יש לי שאלה....

../images/Emo41.gif../images/Emo32.gifיש לי שאלה....

האם לדעתכם מי שבוגד פעם אחת , בוגד תמיד.?

B פאבלו

New member
יש לי תשובה

ההגיון אומר שמי שנהנה פעם אחת רוצה להנות שוב לא??? אני חושב שבדרך כלל זה חוזר זה נהייה חלק ממך.

לצערי גם אני חושבת ככה, למרות שאני

לצערי אני חושבת ככה למרות שאני מצטערת שבגדתי בחבר שלי שאני איתו שלוש שנים. בדרך כלל אומרים ה... עומד השכל בתחת. במקרה שלי אין לי תשובה עד עצם היום הזה.
בו הנוכחי

ל י א ן69

New member
כמובן!

מי שבוגד עם מישהי יבגוד גם במישהי הזאת לאחר זמן מה או לפחות יחפש ריגושים במקומות אחרים אז איפה הסוף??

dalida3

New member
לא יודעת להגיד. זה מאוד תלוי.

אני לא חושבת שאחפש מאהב חדש כשתגמר מערכת היחסים שלי עם המאהב הנוכחי . המאהב הנוכחי זה משהו שקרה (לא יכולה לפרט יותר מידי) והסיכוי שיקרה שוב קלוש ביותר. כל זמן שהקשר עם הנוכחי הוא טוב,קיים ומתאפשר ,אז סבבה. ברגע שזה יגמר,זה יגמר ולא אבגוד שוב בבן זוגי החוקי.

enigomontoya

New member
איזו החלטיות

ייתכן ובוא הרגע, כשקצת יימאס, פתאום תרצי לגוון ואז תחשבי אחרת.

לא תחפשי מאהב חדש

אך לעולם אין לדעת מה ילד יום . אך היום יש לך מאהב ,את זוכה לגן עדן עלי אדמות . לחיות את חיי הרגע ,אם כי בצורה מכובדת ומרגשת . קשר ארוך טווח עם מאהב רק משתבח על ציר הזמן ,אם כי זה ממש לא מתמטי.. וזה כל כך אישי ,מה שמתאים לך היום ,משתנה מחר .

חתלתולה

אני מכבד את דעתך ונהנה לקרוא את אשר את כותבת. ובאותה נימה אני מרשה לעצמי לחלוק על דעתך. מאין לך לדעת מה היא הפנימה? הרי כל הנושא כל כך רגיש ... נכון ,אף אחד לא יכול להשאר אדיש... ומאחר שהמציאות עולה על כל דמיון אהבה בהפתעה חודרת כל שריון .. הרי אין לענין נוהל אחיד ללא שום הודעה מופיע "היחיד" ומה שקרה קודם לא חשוב גם אם היה חיפוש כאוב

שביט...

ראית את האיקון בסוף הבלה בלה בלה...? אם לא, מרשה לך להציץ... בדיחות הדעת, לא יותר

חתולונת

בודאי שראיתי את האייקון עלמתי החתולה אך זה לא מונע ממני לכתוב שיר וברכה, אני מקווה שאינני נשמע כבד כי על כך אני עובד אני אוהב לחייך ולצחוק, אצלי זה לחם חוק.

enigomontoya

New member
עצלנית

שניצל מעובד? זה המקסימום שיכולת ? איפה הימים שהיית משרה כל הלילה ? יבוגדת

למעלה