שמעתם מה אמרה הרגע פותנה לגואל...?????

הגר331

New member
אוקי נחכה בסבלנות

עד שתוכלי לעלות בכל מקרה השיחה היתה מיותרת

קאראט

New member
הייתי רוצה שהאח הגדול יעמיד את כולם להדחה

ואז הכלבה של פותנה תעוף כלא היתה. נוולה אחת
אם גואל יבחש מאחורי גבו של אלירז, אני מבטיחה, כירושלמית, אדאג להגיע לנווה אילן ואצרח לאלירז להיזהר משני הנחשים.
ומבחינתי, הייתי רוצה שבהדחה הבאה יודח אחד מהותיקים ולא הילה (למרות שאני לא מסמפטת אותה), זאת כדי להמחיש לנוולות שהמשחק לגמרי פתוח

שירי111

New member
אם נניח פותנה וגואל מעמידים את אלירז להדחה

(לא השבוע, כי בטוח הילה הולכת) ויוצא שהוא עומד מול סער ואיילה, יש מצב שיהיה לנו מאוד קשה להשאיר אותו. כל ההצבעות של פותנה ילכו לסער ואיילה.. אני דואגת.

גואל לא יעמיד את אלירז

גואל נחש אבל קשה לי מאוד להאמין שיעשה צעד כזה מול אלירז. פותנה כן. פותנה בוגדנית מהסוג הרע ביותר.

קאראט

New member
אני לגמרי רגועה. אני סמוכה ובטוחה שאלירז יהיה

בגמר והוא זה שיזכה במיליון, כי מגיע לו. שיחות הנפש שלו - איש לא יכול להשתוות אליו. נקודה.

leean29

New member
טוב שירי אחד בעבודה שלי גר בטירה והוא ערבי

ונחשי למי הוא ומשפחתו מסמסים נכון לאלירזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אפילו הערבים מסמסים לו ולא לפותנה

jud88us

New member
את מבינה איזה צניחה ברייטינג יהיה אם...

אלירז לא בגמר? אני לא דואגת האם אלירז יהיה בגמר או לא , אני רק דואגת שההפקה תריץ את איילה למיליון

רוננת 88

New member
זאת גם הדאגה שלי

העריכה של ההפקה והכסף של משפחת רשף יכולים לקנות ניצחון ולכן עלינו לסמס ככל יכולתנו ולהביא את אלירז לניצחון כי מגיע לו!!! הוא הרוויח זאת ביושר.

bamba38

New member
../images/Emo240.gif../images/Emo239.gif יש בעיה שחייבים להעלות אותה

חייבים הפעם לטפל בזה וזה השינוי שעשו עונה שעברה בהצבעות הגמר ואני מתכוונת שממש באותו ערב אחרי שסימסנו בטירוף קופרמן רצה מהפך כי באמת שפרה לא עברה את בובליל אין סיכוי אפילו ארז ואסי היו בשוק מהבושה שהבינו שעבדו עלינו ואיך זה קרה ? הצופים הצביעו לחמשת המועמדים ופתאום שהכל היה סגור (מישהו שהיה קשור להפקה כתב בפורום זהו יוסי לוקח בטוח.) קופרמן שינה את השיטה שבכל פעם יצביעו מחדש למי שרוצים להשאיר אותו וכך הם עידכנו את מרכז ההימורים בתוצאות ולכן שיפרה זכתה. המקום החמישי ,רביעי ושלישי היו מההצבעות הראשונות והשני ראשון היו יוסי ושיפרה ובקולות שלהם ההימורים הכריעו ויש לזה הוכחות מוצקות. לא סתם קופרמן הוסיף פרס רגע אחרון למקום השני 50 אלף שקל אני חושבת שאם לפחות אין הגבלת SMS אז ההצבעה חייבת כולה להעשות בפעם אחת וכך למנוע זיופים והימורים ועל זה אנחנו חייבים להילחם עם קופרמן, כי זה תסריט בטוח שאיילה לוקחת ואלירז יתקע שני. כי יש עו"ד שבודקים את זה אבל עם יש הימורים והם לא יכולים להוכיח והעו"ד רק רואים תוצאות הם לא יודעים איך הקולות הגיעו. תחשבו על זה ותכשבו רעיונות איך לפתור את זה לפני שיהייה מאוחר כי למדנו מהעונה הקודמת . מצורף לינק של חקירות שנעשו אחרי הזכיה של שפרה שכמובן מאד קשורה לקופרמן והשתתפה בתוכנית השעון והיתה דיילת בביזניס של אל-על ומעניין גם האח הגדול העונה הוא המנחה של השעון.....מתחבר? http://www.atzuma.co.il/petition/boublil/1/0/9/

השרוף45

New member
הרעים, הבוחשים, והטובים מי הם?

כוח הרשע נמצא אצל המכשפה הצבועה והעצלנית איילה כוח השיטנה רדיפת בצע ונשים סער פותנה
מהרגע הראשון ראינו את ראש הנחש תואר הבחישות גואל שלצערי הרב שמעתי ממנו לרוב שטויות בקול רך ומתחסד הילה בחורה טובה אבל פה גדול הטובים המצחיקים החכמים הנעימים למראה הם אלירז המדהים החרוץ חכם ומצחיק ואלין היפה הנהדרת עוד תגיע רחוק ודון קישוט של הבית ארז וכולם הגיעו לכאן על גבו של אלירז היחיד המיוחד

balbala5

New member
גואל שפן - הוא לא יעמיד את אלירז להדחה...

הוא יודע שהוא יצטרך אחר כך לחיות עם הבגידה שלו כל החיים ואף אחד לא יסלח לו על זה. אבל הוא כן עשוי לעודד את פותנה איילה וסער להעלות להדחה את אלירז. כדי להוציא את עצמו מאפשרות שהוא יודח לפני הגמר. גואל כבר מבין שאלירז חזק בגמר . ולכן לא יהיה איכפת לו לעשות את זה. שבוע שעבר חטפתי על גואל קריזה כשסיפר לאיילה שבזמן הברוגז שלהם "אלירז היה כמרקחה" אתמול איילה סיפרה לסער שגואל אמר לה שהיא ואלירז לא אותן גולות - ולא הבינה מה היתה הכוונה שלו. יש לזכור שגואל העיד על עצמו שהוא אמן של מילים , הוא בהחלט משתמש במילים גבוהות ודו משמעיות - רוב רובם של הדיירים בבית לא מעזים להגיד שהם לא מבינים מה הוא מנסה לומר = היחידים שכן מעזים הם אלירז ואלין.

gliterbaby

New member
לא הבנת. גואל אמר שהיא ואלירז דמויות עגולות

בניגוד אליו ואיילה לא הבינה מה זה דמות עגולה (מונח מספרות)

למעלה