך רסקיו רמדי מאוד פופולרי כאן ויש מדקרים שמתמחים בפוריות

פאקצה

New member
אני אצל דר' אדריאן אברהם ומאושרת |4

עד כמה שניתן מהמצב לגבי השני אני לא מכירה

מם 1971

New member
בנושא דיקור

חלוקות הדעות היות וזה לא מתאים לכל בעיה. אני מטופלת אצל הומאופת שהוא גם מאסטר בדיקור סיני. לדבריו, דיקור לא מתאים לכל בעיות האי פיריון. לי לדוגמה יש אנדומטריוזיס ולדבריו דיקור יעודד את צמיחתו ,דבר שכמובן רק יזיק. אני כמובן סומכת עליו, הרי מבחינת האינטרס הכלכלי שלו היה שווה לו להמליץ לי על דיקור, אך הוא לא עשה כך אלא להפך... לכן שווה לבדוק את הסוגייה מול מטפל מוסמך .

gulij

New member
דיקור

לדעתי, כמו שכבר נאמר כאן, תבדקי אם זה מתאים לך, אני אישית מאוד מרוצה מהדיקור, אני מטופלת במכבי טבעי אצל מדקר מומחה לבעיות פוריות וזה גם לא יקר וגם שווה. אני יכולה לומר לך שהלכתי בהתחלה סתם מתוך סקרנות, ואז בטיפול השני כבר לא היה לי כח ולא הלכתי והאיכות של העוברים ירדה והכל היה פחות טוב. ויש לי השערה די מבוססת שהטיפול הראשון היה מוצלח יותר בגלל הדיקור (עברתי דיקור ממש לפני הטיפול הראשון). מה גם שהמחזור שלי שאף פעם לא היה סדיר, הגיע בדיוק אחרי 28 יום ללא תרופות - רק עם דיקור, אז שווה לבדוק!

פריצית

New member
אני אצל ד"ר ברקוביץ ומאוד מרוצה

וישנן פה רבות כאלה אם תחפשי בדפים קודמים תמצאי שרשור שלם עליו. בהצלחה

תולו

New member
כל המרברקוביץ', הרי זה משובח

סתם נראה לי משעשע, בכלל לא מטופלת אצלו.

העין ה 3

New member
אני מקווה שהוא לא קורא כאן...

אתן יודעות שיש רופאים שקוראים בפורומים? פעם אחת, מישהי שאלה אצלנו על פרופ' דור וריכלנו עליו קצת (מזל שרק דברים טובים). לאחר מספר ימים כשהיא חזרה מהפגישה אצלו, היא סיפרה שכאשר היא אמרה את שמה, הוא מיד קישר להודעתה (היא אמרה בהודעה באיזה יום היא אמורה להיות אצלו) וסיפר לה שהוא קרא את כל השרשור...

פּוֹנְג

New member
שיקרא, ושיקראו כולם מה יש? כל מה

שכתוב כאן זו בדרך כלל האמת. אם זה לטובה אז אני מקווה שזה רק מחזק אותם (את הקוראים) אם זה לשלילה, אני מקווה שזה מלמד אותם איך להשתפר. רק מה, אם הם כבר קוראים, משקיעים את הזמן הזה בפורום, אז שיענו גם על שאלות

נועם@בת

New member
פרחי באך מותר וגם מומלץ

דיקור- כדאי שהבחורה תדע קצת על בעיות פוריות. רוב המדקרים לא מטפלים אחרי ביוץ/החזרה. אם הבעיה שלך היא חוסר ביוץ, שווה לך לעשות דיקור במשך חודש חודשיים ורק אחרי כן לחזור לטיפול קונוונציונאלי. לדעתי זה שווה ואפילו עדיף. בהצלחה נועם

מה לגבי שמנים ארומטיים?

יש לי שמן של פיור אויל מתמצית לבנדר, גרניום שאני מורחת על הבטן..מרגיע מאוד. יכול לעורר בעיה כלשהי בקליטת עוברים(בפרק הזמן שלאחר ההחזרה) ממ..עוד שאלה ,אם מישהי יודעת..שטיפות פה דנטליות כמו קורסודיל מותרות בשלב זה.?

TWEETY =^.^=

New member
לגבי שמנים ארומטים, צריך להתיעצ

לא כל שמן מותר. לגבי שטיפות דנטליות, זה מותר ואפילו מומלצ, כי בהריון בעיות שינים וחניכים רק מחמירות

רוני322

New member
בנוסף לכל הצרות...יש לי נסיגת

חניכיים רצינית..ואני יחד מתכננת הריון? מה אתן אומרות מנסיון לעשות ניתוח ? מה קורה אם אקלט? לא אוכל לטפל בשיניים או אין קשר וקראתי שבעיות חניכיים מאיצות התפתחותן בהריון? אמאלה הכל לא מסתדר...

hyb

New member
אין שום בעיה לטפל בשיניים בהריון!!!

אם את צריכה לעבור ניתוח חניכיים אין שום בעיה לעבור אותו עכשיו או בהריון!!! הבעיה היחידה עם טיפולי שיניים בהריון זה שמעדיפים לא לצלם ברנטגן בטרימסטר ראשון.... אין שום בעיה לבצע טיפולים שוטפים בעיקר בטרימסטר שני... בטימסטר שלישי בעיקר בסופו מעדיפים לא לטפל כי לאישה קשה לשכב על הכסא.. אבל אם צריך מבצעים טיפולים עפ"י הצורך... בעיות חניכיים יחריפו בהריון כי בהריון יש יותר דלקת חניכיים כי גם בחניכיים יש קולטנים להורמונים כמו אסטרוגן... והחניכיים הופכות לאדומות ומדממות יותר ואם האישה מפחדת מהדימום ולא מצחצחת שיניים כמו שצריך אז בעיות החניכיים יחריפו... מעבר לזה-כל שאר המיתוסים על שיניים חניכיים והריון אינם נכונים!!! ועד כאן רפואת שיניים על קצה המזלג...

רוני322

New member
אני צריכה לעבור ניתוח חניכיים רציני

ואני מתכננת הריון.. אני בטיפולי פוריות אז בטח יקח זמן ומי יודע גם מתי אקלט..תודה על התשובה המקצועית !!! אני אעשה בקרוב את הניתוח מקווה.. אוף כואב מאוד שמעתי.

Galit29

New member
חייבת להגיד עוד משהו

אם בתוספים טיבעיים עסקינן: יש את ה- Q 10 שזה אינזים שאם לוקחים אותו תוך חודש את מוותרת על הניתוח בחניכיים - אצלי זה עבד בתוספת ציחצוח במשחת שיניים סנסודיין. אני התקשרתי לקו הייעוץ שלהם לגבי נשים בהריון האם מותר לקחת את האנזים הזה והם אמרו לי שאין שום בעיה, אבל בתחתית האריזה ראיתי שיש איסור לנשים בהריון ומניקות להשתמש בתרופה כנראה כסת"ח, אז אני כרגע לא משתמשת בזה. אבל אם את בהפסקה, או לפני טיפול אולי שווה לך להשתמש עם זה. חוץ מזה שהיבוש היא המומחית לשיניים והיא יודעת הכי טוב. אז הכי טוב שתקחי את העיצות שלה.

למעלה