אמתD; כמוש אתה יודע לשים לאנשים גקלוביץ בנרגילה,ככה תזיז את הטוסיק העגלגל ומלא בבשר שלך D;
M MaStuLa76 New member 12/8/07 #135 אמתD; כמוש אתה יודע לשים לאנשים גקלוביץ בנרגילה,ככה תזיז את הטוסיק העגלגל ומלא בבשר שלך D;
L lililulu New member 12/8/07 #136 DDDDDDDDDDDDD; גיליתי שזה עולה 50 שקל במקום של גזלנים אס זה אמור לעלות איזה 40 שקל ברגילD: ואם זה כל כך זול אל תתפלאי אם דחפו לזה סם שינה/סם שעושה לך עצירות/סם שעושה לך גזיםD=
DDDDDDDDDDDDD; גיליתי שזה עולה 50 שקל במקום של גזלנים אס זה אמור לעלות איזה 40 שקל ברגילD: ואם זה כל כך זול אל תתפלאי אם דחפו לזה סם שינה/סם שעושה לך עצירות/סם שעושה לך גזיםD=
M MaStuLa76 New member 12/8/07 #137 יא זה מעולהD= ככה הוא גם יחנק , וגם ירדם,וגם יהיה לו קקי [: ויפליץ D; אוי מסכן לא יהיו לו חברים כך D; כולם יתרחקו ממנו [: ואני אהיה שמחה ולבבית עד מאדD=
יא זה מעולהD= ככה הוא גם יחנק , וגם ירדם,וגם יהיה לו קקי [: ויפליץ D; אוי מסכן לא יהיו לו חברים כך D; כולם יתרחקו ממנו [: ואני אהיה שמחה ולבבית עד מאדD=
L lililulu New member 12/8/07 #138 גם אניD; כי הוא קצת קוףD: את יודעת שאתמול הזמנתי סיני והיה לי טעים? וראיתי כוכב נולד וגל ההומו הזה עיצבן אותי אז בטעות זרקתי על הטלוויזיה רוטב חמוץ מתוקD;
גם אניD; כי הוא קצת קוףD: את יודעת שאתמול הזמנתי סיני והיה לי טעים? וראיתי כוכב נולד וגל ההומו הזה עיצבן אותי אז בטעות זרקתי על הטלוויזיה רוטב חמוץ מתוקD;
L lililulu New member 13/8/07 #143 ../images/Emo12.gif אני מלאה פליאה שאת חושבת שסינים זה הטעם שליD; אני אוהבת אותם שחורים ומוצקים ברק יצחקי...איתי תורג'מן...אושרי כהן... למעט אורן שהוא לא שחור ואור סלע שהוא עוד יותר לא שחורD:
../images/Emo12.gif אני מלאה פליאה שאת חושבת שסינים זה הטעם שליD; אני אוהבת אותם שחורים ומוצקים ברק יצחקי...איתי תורג'מן...אושרי כהן... למעט אורן שהוא לא שחור ואור סלע שהוא עוד יותר לא שחורD:
M MaStuLa76 New member 13/8/07 #144 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז למה הזמנת חשפן סיני לביתך?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז למה הזמנת חשפן סיני לביתך?