המפגש היה מדהים!!

אפרסקה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif המפגש היה מדהים!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אהלן בנות, כרגע חזרתי מהמפגש ואני חייבת להגיד שזו הייתה חוויה מדהימה ואני כל כך שמחה שהתגברתי על החששות והביישנות ובאתי! הדינמיקה הייתה מדהימה היינו כ-16 בנות כולן מקסימות אחת-אחת ובילינו ביחד שש שעות תמימות, מהשעה שש וחצי עד חצות וחצי! ולרגע לא היה משעמם... אז תודה ל-einav8 על האירוח לאנונה על הטרמפ לבאפי על ההנחייה והמדבקות ולכולכן על היותכן כל כך מקסימות! אשמח מאוד למפגשים תכופים יותר, אי"ה כבר בפורום הריון!!
אפרסקה.

h i l a l

New member
היה כייף../images/Emo20.gif

גם אני חזרתי לפני שעה מהמפגש והיה באמת מדהים וכייף. תודה לעינב 8 על הארוח הנפלא ולבנות המקסימות,היה נחמד להכיר את כולכן. אז שוב היה מדהים,טעים ואין מילים.... אז נפגש במפגש הבא....... או בפורום הריון,כולנו,אמן,

יציואפי

New member
../images/Emo24.gifהיה חבל"ז

היה כיף, נהניתי מאוד, למדתי הרבה דברים שלא ידעתי. תודה לעינב8 על האירוח המדהים עכשיו צריך לעשות מפגש עם בני הזוג בקיצור היה מדהים ושבת שלום לכולם, ובע"ה בשורות טובות לכולנו בקרוב.

osi28

New member
המפגש

המפגש באמת היה מדהים. זה הרגיש לי כ"כ טיבעי לשבת עם כולכן ולדבר ולדבר (יותר נכון- אני בעיקר הקשבתי
) כאילו אנחנו מכירות כבר שנים. כולן היו פשוט מקסימות אחת אחת והזמן טס בלי שנשים
אני מצטרפת להצעה של אפרסקה לקיים מדי פעם מפגש שכזה - זו פשוט חוייה. אז תודה לeinav8 המארחת (הבית שלך מדהים
וגם החתולים
) תודה לבאפי היושבת ראש
מזל טוב לאסנת
ותודה לכל הבנות הבאמת נהדרות שיש לנו בפורום! סליחה על ההשתפכות, מקווה שזה לא יותר מדי ליום שישי בבוקר... שבת שלום

s h i r a 3 0

New member
הי. אחרי שבוע ארוך ומייגע של שפעת

שעוד לא לגמרי נגמרה, לא חשבתי שזה רעיון טוב לצאת למפגש ונחתי בבית, אבל מצטערת שלא יכולתי לבוא. מקווה שיהיה עוד אחד בקרוב.

bapi

New member
../images/Emo127.gif כבר מאתמול בלילה בער לי....

לכתוב לכל מי שלא היתה שהיא פשוט הפסידה
אבל היות והגעתי הביתה בשעה 02:15
ובעלי לא ממש אהב את הרעיון הזה
(בעיקר בעקבות העובדה שלא התקשרתי אליו אפילו פעם אחת במהלך הערב
) והלכנו לישון ב- 03:15
וקמנו ב 06:45 ונסענו לירושלים.....
אז עכשיו שהגעתי הביתה ויש לי כמה דקות
אני יכולה לצעוק בראש כל חוצות שהיה מדהים, כיף, מהנה, מעניין, מרגש ועוד ועוד....
לא האמנתי איך הזמן טס
ויכולתי להשאר עוד כמה שעות מבלי להרגיש נהנתי לפגוש את כל הבנות
למרות שכל השמות החדשים גרמו לי להרגיש פתאום קצת זקנה פה בפורום
(אולי אפשר לצבור זכויות על וותק
) תודה ל einav8 שפתחה את ביתה בפני כולנו
ותודה לכל אחת מהבנות המקסימות שהגיעו
אני בטוחה שנפגש בקרוב מאוד בפורומים הבאים...

טיפטיפ29

New member
זה האח הגדול של ילדי....

הדבר החמוד הזה עתיד להיות האח הגדול של ילדי (שיבואו כבר). רציתי להגיד שהיה לי כיף לפגוש את כולכן, למרות שזה היה כר נרחב ומאד פורה לפוביות שלי והצטרפו גם פוביות חדשות. תודה לעינב8 על האירוח המקסים, מקוה שעד המפגש הבא כולנו נהיה חברות פעילות בפורום הריון ולידה.

נכון, היה פשוט נהדר

וגם אני מאד נהניתי וחזרתי הביתה נרגשת כולי. היה כ"כ טוב לדבר חופשי על הדברים הכואבים האלו, בכזו טבעיות. תודה לעינב8 הנעימה והחמודה על האירוח הנפלא, תודה לבאפי על התכנון והמדבקות שהן רעיון מעולה! ותודה לכל מי שהיתה ושיתפה והקשיבה, עזרתן לאסימון שלי ליפול (בנוגע לרופא). מאוד שמחתי להכיר את כולן, הלואי ונתראה בע"ה בקרוב בתור לטיפת חלב.

einav8

New member
היה כל כך כיף להכיר את כולכן

כולן כל כך מקסימות, והיה לי כיף להכיר כל אחת מכן. אני חייבת לציין שבפורום הזה הבנות - אחת אחת!! אתן מוזמנות מתי שרק תרצו
, רק בפעם הבאה בבקשה תקחו אתכן את האוכל...כדי שאני לא אשמין...
המון הצלחה ואהבה לכולן, ומי יתן ובעוד 9 חודשים נפגש כולנו עם בטן גדולה\תינוק. ענבל

d2b2

New member
אני בהחלט מצטרפת לתחושות של הבנות

לא הצלחתי כל כך להירדם אחרי המפגש מרוב תחושות , היה באמת מאוד מעניין לפגוש ולשמוע את הסיפורים של כולן , בנות מקסימות וכל סיפור פשוט לא ייאמן ... בכל מקרה מבינה גם את טיפטיפ מבחינת כר הפוביות , אבל חששתי שזה יהיה יותר נורא והאמת שפשוט היה ערב מקסים שבאמת זרם לו בשיא הטבעיות ויכולתי לשבת עוד שעות ולדבר ולהקשיב . אני רוצה לשלוח תודה גדולה מאוד לאסנת שהגיעה למפגש לחלוק איתנו את הסיפור שלה ולעודד את כולנו זה פשוט ראוי להערכה ובאמת מאחלת הריון קל ומקסים !!! וכמובן המון המון תודה לעינב 8 ולבאפי שבאמת היו נפלאות !!! אני גם חייבת עדכון לגבי בטא שעשיתי הבקר וכמובן הייתה שלילית .. כמו שכבר אמרתי אתמול , אצלי ממש אין הפתעות אבל מכיוון שכבר הייתי מוכנה לכך נפשית הדכדוך לא כזה גדול ... זהו עוד חודש אחד הזרעה ואח"כ IVF ואני כבר מתחילה להילחץ קצת אז אהיה זקוקה להמון עדוד ותמיכה לפני ... שבת שלום לכולנו , ד"ש לכולן והמון המון הצלחה החודש ובאמת שניפגש לנו כבר בפורום אחר , מצידי סריגת סוודרים או מקרמה למתחילות בחופשת לידה !!!

טיפטיפ29

New member
אבל בקרוב תתחילי מחזור חדש!!!

כיף לך. אני שונאת את ההמתנות האלה. אני ממש מקנאה בכל המזריקות למיניהן, כי לפחות אתן עסוקות בעשייה, לפחות ההרגשה של "לעשות משהו", "לעשות תינוק". אני בינתיים בחיכיון...

d2b2

New member
טיפטיפ שלחתי לך מסר אגב חתול מדהים

יש לי רגישות מיוחדת לג'ינג'ים , וגם לנו יש שתי חתולות מדהימות שמחכות כבר לאח קטן .. אוף ...

טיפטיפ29

New member
הוא באמת חתול מדהים...

אגב, אני לא יודעת עד כמה החתולים שלך באמת מחכים לאח קטן, בדרך כלל כשזה מגיע הם מאד עסוקים בלקנא. אבל אמרתי לך, יהיה להם עוד הרבה זמן לקנא, אל דאגה!

einav8

New member
טיפטיפ החתול שלך פשוט מקסים!!!

אני מקווה שהוא יתחיל לקנאות בקרוב מאוד!!

טיפטיפ29

New member
לאור בקשת הקהל וההצלחה המסחררת

עוד תמונה של הכוכב, וכמו שניתן לראות, התפוח לא נפל רחוק מהעץ.

debby12

New member
מנהל
איזה חתול מלך! ../images/Emo108.gif

אני מאוד אוהבת חיות. תעבירי את החתול סדנת הכנה לזה שבשנה הבאה מישהו נמוך יתחיל למשוך לו בזנב...
דבי

טיפטיפ29

New member
עובדים על זה...

כבר התחלנו ללמד את החתול שאסור לו לשרוט, ושעוד מעט יגיע יצור יותר קטן ושהוא יצטרך לעזור לאמא ואבא לטפל בו. אבל בינתיים יש עיכוב קטן במכס....

למעלה