תיכוניכס! בדיוק זה כמו ארגנטינאים ארחנטינאים = חרא + ארגנטינאים (אם ככה כותבים) יש הרבה צירופים כאלה בלתי נגמרים כמו גיל הטיפשערה גיל העשרה עשו כאלה הרבה לי´ב במיוחד
מאוד קל מי שלומד או מלמד בתיכון זה ילדותי או לא כדאי או לא חשוב בקיצור חרא וביזבוז זמן אם לזה הוא מתכוון כמובן אישית אני נתקלתי בזה הרבה (וככה אני אומר למישהו שאני מכיר שלומד איזה תואר לחקלאות או משהו כזה לא יודע בדיוק!) זה זילזול רב בו ובמקום עצמו בקיצר שטויות ועזוב את זה
במקצועות של השנה הראשונה, בעיקר יש גם תלמידי תיכון, שרוצים להתחיל את לימודיהם מוקדם, אלה מכונים תיכונאים, או תיכוניכסים, מלשון עתודאים-עתודאיכסים, רק שמעמדם החברתי נמוך בהרבה מזה של העתודאים...
ואולי אפילו גם בשלכם שהחברים שלך מהבית שלא בתכניון ולא מכירים ולא ממש מזיז להם שסתם רוצים לרדת עליך בחיבה כזאת אז ככה אומרים אם אתה רוצה לדעת זה יותר כינוי של הבית מאשר שמה בתכניון אתם אחרים ויש לך דברים אחרים ובולשיט טיפשי כל כך שמה! מעמד? מה? טיפשות וזהו!!!!!!
מכנים "עולם"? אתה מכיר? שמעת? צריך פירוש? זקוק לעזרה בתירגום? משהו? ????? העולם? כדור הארץ? מכיר? זוכר משהו כזה? אני בטוח בעצם זאת בכלל לא שאלה של בטוח או לא שאין רק בארץ ישראל השסועה במלחמה בלתי פוסקת תכניון אלה שיש עוד בדבר הזה שמכנים בני האדם "עולם"
תרגע. מה אתה רוצה ממני? אני רק ציינתי עובדה- ב"עולם" יש המון אוניברסיטאות, מכללות וכו´. ב"עולם", במקום הנקרא "ישראל", ישנה אוניברסיטה שנקראת "טכניון", והיא היחידה כזאת בעולם. היא נקראת ככה מכיוון שהיא מתמקדת במקצועות טכנולוגיים.
ורק בשבילך מתי הפעם האחרונה שבדקת בכל העולם לגבי השם הזה? אני יודע שיש עוד שם כמה בעולם לאותו דבר סוף שיחה סוף פרק לי אישית נמאס מהתגובות שלך אתה מנסה כל הזמן להגיד שאני טיפש או מה? קשה לך פעם אחת לבלוע את הדברים שלך ולקבל משהו?
מסיפורים ששמעתי (שכן בזמני לא היו תופעות כאלה אצלנו בפקולטה), עתודאים נוטים להיות אנשים שמצד אחד הם תלמידים טובים (שזה גזר דין מוות בכל חברה מתוקנת) ומצד שני הם נורא ילדותיים ומפריעים בכיתה (כמו בתיכון) וזה מאוד מרגיז אנשים רציניים שבאו ללמוד וגורר כל מיני זבלה שסתם רוצים לרדת על מישהו שהוא לא הם עצמם.