שאלה

karms20

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שאלה

אז ככה. ב-DVD בארה"ב יש פרשנויות על 4 פרקים מהעונה הנוכחית (פרק ראשון, פרק 17 (שהיה השבוע), 11 - Berrisford , והפרק האחרון של העונה). הפרשנויות נעשו ע"י כותבים/במאים מהסידרה. הם מספרים שם על מה המחשבות שעמדו מאחרוי הפרק, מה הישתנה, למה הם עשו משהו ככה ולא אחרת וגם קצת על עריכה אתרי צילום וכל מיני דברים מאחורי הקלעים. אז למה אני מספרת לכם את זה? ככה - יש לי את הפרשנויות האלה. אני יכולה לתרגם אותם, אבל רק אם אתם רוצים. כי אני לא רוצה לתרגם אותם וזה לא יעניין אף אחד. אז אם אתם רוצים שאני אתרגם - תגידו לי. וגם תגידו איזה פרק.

Ms MagiC

New member
נשמע נחמד

אם את יכולה, תתרגמי. אותי זה יעניין... בעיקר הפרק האחרון

Dafi the Mighty

New member
ברור שזה יעניין!

הפרק שהיה אתמול!
אותי יעניינו בכלל לקרוא על כולם... (בעיקר על הפרק שהיה אתמול) אבל לא על הפרק האחרון בינתיים, כי אני לא בעניין של ספוילרים כשמדובר בדארק.

Art Freak

New member
כןןןן

את יכולה לתרגם את הפרשנות של the berrisford agenda בבקשה?

Lorly

New member
נו כמובן!!!!!!! ../images/Emo6.gif

כן כן כן כן כן כן... תשתף אותנו!!!!!!!!! לורליי

karms20

New member
לא...

פשוט יש לי קשרים במקומות הנכונים
. אבל אני חתומה על סודיות.

אם את צריכה עזרה בתרגומים

אני יכול לעזור לך לתרגם. אם את רוצה, תשלחי לי הודעה בפרטי.

karms20

New member
תודה על ההצעה ../images/Emo24.gif

אבל בנתיים אני מסתדרת. האנגלית שלי טובה. זה פשוט הרבה לכתוב. ומצטערת שאני לא יכולה להגיד לך מאיפה יש לי את הפרשנויות. פשוט הבטחתי
...

אין בעיה ../images/Emo9.gif

את לא צריכה להגיד לי ובמיוחד אם הבטחת לא להגיד...
הבטחות חשוב לקיים... ובקשר להצעה, לא ניסיתי לרמוז שיש לך בעיה עם אנגלית. פשוט מנסיון, שיש מסה של חומר לתרגם זה יכול לעצבן, אז הצעתי את עזרתי...

Lorly

New member
רגע...... ../images/Emo70.gif

אחרי שהסכימו להצעה שלך... מתי תתרגמי לנו... זת'ומרת... מתי תראי לנו את הפרשנויות?

karms20

New member
אני כבר עובדת על פרק 17

מקווה לעלות אותו בימים הקרובים.

למעלה