סופה10

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo4.gif

שאלה לי אליכם נשואות רווקות ורווקים: היום מישהו פנה אלי במסר אישי ואחרי 2 הודעות שבהן רצה להכיר אותי אמר לי שהוא נשוי לא באושר ויש לו ילדים אבל הוא לא יפרק את הנישואים בגלל הילדים... (אני לא הולכת עם נשואים או פרודים) אז אני שואלת: למה לא לפרק אם לא טוב לך בקשר? אתה חושב שזה טוב שהילדים רואים שלא טוב ונשארים? במה זה מועיל שאתה נשאר בשביל הילדים? עדיף ללכת ולבגוד זה יותר טוב? לשקר? אני אומרת לכם בחיי אני גם אם אהיה נשואה ויהיו לי ילדים ולא יהיה לי טוב בקשר אפרד בצורה מכובדת לטובת הילדים שלא יראו את החוסר אהבה בין בני הזוג הרי טובת הילד זה שיראו את הטוב ביותר גם אם מדובר בגירושים ועדין ההורים איתו גם אם לא ביחד. וגם לטובתי שאמצא את האושר במקום אחר אבל לעולם לא אבגוד או אשאר איפה שלא טוב לי מה אתם חושבים? מה אתם הייתם עושים?

אני שואלת

איך אפשר להראות אושר לילדים אם אתה לא מאושר? אני חושבת שאם לא טוב לך במערכת יחסים ואפילו שיש ילדים צריך להתגרש [במידה וזאת האופציה האחרונה] אבל להתגרש בטעם ובטוב ללא סיכסוכים מיותרים. לחיות בשקר רק עושה עוול לכולם ושלא תחשבי שהילדים לא שמים לב!

EastGirl83

New member
אני גם חושבת כמוך

הילדים מסתכלים עלינו כאילו אנחנו מראה בשבילם... וכל מה שאנחנו עושים אנחנו מעבירים אליהם... ועל אחת כמה וכמה אם אנחנו עצובים או שמחים אז אנחנו מעבירים הלאה. אם זוג לא מצליח להיות ביחד ולהסתדר... עדיף שיתגרשו מאשר לריב או להראות חוסר אהבה מול הילדים..... לפעמים הגירושים עושים טוב להורים ואז כשטוב להורים אז כמובן שטוב גם לילדים.

טל205

New member
בני כמה הילדים

זה גם תלוי. גירושין זה לא דבר כ``כ פשוט. יש בזה המון עצב וקושי.. יש אנשים שכבר בגילם הם לא ימצאו משהי אחרת שתיקח אותם וכו.. בקיצור,גם אם לא מסתדרים כל עוד אין את המריבות הקשות אנשים מעדיפים לסחוב ולחפש ריגושים במקום אחר..(בפרט שיש נשים שעושות את המוות לבעל ב,לראות את הילדים וכן להיפך במקרים שונים) אני לא אומר שכך צריך לנהוג אני רק אומר שכל מקרה הוא לגופו ואסור להכליל אף פעם.

למעלה