הצילו בנות, עזרה דחופה!!!

מרשמלו2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הצילו בנות, עזרה דחופה!!!../images/Emo41.gif

בנות יקרות, מקווה שתוכלנה לעזור לי כי אני על סף דמעות ולא יודעת מה לעשות! הרקע: אני בטיפולים כבר שלוש שנים, אנחנו עם בעיית זרע מאוד חמורה ועברנו כבר מספר הזרעות ומספר הפריות כולל איקסי. לפני שלושה חודשים החלטנו על הפסקה כי לא עמדנו בזה יותר. השחיקה, הכאב הפיזי והנפשי, הרגשתי שאני חייבת קצת מנוחה. מכיוון שיש לנו בעיית זרע חמורה, לא עלתה האופציה של הריון ספונטני. בכל שלושת השנים לא הייתה היקלטות, אפילו לא הירון כימי. כאמור הייתי בדיכאון חמור, ובשבועיים האחרונים הלחץ גבר עקב נסיבות אישיות. במשך כשבועיים וחצי לקחתי כל יום כדור הרגעה בשם "קלונקס" clonex זה כדור נגד חרדות שעזר לי קצת להתמודד. זה כדור שנחשב במינון נמוך אם לוקחים כדור אחד ליום. בכל מקרה, בשבוע האחרון הרגשתי ממש רע, לא יודעת מה עבר לי בראש אבל הייתי חייבת לבדוק... שלוש ערכות בדיקה שונות הראו שני פסים ברורים- אני בהריון!! בדיקת בטא אישרה את הנס שקרה לי. אבל אני לא יכולה לשמוח ואפילו בעלי לא יודע דבר... אני כל כך מפחדת שפגעתי בעובר!! מי יכל לדעת שפתאום אהרה אחרי כל מה שעברנו. אילו ידעתי, לא הייתי נוגעת באף כדור. ואני בכלל לא יודעת אם לשמוח, אני כל היום בוכה, אני לא יודעת מה לעשות! אני יודעת שיש מרכז תרופות שאפשר להתקשר ולשאול אבל מרוב חרדה אני לא מסוגת, כל פעם שאני מנסה אני מנתקת כי אני מתחילה לבכות. בנות, עיזרו לי! האם מישהי יודעת אולי האם זה נורא מה שעשיתי? אני מרגישה כאילו אני נענשת על משהו, אבל מה חטאתי? תודה - שלכם מעומק הלב הדואב, מרשמלו2.

לחייך ../images/Emo6.gif

קודם כל תחייכי , כי כמו שאמרת הלא יאומן קרה. דבר ראשון שתפי את הבעלול כי הוא חלק מזה . דבר שני תתקשרי לאותו מרכז תרופות וקבלי את כל המידע האפשרי על הנושא ובנוסף תתיעצי עם רופא האם ישנה בדיקה שרצוי לעשות במקרים כאלה. לא לחשוב על הנורא מכל אלא ההיפך בהצלחה

מרשמלו יש לי רעיון

תתקשרי לרופא שנתן לך את הכדורים ותשאלי אותו. או תתקשרי לרופא פוריות שלכם ותשאלי אותו. אני כמעט בטוחה שלא נגרם כל נזק, ושמחה בשבילך על ההריון. מגיע לכם סוף סוף! תתקשרי ותשאלי, כדי שתהיי רגועה, ותוכלי לשמוח כל כך!

מרשמלו2

New member
בנות תודה אבל זו בדיוק הבעיה!

רופא הפוריות לא יודע שלקחתי את הכדורים ואני ממש פוחדת לספר לו! אני יודעת שזה טיפשי אבל אני ממש בחרדה! לא הייתי פונה אליכן אם זה לא היה נואש. הרופא שרשם לי אותם בחו"ל כך שאני לא יכולה לשאול אותו וחוץ מזה זה היה מזמן שהוא נתן לי, אולי הוא בכלל לא זוכר אותי. זה לא מתאים לי להיות ככה אבל הייתה לי תקופה כל כך קשה ואני מרגישה כאילו טיפה החלקתי ועכשיו אני נענשת! אני כל כך נואשת, לא מסוגלת למצוא את עצמי. מיותר לציין שאפילו לא היה לי זמן לשמוח על הנס הזה. ובעלי... אני מעדיפה לא להגיד לו כרגע עד שאני אדע מה קורה. עברנו כל כך הרבה כאב, אני לא מסוגלת להביא את עצמי להגיד לו שקרה הנס ואולי במו ידי הרסתי את הנס ופגעתי בעובר. לכן אני מתחננת אולי מישהי מכירה ומתמצאת ותוכל להרגיע אותי? מרשמלו

Yosepha

New member
לא לדאוג

מרשמלו - לא נראה לי שאת צריכה לדאוג כל כך. חברה טובה שלי היתה בדיכאון קליני ובמשך כמעט חמישה חודשי הריון (כמובן, אצלם הכל היה ספונטני וקל לפחות במישור הזה) לקחה פרוזק. מיותר לציין שהבת שלהם (היום כבר בת 7) בריאה לחלוטין, והתרופות היו באישור רופא. כך שממש חבל שאת עוברת את הסבל המיותר הזה. תרימי טלפון, ותרגיעי את עצמך. בהצלחה! יוספה

מרשמלו2

New member
אמנם כתוב שאסור בזמן הריון- אבל זה

כתוב על המון תרופות, גם על אקמול לצורך העניין... והרי ישנן בנות שנכנסות להריון מיחסי מין (כן, תאמינו או לא, יש גם כאלה) ולא תמיד יודעות מיד כשהן בהריון... ומעשנות ושותות וכל מיני כאלה. אני לא מעשנת ולא שותה ולא כלום אבל כדורים לקחתי. אני מקווה שזה לא נורא כי אני לא יודעת איך אני אתמודד אם זה יסתבר כבעייתי. המון תודה בנות על שאתן מנסות לעזור, אני מאוד מעריכה.

סביון1

New member
יש טלפון בבי"ח וולפסון שאליו אפשר

להתקשר ולשאול על כל תרופה, אם היא מותרת בהריון או לא. הם בדיוק המקום המתאים לשאלה שלך. תתקשרי למרכזיה של בי"ח וולפסון ותשאלי שם. סביון

סביון1

New member
חוץ מזה את יכולה להתקשר לחברת

התרופות המשווקת או המייצרת את התרופה. בכל חברה כזאת יש רוקח והוא צריך לענות על שאלות כאלה.

מרשמלו2

New member
סוכריה את תעשי את זה בשבילי???

את פשוט מדהימה!! אני כל כך אודה לך!! מדובר בכדור בשם clonex צבע כתום מינון 0.5 נדמה לי, המינון הרגיל שנמכר (מינון נמוך) אני בשבוע איחור במחזור לקחתי אותו אחד ביום בשבועיים וחצי האחרונים. אני כל כך מודה לך!! באהבה, מרשמלו

../images/Emo41.gif מחפשת נואשות את מס' הטלפון../images/Emo41.gif

כבר רבע שעה - בוולפסון לא יודעים על מה אני מדברת (דיברתי גם עם המרכזיה, גם עם מח' נשים ויולדות, גם עם מיון נשים), מישהי אולי מכירה את המספר או יודעת איך להשיג אותו?

חן123

New member
בטוח יש קישור

בפורום של סיגל (סליחה, אבל זה למטרה חשובה)

חן123

New member
הנה

הדסה ירושלחם 02-6758430 בלינסון 03-9377474 אסף הרופא 08-9779309

התקשרתי לכולם ואין תשובה

באסף הרופא יש מענה קולי שאומר שהם פתוחים עד 2. אני אתקשר בשבילך מחר אם זה יהיה עוד רלבנטי, OK?

../images/Emo26.gif תשובה מוסמכת מהדסה י-ם:

התרופה לא מעלה סיכון למומים אצל העובר, היא נחשבת בטוחה, ויש שלוקחות אותה אפילו במהלך ההריון (בהשגחת רופא, כמובן)סדגש| שיהיה לך הריון קל ושמח

keren05

New member
את יכולה להרגע

אני שאלתי את הרופא שלי, לפני שלקחתי כדורי הרגעה, והוא אמר לי במפורש שאין שום בעיה, ואני יכולה להמשיך גם אם אני אהיה בהריון וארגיש שהכדורים עוזרים לי להרגע. אז זאת העזרה הראשונה שאני יכולה להגיש לך. אחרי שתרגעי תתקשרי לרופא הפוריות שלך, בשביל הבטחון. יש גם אפשרות לשאול את רופא המשפחה כי לכדורים במינונים נמוכים יש לרופאי המשפחה אישור לתת אותם, ואני מניחה שהם מבינים מה זה אמור לעשות. בהצלחה ומזל טוב קרן

למעלה