שמעתם מה אמרה הרגע פותנה לגואל...?????

שמעתי בפירוש שפותנה אמרה לגואל שהיא כבר הולכת

יומיים עם התחושה שאלירז לוקח מובן מאליו את זה שהוא זוכה... ואז גואל חוזר על מה שהיא אמרה ואומר לה...כלומר לוקח מובן מאליו.. ולא מה שאתם אמרתם שגואל אומר זה מובן מאליו שהוא לוקח.

ערסחבק

New member
המילים של פותנה היו ברורות מאד הפעם

אלירז לא בגמר ! נא לשים לב היא אפילו לא לחשה. תפסה תחת אז במיוחד בשבילה משפט נדיר ובמקרה לקוח משפת האם שלה: כל כלב בא יומו.

נכון. גם אני הבנתי את זה ככה בדיוק

לא זוכרת אם אמרה זוכה או בגמר. אבל בהחלט שהוא לוקח מובן מאליו. וזה לא רק מה שאמרה, זה איך שאמרה.... עם הבעת פנים כזו של.... .איחסה היא אמרה לאלירז שהיא צריכה לדבר איתו... מקווה שיראו את השיחה ונשמע מה יש לה לומר.... אם יהיה לה האומץ לומר לו בפנים אלירז האחרון שלוקח כמובן מאליו עם כל הפרגון שהוא מקבל הוא לא בטוח בכלום

אמרה שכבר יומיים מסתובבת עם התחושה שהוא לא

עולה לגמר... אלמלא דברה על "יומיים מחשבה" הייתי חושבת שאולי טעיתי במה ששמעתי, אבל היא בפירוש אמרה לגואל על מחשבותיה שהוא לא עולה. רק לא זכור לי מה בדיוק הוא ענה הוא מילמל משהו לא בדיוק בכיוון שלה והלך...

אז אמרה..אז מה?!והוא נדמה לי אמר שרואה כ..

מובן מאליו את עלייתו של גואל לגמר. הדבר היחיד שעשוי מעט להחשיד בעיניי זה שדי הסתודדו ביניהם ופותנה כאילו ניסתה להסתיר משהו..אבל אני לא בטוחה שלא אמרה זאת מתוך דאגה אמיתית.

ככה גם אני הבנתי!!

וכולה מה פותנה אמרה שכבר כמה ימים יש לה הרגשה שהוא לא יהיה בסוף.. שהיא תוהה אם הוא יהיה, והסתכלתי על הפרצופים שלהם מקרוב כדי לבדוק זיק של חיוך, ולא מצאתי. ולדעתי, היא לא אמרה את זה מהצד השלילי כמו שכולם קפצו פה כמו זחל זחלילי.

נו אז הסכמנו על משהו,זה מסוכן,לכי תדעי לאן זה

עוד יוביל
זחל זחלילי..הצחקת אותי

לוני loni

New member
יכול להיות שהיא עושה חישוב כלכלי וחושבת

שלאלירז אין מימון כלכלי כמו למשפחות של שאר המתמודדים

bibaso

New member
אז תלכי לרופא אוזניים

בדקתי לכבודך שוב ומה שהיה הוא שגואל אומר שבשבילו מובן מאליו שאלירז יגיע לגמר.

vickyhaz

New member
או.קיי.בדקתי וזה נכון.היא רמזה לגואל להוציא

את אלירז מהמשחק. ואם תסתכלו הייטב רואים את גואל מחייך (רואים דרך החלון).הם ישימו רגל לאלירז!זוג נחשי צפע!

אז מה זה אומר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif שזה תיאום הדחה ?../images/Emo10.gif

אלירז יתעלף אם ההפקה תראה לו את זה בסרטון כמו בעונה הקודמת

bibaso

New member
זה באמת מה שהיה

הם סתם קופצים - אין בזה שום הגיון זה מזכיר לי שהיו כאלה שקפצו גם על הבדיחה בהפסקת חשמל.

THILA9

New member
אם תשימו לב לסירטון פותנה גם הוזיזה

את היד שהיא דיברה על אלירז משהו חשוד נראה לי שגואל ופותנה באמת ישימו רגל לאלירז

laVita

New member
ראיתי את החיוך אבל זה רחוק מתיאום לדעתי

זה רק הערכה. אם יעמידו את אלירז הם פשוט ירו לעצמם ברגל הם רכבו על הגב שלו עד עכשיו אז הם לא יבעטו בסוס מול כולם.. הם כן יעשו שיחות עליו כך שהצופים ישמעו על החסרונות שלו לפי ראות עינהם..

למעלה