שירשורי אוף (כולל שירשורי ה"ניר תמות") לפה בלבד אני האופטופיקן המרושע!! אליאור למה אין עדכון?
S scudnick New member 1/10/04 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif שירשורי אוף (כולל שירשורי ה"ניר תמות") לפה בלבד אני האופטופיקן המרושע!! אליאור למה אין עדכון?
../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif שירשורי אוף (כולל שירשורי ה"ניר תמות") לפה בלבד אני האופטופיקן המרושע!! אליאור למה אין עדכון?
S scudnick New member 1/10/04 #2 ../images/Emo168.gifסונטה ארקטיקה!../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif קומונה חדשה ללהקת הפאוור מטאל השולטת!! הקומונה
../images/Emo168.gifסונטה ארקטיקה!../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif קומונה חדשה ללהקת הפאוור מטאל השולטת!! הקומונה
¥ ¥EleVatioN¥ New member 1/10/04 #4 הוטניק תמות!../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif סתםםםםםםםםםםםם זה פשוט היה דורש
ב ב ו ב ס פ ו ג New member 2/10/04 #15 שלום אליאור! ../images/Emo13.gif שמעתי שאתה אוהב אותי... זה נוראאאאאאא יפה מצדך אני כותב גם בקומונה שלך בקרוב אני מצלם סרט ואני מזמין אותך לראות אותו בוב
שלום אליאור! ../images/Emo13.gif שמעתי שאתה אוהב אותי... זה נוראאאאאאא יפה מצדך אני כותב גם בקומונה שלך בקרוב אני מצלם סרט ואני מזמין אותך לראות אותו בוב
D D a N 1 4 New member 2/10/04 #17 אליאור! ../images/Emo46.gif ../images/Emo118.gif אמרתי לך לקחת את הכדורים שלוש-עשרה פעמים ביום! לא שלוש! אני נאלץ לדווח לרופא..
אליאור! ../images/Emo46.gif ../images/Emo118.gif אמרתי לך לקחת את הכדורים שלוש-עשרה פעמים ביום! לא שלוש! אני נאלץ לדווח לרופא..
M mominman New member 2/10/04 #18 בובבבבב ספוגגג../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif חעחעחעחעחע והאמת שזה לא אני, ויש לי תחושה מי זאת אויי פטריק- גרי- סקוויד-
בובבבבב ספוגגג../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif חעחעחעחעחע והאמת שזה לא אני, ויש לי תחושה מי זאת אויי פטריק- גרי- סקוויד-