La Gamba

New member
לחתולה שלך אין אישיות,

אם היא מרשה לך לעשות את זה ולא איכפת לה.

ממש לא נכון!

החתולה שלי ממש העתק שלי עצמי! ויש לה אישיות רבה מאוד! כתור אחת שהגיע למשפחה שלי בגלל שבמשפחה הקודמת שלה היא שנאה את הגורים שלה וברחה אחרי שהמשפחה העניקה אהבה לגורים יותר מימנה אין לה אישיות? אתה טועה!

La Gamba

New member
זה היחס שלי לחתולים

שלא חשוב מה עושים להם הם תמיד יחפשו ליטוף וחיבוק מכל אחד אפשרי (אפילו מהמתעלל), לחתולים אלה אין אישיות.

אז אתה רוצה להגיד לי

שבן אדם שכל הזמן מחפש שקט או ניחום או ליטוף פה ושם ממישהו לרוב אדם או שאוהב להתפנק אצל בן אדם אחר אין לו אישיות? אז מה? אז היא כמוני אוהבת פינוקים! ואוהבת ליטופים! אז מה? ואני לא מתעלל בה! לעולם לא! אני יושב בחוץ היא באה להתנחל אצלי או עלי אשמתי? גם אני לפעמיים כזה והיא דומה לי מאוד

אותו? מה נראה לך?

אותה! אני מגדל "חתולה" בפירוש היא נקבה! ולהרים אותה מהזנב שהיא מביטה בך באהבה וברוגע זה ממש לא התעללות לא כואב לה ולא נראה שזה מפריע לה בכלל! אם לא כואב לך ולא מזיז לך ולא כלום ואתה לא מרגיש אפשר להגיד שזה התעללות? לא

La Gamba

New member
אופס! סליחה בקשר לאותו

חשבתי שדיברנו באופן כללי. להרים אותה מהזנב??? לי זה נשמע נורא! זה כואב מוות! כל המשקל שלך מושך את הגוף שלך מהזנב.

מה?????????? אתה משוגע?

השאלה מאוד מאוד חשובה ! תגיד לי אם ככה הבנות שעושות עמידת ראש כואב להן? אני עשיתי כמה פעמיים וזה לא כואב אם זה פחות מדקה לתלות אדם מהרגליים זה טוב יותר? (אתה רואה סרטים? אז כן יש כמה וכמה סרטים שהאדם באמת תלוי מהרגליים כמה דקות) זה כואב? ממש לא אולי אתה לא תבין את זה אבל כשיש אהבה הכאב בקושי מורגש כלב ברחוב ינשך אותך ורוב חיות הבית ינשכו אותך אז למה שלי לא? חשבת על זה? למה החתולה שלי "מיוחדת" אחת כמו מעטים שלא נושכים ושורטים? אני לא יודע אבל אני משאר שהיא אוהבת אותי כל כך שלא אכפט לה ממש והיא כזאת מתוקונת!!!!!!!!!!!!! לאכול אותה ממש!

La Gamba

New member
פעם החזיקו אותך באוויר

כשרק אוחזים בך ביד אחת? זה כואב! היד שלך נתלשת... (כך ההרגשה) או להחזיק מישהו מהשער שלו. (אם יש לו שער ארוך) היא כל כך שפוטה שלך שהיא אוהבת אותך.

חחחחחחחחח כן

אבל זה לא כואב כזה כמה שניות! או שהיד שלך אישית חלשה וזנב של החתולה שלי ממש לא חלש! ולא היא! והיא ממש לא שפוטה שלי היא כמו כל חתולה אמיתית בוגדנית מאוד ואם דעות שלה (ממש כמוני כנראה) אבל היא אוהבת אותי בכל מקרה ומה רע לאהוב? ואם כואב לה אז היא איתה שורטת אותי כמו הפעם הראשונה שהיא פגשה בי אבל מהיום השלישי היא כבר נתנה לי לעשות איתה הכל במיוחד כשהיא צעיף לחימום כשקר!

צו צאנג

New member
ממש לא!!!!!!!!!!!!!!

אתה כל כך טועה!!!!!!!!!! לי יש חתולה (והיא החתולה הכי יפה ומתוקה בעולם!!) והוטרינר שלנו עשה לה זריקה (וזה כאב לה) והיא ממש חא הלכה אליו |לחפש ליטוף וחיבוק" וכשהוא בא ללטף אותה היא ברחה ממנו!!!! חתולים הם חכמים ומתוקים, הם מתוקבטים הרבה יותר מכלבים, הם יפים יותר, רכים יותר ונקיים יותר!

אני טועה?

החתולה שלי בדיוק ההפך! כשהיא קיבלה את הזריקות שלה וכל מיני דברים כי השיער שלה כל הזמן נושר בחוץ כשהיא מסתובבת ואז בבית היא לורטינרית ממש התפנקה! שלי מיוחדת כמוני חוץ מזה בטח את גם במקומה היית בורחת והחתולה שלך דומה לך! שלי דומה כל כך לי עצמי אני אנוכי ! וכן אני יודע שהיא חכמה כל כך ומתוקה כל כך!!!! ממש בובה מתוקה שלי! וכן אני אוהב חתולים ולא כלבים! ואני יודע שהם יפים יותר ורכים אבל בקשר לנקיים ממש לא את כנראה מגדלת את החתולה רק בבית כי את גרה בעיר אבל בקיבוץ שלי רוב החתולים מסתובבים בחוץ וחופשיים יותר ככה שהיא פרועה ממש

strahd

New member
אני רואה שמישהו הסתכל בכרטיס שלי...

בכל מקרה זה משפט של טרי פראצ´ט שמאוד אהבתי. לא יודע למה, חתולים ואני לא מצליחים להסתדר ביחד...

לא ממש למען האמת? לא

כשאתה נכנס לפורומים מדף הפורומים המלא אז אתה נכנס לדף אחד לא לזה הספציפי ורואים כל יום בערך מישהו אחר בצד וחלק מהכרטיס האישי שלו + תמונה והיה את התמונה שלך שנתקע ככה כל הזמן כשעברתי בין הפורומים השונים שאני כותב בהם עד שזה עצבן אותי וקראתי מה שכתוב שמה וראיתי את המשט הזה סתם למה להכנס לקרטיס האישי שלך? אה?

La Gamba

New member
לא בדיוק.

הסדר אצלינו: אני, עולה לי´ בהוד השרון. אח שלי הגדול, אריפל, 20 עתודאיכס (לא שמעתי את הביטוי הזה אף פעם) בטכניון. אח שלי היותר גדול, אינו בפורומים של תפוז, 26 לומד בטכניון סמסטר 5. מכקווה שהבהרתי לכם.... (דרך אגב יש עוד שניים מהמשפחה שלנו שמסתובבים בתפוז, אבל לא בפורומים שאתם מכירים).

למעלה