../images/Emo41.gif../images/Emo187.gif יום.. פייי איזה יוםםםם
הכונו הכונוווו לחפירההה העמוקה ביותר שלייי ושל הקורות של היום שעבר עלי :][: קבלווו ::: אז ככההה.. הגענו לבצפר ישר לשעת מתמטיקההה =// היה אמור להיות לנו בשעת מתמטיקה ת'טקס של רבין [[ז"ל
]] אבל בסוף התבטל בגלל הגשם וכיתות ז' נדפקו כי ירד עליהם גשם :][: חיחיחי.. בשיעור מדעים המורה לא בא ונשארנו עם מורה ממש "חכמה" חח .. הלכנו לטקס של רבין באמצע שיעור מדעים.. היה מרגשששש.. היום שמעתי בפעם הראשונה את "אין הגיון באהבה" של מושיק עפיה.. שיר משוווווו משוווווווו [[למרות שליאורי לא חושבת ככה
]] יצאנו להספקה ואני הצלחתי להשיג במו ידי [[וקצת בעזרת ליאורי]] 4 וחצי שקל לקניית אוכל כי שכחתי ת'אוכל בבית.. =// איזה חוכמה הא??.. בשיעור חינוך דברנו על.. כל מיני..
חילקו אותנו לקבוצות והיינו אמורים לעשות עבודה.. אבל כמובן במקום לעשות עבודה הדבר היחיד שעשינו זה דיברנו על מידת החזיה של האחות של אחת הבנותתת חחחחחחחחח איזה תקועעע חחח הלכנו הביתה במקום לעלות להסעות של הישוב שלי עליתי לשל חברה שלי [[הלכתי אליה הביתהה]] היה ממש כיף וצחוקים וזההה...בסופוו של דבר חזרתי הביתה וחברה שלי עינב [[זאת שבאתי אליה אחרי בצפר]] אמרה לי שמישו התקשר אליה והיא לא יודעת מי זה אבל יש לה ת'מספר.. התקשרתי למספר והתחלתי לדבר עם האיש האלמוני "שיחת נפש" חעחע בסופו של דבר אחרי שגיליתי מי זה.. ניתקתי לו.. [[איזה נחמדות יש בי!
]] ועכשיחו אנחנו מתכננות [[אני וכל הבננותתתת]] לראות סרט אצל נטלי [[אחת הבנות]] לראות ת'סרט "יש לה ביצים" של אמנדה ביינס.. ! סרט משוווווווו !! ראיתי אותו 500 פעם וו.. אין מיליםםםםםםםםםםםםםםםם ! טובב.. זהווו... אם יהיה המשך אז יותר מאוחר חעחע.. איזה חפירה דפקתי פהההה .. אבל.. כאן צריך לרשום איך עבר היום.. אז פעם ראשונה פרקתי הכללל ! ואלו היו קורות חיי של היום :][: