../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif

שבתאי היקר... המון המון
לא כל כך מסתדר לי אם האופי שלי, אבל בכל זאת זה מאוד מרתק! רואים שאתה משקיע בכל שאלה ותגובה. כל הכבוד לך, ואין ספק שנוכחותך עוזרת בפורום זה!!! ישר כוח
ב -
לילך

לילך חמדתי היקרה,

אני שמח שאת מרוצה...
הסיבה שאת לא מוצאת את עצמך היא בגלל שלמרות מזל השמש שלך - יש לך עוד מפת לידה שלמה המכילה 12 מזלות, 11 כוכבי-לכת, 12 בתים ומספר משתנה של היבטים (כמה אפשר לחזור על זה?!
). מן הסתם שישנם מזלות מודגשים יותר, וישנם מודגשים פחות. חלקים מחזקים את הוויברציה הטלאית/דליית (בחרי בתשובה הנכונה, לא יודע מה המזל שלך..), וחלקים אחרים ממתנים את ההשפעות הללו. אז הסיבה שזה לא כל כך מסתדר עם האופי שלך טמונה בעובדה שכנראה חוץ משמש, אין לך שם כלום! ומה לגבי הירח והאופק שהשפעתם על האישיות חשובה לא פחות? וההיבטים? ושאר כוכבי הלכת? ומיקומם בבתים? עכשיו את מבינה שזה לא הכל "שחור ולבן" באסטרולוגיה? יש הרבה אפור.. או יותר נכון - שלל צבעי הקשת שמסתתרים כולם במפה שלך (ולא רק במזלות טלה/דלי)..
שבי

../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif

וכן שבתאי היקר... למרות שאני לא כל כך מבינה באסטרולוגיה, אני גם כן יודעת שזה לא כל כך שחור על גבי לבן!!! אני יודעת שישנם מזלות מדגשים יותר וישנם שפחות, סך הכל ציינתי שמזל טלה לא מסתדר עם אופיי. זה הכל. אבל ההיתכן שהאופי של הבן אדם אינו תואם כלל למזלו? או שאני לא מכירה מספיק את עצמי (לא חושבת כלל שזה יכול להיות...), או שאולי האופי שלי משתיך למזל אחר כל שהו? ושאני אבין משהו... מזל השמש הוא המזל בו נולד הבן אדם (סליחה על הבורות!), ומה הסיפור של הבתים והמספרים המשתנים? ואיך מסתדרים 11 כוכבי לכת ל12 מזלות? (ושוב סליחה על הבורות בעניין!) לילך

למעלה